Czy ktoś zna - oferują nam współpracę |
Autor |
Wiadomość |
janusz
Kombatant Szeryf

Twój sprzęt: Motochata Rimor
Nazwa załogi: TiTi
Pomógł: 25 razy Dołączył: 14 Sty 2007 Piwa: 420/147 Skąd: Pajęczno, łódzkie
|
Wysłany: 2012-03-29, 20:35 Czy ktoś zna - oferują nam współpracę
|
|
|
Rozpoczynam ten wątek w związku z ofertą współpracy jaką dostaliśmy, to znaczy PTTCC dostało od Chorwatów. Jeśli miałoby dość do jakiejś współpracy powinniśmy coś wiedzieć o kontrahencie.
Jak będą jakieś inne propozycje, będziemy tu je konsultować.
Czy ktoś z koleżeństwa nawiedził kiedyś lub zna ten kemping.
http://www.solaris.hr/ |
_________________ Nie dyskutuj z głupcem – ludzie mogą nie zauważyć różnicy! |
|
|
|
 |
KECZER
weteran

Twój sprzęt: Gold Camper/Ford Transit. 2,0 TDCI-2006r.
|
Wysłany: 2012-03-29, 20:46
|
|
|
Janusz skoro proponuja wspolprace
to niech zrobia jezyk polski na swojej stronie www...
a czy to nie sa ci ludzie ktorzy byli w Suzdalu???(Rosja)
pozdrawiam Grzegorz |
_________________ A teraz chwilowo w kraju ojczystym-
Koniec z ROSJA- ciekawe na jak dlugo.....??? |
|
|
|
 |
janusz
Kombatant Szeryf

|
Wysłany: 2012-03-29, 21:06
|
|
|
KECZER napisał/a: | a czy to nie sa ci ludzie ktorzy byli w Suzdalu??? | |
|
|
|
 |
AGAiPIOTR
stary wyga

Twój sprzęt: ford transit 2,5D 1994r zabudowa elnagh
Nazwa załogi: aga i piotr
Pomógł: 1 raz Dołączył: 19 Cze 2009 Piwa: 32/109 Skąd: Granica
|
|
|
|
 |
wagabunda
doświadczony pisarz

Twój sprzęt: BOXER BUROW MOBIL
Nazwa załogi: Janki
|
Wysłany: 2012-03-30, 19:54 Re: Czy ktoś zna - oferują nam współpracę
|
|
|
janusz napisał/a: | Rozpoczynam ten wątek w związku z ofertą współpracy jaką dostaliśmy, to znaczy PTTCC dostało od Chorwatów. Jeśli miałoby dość do jakiejś współpracy powinniśmy coś wiedzieć o kontrahencie.
Jak będą jakieś inne propozycje, będziemy tu je konsultować.
Czy ktoś z koleżeństwa nawiedził kiedyś lub zna ten kemping.
http://www.solaris.hr/ |
Mieliśmy przyjemność być na kampingu Solaris ,wrażenia b.sympatyczne,piękna "Marina",
dożo miejsca,częściowo zacienione,dobre miejsca(urozmaicone)do kąpieli.ciekawa okolica
na rowery oraz b.ciekawy Śibenik,warty zwiedzania-wrażenia b.pozytywne |
_________________ Henryk Ibsen;W wolności nie ma nic pewnego,
dlatego jest taka piękna!;
Farby przemysłowe 789 388 621 |
|
|
|
 |
jurek
trochę już popisał
Twój sprzęt: Hymer tramp 2-2
Nazwa załogi: Jerzy Krystyna
|
Wysłany: 2012-03-30, 20:51
|
|
|
My tagze tam bylismy potwierdzamy super camping .
Jerzy |
|
|
|
 |
koko
Kombatant

Twój sprzęt: CARTHAGO C-LINE 4.8 I
Pomógł: 9 razy Dołączył: 19 Sty 2007 Piwa: 71/31 Skąd: Radom
|
Wysłany: 2012-03-31, 07:30
|
|
|
W Sudalu widziałem na zdjęciach był szef Chorwackiej Federacji Co do Solaris w Szybeniku jest to kompleks turystyczny z hotelem campingiem i mariną dosyć wysokiej klasy z basenem napełnianym codziennie wodą morską.Na czym by miała polegać współpraca naszego forum z komercyjnym podmiotem? |
_________________ KoKo
Piszę tylko merytorycznie.
Mądrzy ludzie wiedzą przed a nie po |
|
|
|
 |
artanek
weteran

|
Wysłany: 2012-03-31, 07:32
|
|
|
koko napisał/a: | W Sudalu widziałem na zdjęciach był szef Chorwackiej Federacji Co do Solaris w Szybeniku jest to kompleks turystyczny z hotelem campingiem i mariną dosyć wysokiej klasy z basenem napełnianym codziennie wodą morską.Na czym by miała polegać współpraca naszego forum z komercyjnym podmiotem? | Pewnie na naganianiu mu klientów . |
|
 |
slajd
stary wyga

Twój sprzęt: Fiat Ducato-Eriba 2,8l i P.L.A. Citroen 2017
Pomógł: 1 raz Dołączył: 03 Gru 2008 Piwa: 105/80 Skąd: Bolesławiec Śl.
|
Wysłany: 2012-04-10, 12:56
|
|
|
artanek napisał/a: | koko napisał/a: | W Sudalu widziałem na zdjęciach był szef Chorwackiej Federacji Co do Solaris w Szybeniku jest to kompleks turystyczny z hotelem campingiem i mariną dosyć wysokiej klasy z basenem napełnianym codziennie wodą morską.Na czym by miała polegać współpraca naszego forum z komercyjnym podmiotem? | Pewnie na naganianiu mu klientów . |
a co w tym złego jeśli kemping ok` |
_________________ Łatwe do przeprowadzenia są tylko zmiany na gorsze - Prawo Philipa
Pozdrowienia
Lucyna i Jerzy |
|
|
|
 |
koko
Kombatant

