|
|
|
Najtańszy kemping ! |
| Autor |
Wiadomość |
zbychu91
zaawansowany w imię złotego,euro i dolara

Twój sprzęt: fiat ducato hobby 600
Nazwa załogi: zbyszki
Pomógł: 1 raz Dołączył: 29 Sty 2008 Piwa: 5/29 Skąd: olsztyn
|
Wysłany: 2008-08-17, 19:25 Najtańszy kemping !
|
|
|
W drodze z Zakopanego do Ustrzyk zatrzymalismy sie w Tylawie ,,na popas"
Serdecznie polecam jako docelowe miejce wypoczynku jak i miejsce ,,na trasie",przelotowe,
tranzytowe,itp.(czechy,slowacja,wegry,cale poludnie)Skandynawia juz zapowiedziala umieszczenie w swoim camperparku na trasie przelotu na poludnie , dla nas istotne miejsce na trasie tatry bieszczady!TYLAWA przed przejsciem w Barwinku skrecamy na Cisną 250 300 m znak na pole namiotowe po prawej stronie!(brak oznakowania na Dr.9).Miejsce bardzo sympatyczne nad rzeka.Cicho i bezpiecznie,dostep do pradu, wody,jest prysznic z ciepla woda,niestety jest tez zwykla ,,slawojka"(ale wlasciciel zapewnia ze za rok stanie wezel sanitarny z prawdziwego zdarzenia ).A ceny........3zl PLN osoba,5zl PLN kamper,wlasciciel bardzo sympatyczny za drugi dzien nie chcial oplaty !!!!!!!!! ,,przecież nie kozystacie z pradu"tylko stoicie"i jeszcze rano świeże mleczko prosto od krówki jeszcze cieple czekalo przy kamperku!!!Serdecznie polecam! |
|
|
|
 |
kalinin
weteran mirek@kalinin.pl
Twój sprzęt: Laika Kreos 4012
Nazwa załogi: Kalinka
Pomógł: 3 razy Dołączył: 14 Sty 2007 Piwa: 400/483 Skąd: Jedlińsk k/Radomia
|
Wysłany: 2008-08-18, 19:44
|
|
|
| Potwierdzam, bylismy tam dwa razy w drodze na Wegry w kwietni tego roku i na jesieni 2007. Gospodarz miły , a cennik nieprawdopodonie niski. Za postój z prądem + mleko i chleb, niesmiało powiedział 10 zł. Musiałem przekonywa go długo, że za żywnosc powinien wziąc osobno. I po długich targach zgodził sie przyjąc jeszcze 5 zł. O Martesie, który wynalazł to miejsce i umieścił na Camperpark, pieje hymny pochwalne. W kontakście pazernych właściceli campingów to szczególny wyjatek. |
_________________ Rozum przychodzi z wiekiem, najczęściej jest to wieko trumny. |
|
|
|
 |
Dembomen
weteran

Twój sprzęt: KOMEDIA Fiat-Detleffs Globetrotter 2,5D 1989
Nazwa załogi: Dembomenki
|
Wysłany: 2008-08-18, 20:12
|
|
|
Hej!
| kalinin napisał/a: | | O Martesie, który wynalazł to miejsce i umieścił na Camperpark, pieje hymny pochwalne. W kontakście pazernych właściceli campingów to szczególny wyjatek. |
Co fakt to fakt.Przyłanczm się do pochwał!
Hej! |
_________________ Misiek
Świat jest piękny,tylko my go psujemy!
 |
|
|
|
 |
wbobowski
Kombatant moder

Twój sprzęt: Dethleffs Globetrotter I-645 DB Ducato 2,5TDI
Nazwa załogi: Bobosie
Pomógł: 15 razy Dołączył: 18 Lut 2008 Piwa: 354/135 Skąd: Lublin - Dąbrowica
|
Wysłany: 2008-08-19, 00:05
|
|
|
| Więcej takich przykładów tu by się przydało |
_________________ Włodek i Ela
Nasze kamperki
 |
|
|
|
 |
stefan
weteran

Twój sprzęt: Peugeot Tabbert 510
Nazwa załogi: Majka i Stefan
Pomógł: 3 razy Dołączył: 25 Wrz 2007 Piwa: 2/4 Skąd: okolice Duesseldorfu
|
Wysłany: 2008-08-19, 00:07
|
|
|
| Witam! Zalozyc zamkniety (moderowany) watek i sukcesywnie grupowac i zamieszczac nowe.To samo dotyczy sprawdzonych miejsc za granica.Pozdrawiam.Stefan. |
_________________ Psy szczekaja karawana idzie dalej. majkaistefan@googlemail.com
 |
|
|
|
 |
tadek
weteran

Twój sprzęt: Carthago C-line Ducato 3.0 4,5DMC
|
Wysłany: 2008-12-30, 23:50
|
|
|
To i ja dołożę jedno miejsce. W październiku wybrałem się na grzyby w okolice Sierakowa. Oczywiście kamperkiem. Przypadkiem trafiłem na ciekawe gospodarstwo agroturystyczne, w którym przenocowaliśmy i spędziliśmy następny dzień. Piękne miejsce nad samą Wartą. Pomost, miejsca na ognisko, przemili właściciele. Dostęp do prądu i wody. Cena 5 zł od osoby i 5 zł za podłączenie do prądu. Jako atrakcja wspaniałe wino porzeczkowe 5 zł za dzbanek ( ale pierwszy gratis ). Obok suszarnia grzybów i oczywiście piękne lasy. Gospodarstwo jest na początku wsi od strony Sierakowa. Miejsca jest na 4-5 kamperów. Wada - wąski wjazd, ale właściciel widząc jak się gimnastykuję, obiecał poszerzyć. Doskonałe miejsce na relaks, grzyby, ryby itp.
http://mapa.szukacz.pl/?x...34631.53&zoom=3
http://www.eholiday.pl/noclegi-9221.html |
_________________ Jem polskie jabłka i piję grecką metaxę do popołudniowej kawy. |
|
|
|
 |
KOCZORKA
Kombatant

