|
|
|
NORWEGIA 2009 i 2011 - CIRRUS-TRAVEL |
| Autor |
Wiadomość |
cirrustravel
weteran CB RADIO - 26

Twój sprzęt: Burstner Viseo 690i
Nazwa załogi: NICKT
Pomógł: 3 razy Dołączył: 13 Gru 2010 Piwa: 83/78 Skąd: świętokrzyskie
|
Wysłany: 2011-10-27, 12:34
|
|
|
Stasiu kiedyś pokazywał zdjęcie jakiegoś tunelu w skale, gdzie swoim VW przejechał i nie wiem, czy ja bym się podwyższonym zmieścił, nie mówiąc o alkowie
A co do Szwecji to miałem na myśli takie parkingi z wc, ciepłą wodą i miejscem do biesiadowania jakie często można spotkać w Norwegii. O miejscówkę z ładnym widokiem nie trudno w całej Skandynawii |
_________________ Mariusz
www.cirrus-travel.pl
 |
|
|
|
 |
Pawel1o
trochę już popisał
|
|
|
|
 |
Tadeusz
Administrator CamperPapa

Twój sprzęt: Fiat Talento Hymercamp
Nazwa załogi: Kucyki
Pomógł: 16 razy Dołączył: 06 Lis 2007 Piwa: 1610/2356 Skąd: Otwock
|
Wysłany: 2011-11-07, 17:23
|
|
|
| WHITEandRED napisał/a: | | O klubie norwegofilów myślałem już dawno ale mam wiele wątpliwości, nie chciałbym żeby był to jakiś sztuczny twór i na dodatek obwarowany mnóstwem sztywnych przepisów czy regulaminów, ale możemy o tym podyskutować, myślę że otworzę w tym celu nowy temat, co o tym myslicie? |
Mamy takie samo zdanie na temat sztucznych tworów i obwarowań, ale z Wami, Stasiu, Darku, Olu, Mariuszu i cała gromadko Im podobnych, pójdę w ogień, bom w Norwegii nie był ale dzięki Wam już jestem w niej zakochany jak...ech!, co tu gadać... |
_________________ W życiu najlepiej jest, gdy jest nam dobrze i źle. Kiedy jest tylko dobrze - to niedobrze.
Ks. Jan Twardowski.
 |
|
|
|
 |
cirrustravel
weteran CB RADIO - 26

Twój sprzęt: Burstner Viseo 690i
Nazwa załogi: NICKT
Pomógł: 3 razy Dołączył: 13 Gru 2010 Piwa: 83/78 Skąd: świętokrzyskie
|
|
|
|
 |
darboch
Kombatant KMW_SILESIA

Twój sprzęt: Rimor Super Brig 648
Pomógł: 5 razy Dołączył: 17 Lip 2009 Piwa: 68/48 Skąd: Górny Śląsk
|
|
|
|
 |
darboch
Kombatant KMW_SILESIA

Twój sprzęt: Rimor Super Brig 648
Pomógł: 5 razy Dołączył: 17 Lip 2009 Piwa: 68/48 Skąd: Górny Śląsk
|
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|