Twój sprzęt: Fiat Ducato 1,9TD 1994r CI Riviera 1000
Nazwa załogi: Ela i Irek Pomógł: 3 razy Dołączył: 11 Gru 2011 Piwa: 54/7 Skąd: Jura Pólnocna
Wysłany: 2012-08-17, 19:27
Jeżeli Białoruś zaprasza, to chciałbym się dowiedzieć jaka na Białorusi jest infrastruktura campingowa w ciekawych przyrodniczo i historycznie miejscach. Czy na Białorusi jest jakiś związek lub forum karavaningowe, gdzie można by zaczerpnąć informacji dotyczących wyjazdów karavaningowych.
_________________ „Logika zaprowadzi cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi cię wszędzie” Albert Einstein
http://jura.travel.pl/
Twój sprzęt: FORD ROLLER TEAM
Wysłany: 2012-08-17, 19:51
Teurgus napisał/a:
Jeżeli Białoruś zaprasza, to chciałbym się dowiedzieć jaka na Białorusi jest infrastruktura campingowa w ciekawych przyrodniczo i historycznie miejscach. Czy na Białorusi jest jakiś związek lub forum karavaningowe, gdzie można by zaczerpnąć informacji dotyczących wyjazdów karavaningowych.
Twój sprzęt: Ducato 2,3 09 CAMPERIA
Nazwa załogi: eMKa Pomógł: 18 razy Dołączył: 22 Sty 2010 Piwa: 296/156 Skąd: Kalisz
Wysłany: 2012-08-19, 23:35
koko napisał/a:
Jak nas ZAPROSZĄ i ja pojadę
Przecież Mikołaj już zaprasza (załatwi zaproszenia z klubu)
tylko dajcie sygnał ze chcecie jechać
termin, ile załóg, trasa
czas na "załatwienie" zaproszeń"
wysyłka
i inne pierdoły
tutaj terminy odgrywaja dużą role - wizy do wujka "Ł" jeszcze obowiązują
Kiedyś bywałem na tamtych terenach - ale to było zanim wprowadzono wizy. Chętnie dołączę.
_________________ Powyższa wypowiedź to moja opinia w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani dziś ani w dniach następnych. Zastrzegam sobie prawo do zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
Twój sprzęt: FORD ROLLER TEAM
Wysłany: 2014-02-26, 19:25
Сześć, przyjaciele!
Nasza oferta na wizyty na Białorus prawdziwe. Jesteśmy gotowi przyjąć wszystkich kandydatów i pomocy w uzyskaniu wizy na Białorus.
W tym czasie byliśmy świadkami wielu zmian, w tym z opłat za przejazd. Chętnie odpowiemy na pytania i dać odpowiednie komentarze.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum