Twój sprzęt: VW LT SVEN HEDIN 1978r
Nazwa załogi: Gino Pomógł: 36 razy Dołączył: 29 Mar 2008 Piwa: 639/978 Skąd: ta Radość
Wysłany: 2012-02-21, 06:29
zibikruk napisał/a:
Należy więc zainteresować przede wszystkim Władze Koncernów (większa część stacji uczestniczących w rynku).
Jeśli chodzi o stacje franczyzowe, to żadne nakazy ze strony Koncernów ich nie są w stanie zobowiązać - to ich dobra wola. W takim przypadku tylko bezpośrednie dotarcie do właściciela może sprawę rozwiązać.
Biznesowo Koncerny nie będą widziały w tym interesu, ale bardzo ważna jest przecież reklama jak również ekologia. A o reklamę przecież potrafimy zadbać.
no właśnie..i to jest zbieżne z tym co napisałem wcześniej...
nie szum pod sejmem..
tylko trzeba docierać do inwestorów...
szkoda że przeszło koło ucha..to co napisałem wcześniej, iż trzeba sie połączyć w walce z największą grupą zainteresowaną tematem serwisów czyli firmami transportującymi ludzi-autokarami
Łośku..Ty jak zwykle
IPN zmieszany z ...nie wiem czym..
oczywiście że nie zgadzam sie z Twoja opinia że nic sie nie zmienia w mentalności ludzkiej..
prosty przykład=widzę to po młodzieży, która w końcu nauczyła sie trafiać do koszy na smiecie kończąc batona, czy nawet zbieranie psich ''kotków'' na skwerkach osiedlowych...
dla Ciebie to jest ''nic'' a dla mnie....olbrzymi krok do przodu
i takim kolejnym kroczkiem, będa serwisy na stacjach
jak w to wierze..
_________________ często , wroga z drugiego człowieka tworzy Twój umysł..
a to potrafi zabić wieloletnią przyjaźń ...
#CamperMajstry
na nowo budowanych stacjach można zapewnić punkt obsługi "kota" albo z góry w ustawie (nie wiem w jakiej ale pewnie w tej samej która nakazuje toalety dla podróżnych i kanalizację z separatorem) albo w gminach czy starostwach bo to oni wydają pozwolenia na budowę i mają prawo do pewnych wymagań! Albo sanepid bo oni opiniują i odbierają albo ochrona środowiska bo również opiniują projekty i dokonują odbioru!
Mam pytanie (może trywialne) : czy zawartość kasety z płynem może trafiać bezpośrednio do kanalizacji czy może wymaga przedtem jakiejś "obróbki" ?
Twój sprzęt: Pojazd obozowy Wacek McLouis I
Nazwa załogi: PabemanaTeam Pomógł: 12 razy Dołączył: 29 Wrz 2008 Piwa: 141/471 Skąd: z Nienacka
Wysłany: 2012-02-21, 11:09
gryz3k napisał/a:
Pawcio napisał/a:
Drążąc swoją pamięć.. korzystając z przyautostradowych zlewni we Włoszech i Francji wszystkie były bezpłatne.
Ale autostrady Pawciu były płatne i to bardzo... Na płatnych autostradach toalety są również bezpłatne, czego nie można powiedzieć zawsze o tych przy bezpłatnych drogach.
Piotruś, jeśli chodzi o opłaty za autostrady krajowe.. nie jesteśmy wyjątkiem. W większości płacimy albo na bramkach, albo przez Viatoll powyżej 3,5t DMC. Ba. I to nie tylko za autostrady, lecz również za część DK.
Twój sprzęt: Home made Pomógł: 2 razy Dołączył: 17 Gru 2011 Otrzymał 7 piw(a) Skąd: EU
Wysłany: 2012-02-21, 18:55
Powracając do wstydliwej sprawy braku podstawowej znajomości języka angielskiego.
To było mottem tego tematu.
Oto wycinek z dokumentu pojazdu jaki obowiązuje w Wielkiej Brytanii:
Gratuluję dobrego samopoczucia.
Twój sprzęt: BOXER BUROW MOBIL
Nazwa załogi: Janki
Wysłany: 2012-02-21, 22:50
Nie stójmy na pozycjach że :niema i nie będzie:raczej popierajmy wysiłki t y c h ,którzy rozeznaja,naciskają i szukają rozwiązań.Jadąc A4 w kierunku wschodnim w połowie drogi
na stacji paliw jest serwis WC z płyta i mediami -bezplny(rozpoznaję go wzrokowo namiary poszukam)i niema co wyszukiwac argumentów na cofanie się
_________________ Henryk Ibsen;W wolności nie ma nic pewnego,
dlatego jest taka piękna!;
Farby przemysłowe 789 388 621
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum