|
|
|
RODOS w GRECJI wrzesień/pażdziernik 2010 |
| Autor |
Wiadomość |
marmur
doświadczony pisarz

Twój sprzęt: Ducato MAXI w budowie
Nazwa załogi: marmur
|
Wysłany: 2011-03-05, 19:22
|
|
|
Z największą przyjemnością stawiam Wam piwko (póki co wirtualne a mam nadzieję na realne). Uznaję Waszą relację z wyprawy za najlepszą ze wszystkich jakie znalazłem podczas wielu, wielu godzin spędzponych w necie, głównie za sprawą wielu praktycznych informacji których szukałem (namiary GPS, opisy fajnych miejsc postojowych). To głównie dzięki waszej relacji moje Google Earth zapełniło się znaczącą ilością przydatnych miejsc z których niewątpliwie skorzystamy w trakcie naszej niskobudżetowej wyprawy (vide temat: http://www.camperteam.pl/...p=212055#212055 )
Po powrocie również postaramy się zamieścić praktyczną relację z wyjazdu. |
_________________ Pozdrawiam
Marek |
|
|
|
 |
RODOS
zaawansowany
Twój sprzęt: Knaus Sport Traveller Renault 2,5 dCi 2007
Nazwa załogi: JASKÓŁKI
|
Wysłany: 2012-02-09, 15:31 RODOS w GRECJI wrzesień/październik 2010.
|
|
|
Podróżując po Grecji w 2010 roku, zauroczeni zabytkami, krajobrazami, ciepłym morzem i plażami, co staraliśmy się przekazać w powyższej relacji, wiedzieliśmy, że ten kraj przyciągnie nas kolejny raz. W 2011 roku w lipcu zwiedzając Holandię Belgię i Francję, gdzie pogoda nas za mocno nie rozpieszczała, zatęskniliśmy za słońcem i prawdziwym ciepłem, dlatego nie musieliśmy się długo zastanawiać. Mając za sobą część kontynentalną Grecji i Peloponez pozostało nam zwiedzenie Chalkidiki. Naszą kolejną podróż do Grecji na trzy palce Chalkidiki postaramy się opisać w naszej rozpoczynającej się relacji RODOS w Grecji – Chalkidiki wrzesień /październik 2011 rok. Pozdrawiamy. |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|