|
|
Przesunięty przez: janusz 2013-05-14, 20:08 |
Wielka majówka 2012 |
| Autor |
Wiadomość |
Barbara i Zbigniew Muzyk
Kombatant

Twój sprzęt: fiat ducato2001-Bassa748
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 23 Lip 2010 Piwa: 351/396 Skąd: krakow
|
Wysłany: 2012-04-15, 21:37
|
|
|
| juz zamykalam a tu masz pyknela siefrape,no brawo,widze tam affe to mi wytlumaczy bo nie bardzo jesze moge sie w tych twoich podrozach osilkiem odnalezc,ale po powrocie bo Toscani nie masz,pozdrawiam barbars |
|
|
|
 |
frape
weteran

Twój sprzęt: Fiat 2.8idTD MultiCamp EVO II Possl
Nazwa załogi: osiołek
Pomogła: 2 razy Dołączyła: 20 Gru 2009 Piwa: 115/53 Skąd: Gliwice
|
Wysłany: 2012-04-15, 21:53
|
|
|
| Zbigniew Muzyk napisał/a: | | nie bardzo jesze moge sie w tych twoich podrozach osilkiem odnalezc |
bardzo prosto - klikasz na kraj który Cię interesuje i wyświetlają się wszystkie posty, które dotyczą danego kraju - wraz z mapami danego przejechanego odcinka. Na samym dole blogu są hasła - opisane miejsca klikasz i pojawia się post, w którym jest to opisane - trzeba kliknąć później w nagłówek danego posta, żeby wejść do środka. Lub w wyszukiwarce na górze też jest możliwość wpisania hasła - jak nie ma to znaczy, że tam jeszcze nie byliśmy tzn. póki co nie byliśmy
p.s. opisy wraz z częścią zdjęć są również zamieszczone na CT w odpowiednich krajach |
_________________ http://osiolkiemprzezswiat.blogspot.com
https://www.facebook.com/...474314219380151
 |
|
|
|
 |
martas12
początkujący forumowicz
|
Wysłany: 2012-04-17, 15:15
|
|
|
| Na Węgrzch warto zatrzymać się w Hajduszoboszlo - wody termalne, lecznicze, my też w tym roku się wybieramy:) |
|
|
|
 |
Lutek
doświadczony pisarz
Twój sprzęt: Hymermobile B584
Nazwa załogi: piortek&ulek camp
|
Wysłany: 2012-04-18, 07:41
|
|
|
Bardzo jestem Wam wszystkim wdzięczny za zainteresowanie tematem podróży jaki podjąłem , bardzo ciekawe opisy na blogu '' osiołkiemprz......'' zapewne przyda się bardzo .
pozdrawiam wszyskich Piotr |
_________________ lutek |
|
|
|
 |
Lutek
doświadczony pisarz
|
Wysłany: 2012-04-21, 07:55
|
|
|
Wracając do tematu to już pewne w piątek 27,04 w godzinach popołudniowych wyjazd z Bełchatowa , 1-dynką przez Katowice,Bielsko Białą , Żywiec ,przejazd w Korbielowie do Słowacji i kierunek Bańska Bystrica. Docelowo jak juz pisałem Grecja Thessaloniki i wzdłuż wybrzeża w kierunku Turcji ale to dopiero za kilka dni ,narazie planuje pierwszy postój w Słowacji okolice Donovaly jest tam naprawde pieknie polecam wybierajacym sie w tamte strony. Może ktoś jedzie również w tym kierunku ,miło by było sie spotkac gdzieś po drodze |
|
|
|
 |
Zbigniew Mazur
trochę już popisał
Twój sprzęt: HYMER EXSIS 512
Nazwa załogi: ZBIMAZ
|
Wysłany: 2012-04-22, 07:56
|
|
|
| Jak długi jest czas twojej wyprawy |
|
|
|
 |
Zbigniew Mazur
trochę już popisał
Twój sprzęt: HYMER EXSIS 512
Nazwa załogi: ZBIMAZ
|
Wysłany: 2012-04-22, 08:03
|
|
|
Prawdopodobnie też wybieram się w tym czasie w twoim kierunku.Wszystko zależy czy uda mi się doprowadzić campera do jazdy.
Po Donovaly jaki jest następny przystanek.
Ogólnie na ile dni planujesz dojazd do Grecji. |
|
|
|
 |
Lutek
doświadczony pisarz
|
Wysłany: 2012-04-23, 09:23
|
|
|
| W tą stronę chcę troszke podgonić więc kolejne przystanki to jak życie pokaże pewnie gdzieś w Serbii po drodze, najważniejsze że wreszcie rozwiązałem problem mocowania deski winsurfingowej na dachu ,potrójne przyssawki kupione na allegro ,poprzeczka miedzy nimi i bez żadnych dziur w dachu część dziobowa deski super umocowana a rufa do stałego relingu campera. Zamieszcze kilka zdjęć jak zdążę przed wyjazdem może się komuś przyda |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|