|
|
|
TANIE KAMPEROWANIE |
| Autor |
Wiadomość |
szymek1967
Kombatant

Twój sprzęt: VW colorado KARMANN
Nazwa załogi: rodzinka
Pomógł: 1 raz Dołączył: 08 Lis 2011 Otrzymał 37 piw(a) Skąd: zielona gora
|
Wysłany: 2012-04-20, 07:38
|
|
|
| Zbigniew Muzyk napisał/a: | | a to dobrze mi sie wydawalo ze szymek znowu sie zalogowal,czy tak wolno? |
nie wolno ,tez jestem tym faktem zbulwersowany,o !
ps. co do taniego kamperowania :
zwróciłem tylko uwagę że tanie kamperowanie nie będzie już takie tanie, ale co tam....
w końcu wszyscy mamy kupę kasy i takie tam podwyżki cen ropy nie robią już nan nas większego wrażenia
ps2. ja na ten przykład planuję w tym roku podróże na północ europy ,na południe ,znów na północ a potem jeszcze na wschód ( że o krajoznawczych po polsce nie wspomne z wrodzonej skromności)
|
_________________ szymek1967 |
| Ostatnio zmieniony przez szymek1967 2012-04-20, 08:12, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Witold Cherubin
weteran

Twój sprzęt: SEA/ELNAGH - Fiat Ducato 2,3 TD
Nazwa załogi: włóczykije
Pomógł: 7 razy Dołączył: 14 Mar 2007 Piwa: 81/48 Skąd: Warszawa-Międzylesie
|
Wysłany: 2012-04-20, 08:09
|
|
|
| szymek1967 napisał/a: | zwróciłem tylko uwagę że tanie kamperowanie nie będzie już takie tanie, ale co tam....
w końcu wszyscy mamy kupę kasy i takie tam podwyżki cen ropy nie robią już nan nas większego znaczenia
ps2. ja na ten przykład planuję w tym roku podróże na północ europy ,na południe ,znów na północ a potem jeszcze na wschód ( że o krajoznawczych po polsce nie wspomne z wrodzonej skromności)
|
No i ciesz się z tego kolego, wcale Ci nie zazdroszczę tych planów, a może potem opiszesz te swoje wojaże na Forum CT |
_________________ Witek |
|
|
|
 |
majmarek
weteran
Twój sprzęt: camper knaus fiat ducato
Nazwa załogi: alibaba
Pomógł: 3 razy Dołączył: 21 Cze 2010 Piwa: 23/50 Skąd: warmińsko mazurskie
|
Wysłany: 2012-04-20, 11:12
|
|
|
witam
oj ktoś tu się daje wypuszczać - czuję przez skóre.
miłej zabawy , ale czy nie szkoda czasu?
pozdrawiam
mm |
|
|
|
 |
Komplecik
Kombatant
Twój sprzęt: Adriianna
Nazwa załogi: Kompleciki :)
Pomógł: 5 razy Dołączył: 13 Cze 2011 Piwa: 367/746 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 2012-04-22, 16:00
|
|
|
| szymek1967 napisał/a: | | ps2. ja na ten przykład planuję w tym roku podróże na północ europy ,na południe ,znów na północ a potem jeszcze na wschód ( że o krajoznawczych po polsce nie wspomne z wrodzonej skromności) |
jak daleko na południe?
z wrodzonej skromności pytam |
_________________ komplet |
|
|
|
 |
szymek1967
Kombatant

Twój sprzęt: VW colorado KARMANN
Nazwa załogi: rodzinka
Pomógł: 1 raz Dołączył: 08 Lis 2011 Otrzymał 37 piw(a) Skąd: zielona gora
|
Wysłany: 2012-04-22, 18:48
|
|
|
aż na sam kuniec zjednoczonej(jeszcze) jewropy |
_________________ szymek1967 |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|