|
|
|
Telewizor do kampera |
| Autor |
Wiadomość |
HONORATA I MACIEJ
doświadczony pisarz

Twój sprzęt: KNAUS TRAVEL-LINER 2.8JTD
Pomogła: 3 razy Dołączyła: 21 Sie 2011 Piwa: 11/63 Skąd: Karsibór k.Wałcza,
|
Wysłany: 2011-10-31, 01:00
|
|
|
| Piotrowski Zbys napisał/a: | | Dziękuję za informację. Mam w mieszkaniu :N: na kartę i myślałem że będę mógł wykorzystać ją także na wyjazdach.Z tego co widzę, to dekoder jest zasilany nap 230 V. Mam w campie przetwornicę 12/230 V i wydaje mi się że powinno to działać.Proszę o dalsze porady. |
Telewizja na kartę działa we wszystkich dekoderach pracujacych w systemie conax,nie jest przypisana do danego urządzenia.Od paru lat użytkuję TNK i kartę przekładam do różnych dekoderów w zaleznosci od potrzeb.W kamperze mam dekoder zasilany na 12v |
_________________ "Jeżeli jest człowiek szczęśliwy - jest zawsze dobry. Lecz kiedy jest dobry - nie zawsze jest szczęśliwy."
 |
|
|
|
 |
mpotok
początkujący forumowicz
Twój sprzęt: fiat dukato burstner
Nazwa załogi: Małgosia
|
Wysłany: 2011-10-31, 11:38
|
|
|
Według mnie to kup sobie tableta a w nim masz wszystko nawigację, TV, radio, internet itd i nie musisz sie bać że ci wybiją szybę bo zabierasz go ze soba
Pozdrowienia
Marian |
|
|
|
 |
Darek1968 [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-10-31, 13:09
|
|
|
| myślę o czymś takim, co polecałbyś? |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|