|
|
Przesunięty przez: janusz 2012-08-09, 15:14 |
Warszawa na weekend (a konkretnie CNK) |
| Autor |
Wiadomość |
Camper Diem
Kombatant

Twój sprzęt: Eura Mobil
Nazwa załogi: Camper Diem!
Pomógł: 6 razy Dołączył: 01 Wrz 2007 Piwa: 59/73 Skąd: Gdańsk-Wrzeszcz
|
Wysłany: 2012-04-17, 19:03
|
|
|
dziękuję za info
obiad zjemy raczej w kamperze, nie wierzę w dobrą gastronomię w tego typu placówkach |
_________________ Camper Diem! |
|
|
|
 |
TomekM
stary wyga

Twój sprzęt: Blaszana Choinka Jumper L3H3
Pomógł: 8 razy Dołączył: 10 Sie 2011 Piwa: 29/24 Skąd: Tarnowskie Góry
|
Wysłany: 2012-04-17, 21:33
|
|
|
Gastronomia w CNK nie jest zła. Fakt nie jest tania, ale też jakoś przesadnie droga też nie. A z kamperem dłuższym niż 5,5 m może być problem z zaparkowaniem przed samym wejściem do CNK. Parkingi są, ale należy parkować na skos i np. mój samochód (7m) wystawał dość sporo. Ja stałem jakieś 300m na prawo od CNK zaraz za wjazdem na budowę metra. Można spokojnie stać wzdłuż drogi.
I jeszcze uwaga techniczna dot. dojazdu. CNK jest na Wybrzeżu Kościuszkowskim 20, ale należy dojechać np. od ul. Tamka, ponieważ na wysokości CNK Wybrzeże Kościuszkowskie ... rozdwaja się i wjechać się nie da Ot, taka ciekawostka. |
_________________ Misiów5
 |
|
|
|
 |
Aulos
weteran

Twój sprzęt: Bürstner Solano na Ducato
Nazwa załogi: SOKOŁY
Pomógł: 2 razy Dołączył: 14 Lut 2007 Piwa: 62/37 Skąd: Kołobrzeg
|
Wysłany: 2012-04-17, 21:58
|
|
|
| TomekM napisał/a: | | A z kamperem dłuższym niż 5,5 m może być problem z zaparkowaniem przed samym wejściem do CNK. Parkingi są, ale należy parkować na skos i np. mój samochód (7m) wystawał dość sporo. |
Tomku, nie wiem kiedy byliście w CNK, ale my w zeszłym tygodniu staliśmy pod samym centrum, stanowiska były prostopadłe do ulicy, a nasz kamper 7m mieścił się na stanowisku w całości. Obawiałem się kłopotów przy wyjeżdżaniu - po przeciwnej stronie wzdłuż ulicy ustawiły się autokary, a mnie ciasno obstawiły osobówki, utrudniając manewrowanie. Na szczęcie kierowcy autobusów zmęczeni (lub znudzeni) przysypiali w swoich pojazdach i poproszeni ułatwili wyjazd. Dłuższym pojazdem można ustawić się po przeciwnej stronie ulicy, razem z autokarami. Autokary opłacają parking tak samo jak my w parkomacie. |
_________________ "Nosiciel nieuleczalnej kamperomanii"
 |
|
|
|
 |
Camper Diem
Kombatant

Twój sprzęt: Eura Mobil
Nazwa załogi: Camper Diem!
Pomógł: 6 razy Dołączył: 01 Wrz 2007 Piwa: 59/73 Skąd: Gdańsk-Wrzeszcz
|
Wysłany: 2012-04-17, 22:03
|
|
|
TomekM, na początek wyjazdu żona zawsze coś dobrego zabiera z domu więc pewnie i tak nie będzie okazji wypróbować menu...
dzięki za uwagę o parkingach- mój kamper ma 8,5m z rowerami, ale jak wjadę późnym wieczorem to jakieś miejscę się pewnie znajdzie. nie zależy mi na miejscówce pod główną bramą |
_________________ Camper Diem! |
|
|
|
 |
Aulos
weteran

Twój sprzęt: Bürstner Solano na Ducato
Nazwa załogi: SOKOŁY
Pomógł: 2 razy Dołączył: 14 Lut 2007 Piwa: 62/37 Skąd: Kołobrzeg
|
Wysłany: 2012-04-17, 22:09
|
|
|
| Wieczorem parking był całkowicie pusty. Naprzeciw wejścia, po przeciwnej stronie ulicy, są wyznaczone miejsca parkingowe wzdłuż ulicy. Ustawić się tam może nawet Milka, od rana zaczynają parkować tam autokary. |
_________________ "Nosiciel nieuleczalnej kamperomanii"
 |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|