|
|
|
bilety na promy do Grecji dla pojazdów kempingowych |
| Autor |
Wiadomość |
bierka
początkujący forumowicz
|
Wysłany: 2012-06-15, 12:34 bilety na promy do Grecji dla pojazdów kempingowych
|
|
|
| Dowiedz się jak kupić bilet promowy dla kampera i jak rezerwować Camping onboard na stronie Promy dla kamperow |
|
|
|
 |
pabloarmando
doświadczony pisarz
Twój sprzęt: Jeep
Pomógł: 1 raz Dołączył: 10 Lut 2011 Piwa: 6/6 Skąd: Zielona Góra
|
Wysłany: 2012-06-17, 10:03
|
|
|
| Chyba jestem jakiś dziwny... właśnie próbuję na stronach, które wynikają z zamieszczonych wyżej linków próbować dowiedzieć się ile zapłacę za "prom-owanie" i ni jak mi to nie wychodzi. Może ktoś pomóc wytypować cenę? Auto długość poniżej 6m i wysokość 2,80m, 2 osoby dorosłe i 1 dziecko 10-letnie. Prom z Ancony do Igumenisty 13 sierpnia 2012 - poniedziałek. |
|
|
|
 |
kimtop
Kombatant
Twój sprzęt: CARTHAGO C-TOURER
Pomógł: 15 razy Dołączył: 18 Wrz 2007 Piwa: 143/44 Skąd: Opoczno
|
Wysłany: 2012-06-17, 10:25
|
|
|
Minoan Lines
391,5Euro.
Start o 18-ej
Meta o 13-ej
3xfotel w klasie ekonomicznej
Statek Europa Palace |
_________________ Pozdrawiam.
Polak gorszego sortu
Wódka z lodem szkodzi na nerki.Rum z lodem niszczy wątrobę.Whisky z lodem atakuje serce.Gin z lodem rozwala mózg.Cola z lodem demoluje zęby.
Oznacza to,że lód szkodzi w zasadzie na wszystko. |
|
|
|
 |
grzegorz997
doświadczony pisarz
|
Wysłany: 2012-06-17, 14:20
|
|
|
Może to będzie tak.
"Aby zarezerwować usługę Camping Onboard na Aferry.pl, podczas zakupu biletu na prom u wymienionych operatorów, należy zaznaczyć "OPEN DECK" kamping na pokładzie w oknie z wyborem akomodacji oraz podać liczbę miejsc=pasażerów. Camping Onboard jest bezpłatną alternatywa do kabiny na pokładzie."
Dane Trasy
Ogolna cena za twoj bilet bedzie
339.00 EUR
WyjazdWyjazd: Ancona - Igoumenitsa
Podrozuje z: Minoan Lines
Data Wyjazdu/czas: Pon 13 Sierpien 2012 w 1800
Data Przyjazdu/czas: Wto 14 Sierpien 2012 w 1300
Nazwa statku: Europa palace
Pasazerow: 2 Dorosli 1 Dziecko
Transport: Kamper
Dlugosc : Mniej niz 6.00 Metrow
Wysokosc : Mniej niz 4.00 Metrow
Zakwaterowanie: 3 z Poklad |
|
|
|
 |
pabloarmando
doświadczony pisarz
Twój sprzęt: Jeep
Pomógł: 1 raz Dołączył: 10 Lut 2011 Piwa: 6/6 Skąd: Zielona Góra
|
Wysłany: 2012-06-17, 15:46
|
|
|
| No właśnie. 339 € wygląda akceptowalnie. A co z opłatami paliwowymi itp. bo słyszałem o takowych? Dziecko moje pyta o chorobę morską - czy na promie występuje? W sumie byłby to mój pierwszy rejs - nie ma problemów z wjazdem oraz ze znalezieniem odpowiedniego nabrzeża? |
|
|
|
 |
Camper Diem
Kombatant

Twój sprzęt: Eura Mobil
Nazwa załogi: Camper Diem!
Pomógł: 6 razy Dołączył: 01 Wrz 2007 Piwa: 59/73 Skąd: Gdańsk-Wrzeszcz
|
Wysłany: 2012-06-17, 16:16
|
|
|
| pabloarmando napisał/a: | | co z opłatami paliwowymi itp. bo słyszałem o takowych? |
w zeszłym roku nie było, ale w tym roku widziałem na stronach linii promowych stosowne informacje. o ile pamiętam kwoty np. 20E za kampera i 10E za osobę.
| pabloarmando napisał/a: | | Dziecko moje pyta o chorobę morską - czy na promie występuje? |
jak nie ma sztormu to raczej nie, chociaż z tego co widziałem, kampery z twardym zawieszeniem, albo wysuniętymi podporami, mają się na promie lepiej, bo jednak bujanie zawsze jakieś jest
| pabloarmando napisał/a: | | nie ma problemów z wjazdem oraz ze znalezieniem odpowiedniego nabrzeża |
bywa różnie. nam Grecy w zeszłym roku podmienili terminale (podczas naszego pobytu został otwarty nowy port międzynarodowy)
oj, zazdroszczę Wam, nasze dzieci podróż promem do Grecji uznają na największą, jak dotąd, przygodę w życiu |
_________________ Camper Diem! |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|