Twój sprzęt: Adria
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 24 Wrz 2008 Piwa: 21/22
|
Wysłany: 2008-12-31, 00:04
|
|
|
| tadek napisał/a: | | To i ja dołożę jedno miejsce. W październiku wybrałem się na grzyby w okolice Sierakowa. |
Tadziu, a były tam grzyby. Ja poszukuję takich fajnych miejsc, ale żeby jeszcze grzyby były |
_________________ "Żyj tak, abyś po latach mogła powiedzieć-przynajmniej się nie nudziłam". |
|
|
|
 |
medard
weteran Saint Medard

|
|
|
|
 |
StasioiJola
Kombatant

Twój sprzęt: Fiat Bürstner
Nazwa załogi: StasioiJola
Pomógł: 12 razy Dołączył: 25 Lip 2008 Piwa: 81/283 Skąd: Gąbin
|
Wysłany: 2008-12-31, 00:24
|
|
|
Lucynko w tym roku który już mija, grzyby były prawie wszędzie, nawet tam gdzie ich zazwyczaj nie ma!!!! A w nowym roku to zobaczymy, żeby nam tylko zdrowie pozwoliło na zbieranie, to bedzie okazja do częstszych spotkań na grzybobraniach!!! I nie tylko!!!!! |
|
 |
tadek
weteran

Twój sprzęt: Carthago C-line Ducato 3.0 4,5DMC
|
Wysłany: 2008-12-31, 00:38
|
|
|
| KOCZORKA napisał/a: | | tadek napisał/a: | | To i ja dołożę jedno miejsce. W październiku wybrałem się na grzyby w okolice Sierakowa. |
Tadziu, a były tam grzyby. Ja poszukuję takich fajnych miejsc, ale żeby jeszcze grzyby były |
Grzybów było w bród. Bez wysiłku wiaderko na godzinę. |
_________________ Jem polskie jabłka i piję grecką metaxę do popołudniowej kawy. |
|
|
|
 |
KOCZORKA
Kombatant

|
Wysłany: 2008-12-31, 00:42
|
|
|
| StasioiJola napisał/a: | | Lucynko w tym roku który już mija, grzyby były prawie wszędzie, nawet tam gdzie ich zazwyczaj nie ma!!!! |
Gdzie były te grzyby
Kieleckie, Buskie, Tarnowskie Góry - zero
Szukaliśmy po Polsce (prawie całej)
Co gdzieś dojeżdżaliśmy - było o tydzień za późno
Jakiś PECH nas prześladował.
Trochę udało nam się zebrać w poznańskich rejonach |
_________________ "Żyj tak, abyś po latach mogła powiedzieć-przynajmniej się nie nudziłam". |
|
|
|
 |
TomekW
weteran

Twój sprzęt: bezdomny :(
Pomógł: 7 razy Dołączył: 20 Mar 2007 Piwa: 29/5 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 2008-12-31, 08:55
|
|
|
| KOCZORKA napisał/a: | Gdzie były te grzyby |
Za daleko szukacie, na pewno były w Gorcach; rodzice w Szczawie zbierali jak co roku, od prawdziwków i kurek po rydze. Podobno nieźle wysypuje też w Ochotnicy. |
|
|
|
 |
KOCZORKA
Kombatant

|
Wysłany: 2009-01-01, 21:39
|
|
|
| TomekW napisał/a: | Za daleko szukacie, na pewno były w Gorcach; rodzice w Szczawie zbierali jak co roku, od prawdziwków i kurek po rydze. Podobno nieźle wysypuje też w Ochotnicy. |
W górach to były , ale ja to taki leniuszek i po równym lubię chodzić. Wspinaczki nie dla mnie |
|
|
|
 |
Miniuszek
trochę już popisał
Twój sprzęt: Citroen Challenger 502
Nazwa załogi: Miniuszki
|
Wysłany: 2012-08-13, 19:56
|
|
|
Moze odswieze temat campingu w Tylawie. Bylismy tam wczoraj i wlasciciel nadal bardzo mily, ceny-4zl od osoby, 10zl kamper, i prysznic niby 4zl-6min ale nikt spod prysznica nie wygania z namydlona glowa Spokoj, cisza, czysciutkie toitoi'e, goraca woda, dostep do pradu, zeby wiecej takich miejsc bylo |
|
|
|
 |
Jacek999
zaawansowany

Twój sprzęt: Sam
|
Wysłany: 2012-08-13, 21:24
|
|
|
W niedalekiej okolicy na Foluszu, szkoła podstawowa, cena za osobe 4 zł, nauczyciel 3 zł, kamper gratis. Do dyspozycji sanitarjaty w szkole. Ciekawe miejsce do wypadów w góry.
Polecam |
_________________ Jacek |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|