Twój sprzęt: CARTHAGO C-LINE 4.8 I
Pomógł: 9 razy Dołączył: 19 Sty 2007 Piwa: 71/31 Skąd: Radom
|
Wysłany: 2012-04-11, 14:19
|
|
|
Czy ja napisałem że to coś złego zapytałem tylko na czym by miała polegać współpraca
Wspomniałem o szefie Chorwackiej federacji bo sądziłem że na tym polu mogło by się coś
urodzić a z pojedyńczym kampingiem to nie wiem na czym może polegać, nie znam treści pisma stąd pytanie |
_________________ KoKo
Piszę tylko merytorycznie.
Mądrzy ludzie wiedzą przed a nie po |
|
|
|
 |
janusz
Kombatant Szeryf

|
Wysłany: 2012-04-11, 16:46
|
|
|
koko napisał/a: | nie znam treści pisma stąd pytanie |
Może moje niedopatrzenie, chociaż pismo adresowane było do PTTCC.
Szanowni Państwo,
zwracamy się do Państwa z chęcią o nawiązanie wsółpracy z Polskim Towarzystwem Turystyki Camperowej i Caravaningowej w celu wzajemnej satysfakcji.
Solaris Beach Resort jest usytuowany w Środkowej Dalmacji w najbardziej znanym regionie Chorwacji cieszącym się bogactwem parków narodowych, zachowaną przyrodą, starymi śródziemnomorskimi miasteczkami, uprzejmymi ludźmi oraz dobrą kuchnią.
Znajduje się tylko w sześciu kilometrach od centrum miasta Szybenik, kamping jest usytuowany na pięknym półwyspu w lasku sosnowym w pobliżu piaszczystej plaży Solaris Camping Resort w sąsiedztwie z Solaris Yacht Mariną i Solaris Willy Kornaty. Dzięki 590 działkom i 106 domkom mobilnym oraz pojemności dla 2400 gości Solaris Camping Beach Resort jest idealną destynacją za odpoczynek dzięki przede wszystkim swojej bogatej ofercie.
Jako część składowa Solaris Beach Resorta, który się znajduje na wybrzeżu o dlugości cztery kilometry- kamping oferuje swoim gościom atrakcje i udogodnienia całego Resortu między którymi top atrakcja Dalmatyńska Etno Wioska.
Wśród pięciu plaży warto wyróżnić najbardziej atrakcyjną nagrodzoną Solaris Piaszczystą Plażę, która jest posiadaczem Błękitnej Flagi, symbola jakości ekologicznej, Solaris Beach Resort dla mnogich gości jest ulubioną destynacją za letni wypoczynek.
Przez liczne oferty sportowe, programy animacyjne, zabawy, baseny, beach & snack bary, dwa świetna beach kluba, Resort jest znany po swojej ofercie gastronomicznej przede wszystkim dzięki restauracjom a la carte, jedną od których jest Grill Resauracja Sibinium, który jest usytuowany w centrum Solaris Camping Beach Resorta.
Jesteśmi swiadomi, że nasi goście w czasie urlopu życzą sobie maksymalny komfor i mieć wszystko pod ręką, w Solaris Beach Resorcie stworzyliśmy ofertę która im to umożliwia.
Więcej informacji znajdą Państwo na naszej stronie internetowej www.campingsolaris.hr.
Zapraszamy Państwo do naszego stoiska Solaris Beach Resort przy Chorwackiej Wspólnotie Turystycznej w terminie 20-22.04. przy ul. Makowskiej 56 MTC Targi w celu nawiązania udanej współpracy.
Bardzo prosimy o informację o spotkaniu w odpowiednim dla Państwa terminie.
Cieszymy się naszym spotkaniu, w razie dodatkowych pytań serdecznie zapraszamy.
Z poważaniem,
Anna Grubišić w imieniu Marina Morića
Bardziej interesuje mnie ta Chorwacka Wspólnota Turystyczna. Ale od czegoś trzeba zacząć negocjacje. . |
|
|
|
 |
wbobowski
Kombatant moder

Twój sprzęt: Dethleffs Globetrotter I-645 DB Ducato 2,5TDI
Nazwa załogi: Bobosie
Pomógł: 15 razy Dołączył: 18 Lut 2008 Piwa: 354/135 Skąd: Lublin - Dąbrowica
|
Wysłany: 2012-04-11, 16:58
|
|
|
koko napisał/a: | nie znam treści pisma |
Bo nie zagląda sie na forum pttcc.pl |
_________________ Włodek i Ela
Nasze kamperki
 |
|
|
|
 |
chris
zaawansowany

Twój sprzęt: aktualnie namiot
Pomógł: 2 razy Dołączył: 22 Gru 2008 Piwa: 3/1 Skąd: Otwock
|
Wysłany: 2012-04-11, 17:56
|
|
|
koko napisał/a: | Wspomniałem o szefie Chorwackiej federacji bo sądziłem że na tym polu mogło by się coś urodzić |
Np. możliwość nocowania poza kampingami. Jakoś tak godzina policyjna dla kamperów mi się nie podoba. I zmuszanie do płacenia kilkudziesięciu Euro za parking. Bo skoro korzystam z własnego WC, prysznica, kuchni to nic innego jak tylko parking. A co jeżeli lubię zwiedzać nocą a w dzień spać. Zaparkuję auto w mieście, pójdę na spacer na starówkę a policja wywali mi drzwi w kamperze bo nie otwieram. Nie podoba mi się wyjątkowo ta Chorwacja pod tym względem. |
|
|
|
 |
|