|
|
|
Od BPN do Sztutowa na początek wielkie szaleństwo!!! |
| Autor |
Wiadomość |
gino
Kombatant

Twój sprzęt: VW LT SVEN HEDIN 1978r
Nazwa załogi: Gino
Pomógł: 36 razy Dołączył: 29 Mar 2008 Piwa: 638/977 Skąd: ta Radość
|
Wysłany: 2012-08-06, 06:10
|
|
|
wierze Ci...
sa takie mieJsca, czesto znalezione ''przypadkiem'' ktore...maja jakas ''magie''
i...chce sie tam wracac...chociaz na chwilke..
my..mileismy tak z ''biesowem''
do tej ''diabelskiej'' wioski, wracalismy przez wiele lat...niestety..co roku coraz wiecej ludzi tam wracalo..az nam sie w koncu ...odechcialo..
Za relacje zaluzone
i czekmay na c.d |
_________________ często , wroga z drugiego człowieka tworzy Twój umysł..
a to potrafi zabić wieloletnią przyjaźń ...
#CamperMajstry |
|
|
|
 |
łoś
Kombatant szary stary łoś
Twój sprzęt: złom hymer eriba 544 87'
Nazwa załogi: łoś
|
Wysłany: 2012-08-14, 23:39
|
|
|
W piątek ruszam w kierunku moich stron geograficznych, czyli nad Biebrzę.
Nie pojadę jak zawsze, ale planuję inną trasę.
Może będzie jakieś spotkanie, ale jak to ja mam w zwyczaju, wszystko z zaskoczenia i żadnych konkretnych planów wcześniej.
Chętnych na spotkanie zawsze zapraszam.
|
|
|
|
 |
mbudzilek
Kombatant MIRREN

Twój sprzęt: N126N
Nazwa załogi: MIRREN
Dołączył: 31 Maj 2011 Otrzymał 3 piw(a) Skąd: Ostrołęka-Kurpie
|
Wysłany: 2012-08-15, 21:01
|
|
|
Witaj Łosiu ale żeśmy się rozminęli, stałem na kempingu Gallus w Krynicy Morskiej. Własnie 14 .08. 12 wróciłem do domu, moja niechęć do łączności na urlopie ogranicza się jedynie do odbierania telefonów od dzieci więc czasem można przegapić fajne spotkanie. Życzę udanej dalszej wyprawy, może w następnym roku się spotkamy gdyż często tam bywam. Pozdrowienia od załogi Mirren |
_________________ mbudzilek
cel - wypocząć, odpocząć, spocząć, spożyć, spełnić, spić, pospać, pogadać, poopowiadać, połowić, poleniuchować |
|
|
|
 |
łoś
|
Wysłany: 2012-08-21, 21:17
|
|
|
| mbudzilek napisał/a: | | stałem na kempingu Gallus w Krynicy Morskiej. |
Nawet jak zaproszę to i tak nie ma chętnych by mnie odwiedzić. W tym roku tylko jeden kolega do mnie zadzwonił.
|
|
|
|
 |
kazbar
weteran

|
|
|
|
 |
łoś
|
Wysłany: 2012-08-21, 22:38
|
|
|
To jest pewna przygoda.
Takie dziwne wyczucie miejsca, atmosfery gdzie indziej nie spotykanej. W takie miejsca należy zajechać i ... pobyć w nich. |
|
|
|
 |
mbudzilek
Kombatant MIRREN

Twój sprzęt: N126N
Nazwa załogi: MIRREN
Dołączył: 31 Maj 2011 Otrzymał 3 piw(a) Skąd: Ostrołęka-Kurpie
|
Wysłany: 2012-08-22, 08:33
|
|
|
| łoś napisał/a: | | mbudzilek napisał/a: | | stałem na kempingu Gallus w Krynicy Morskiej. |
Nawet jak zaproszę to i tak nie ma chętnych by mnie odwiedzić. W tym roku tylko jeden kolega do mnie zadzwonił.
|
Witaj Łosiu
Jest takie powiedzenie że góra z górą się nie zejdzie ale człowiek z człowiekiem tak. Możesz na mnie liczyć w końcu się spotkami. Obecnie jeśteśmy bardzo uzależnieni od swojej pracy, nic tylko delegacje i jeszcze raz delegacje. Do miłego spotkania, pozdrawiam mbudzilek |
_________________ mbudzilek
cel - wypocząć, odpocząć, spocząć, spożyć, spełnić, spić, pospać, pogadać, poopowiadać, połowić, poleniuchować |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|