Przesunięty przez: janusz 2012-08-09, 16:02 |
Norwegia 2012 |
| Autor |
Wiadomość |
darboch
Kombatant KMW_SILESIA

Twój sprzęt: Rimor Super Brig 648
Pomógł: 5 razy Dołączył: 17 Lip 2009 Piwa: 68/48 Skąd: Górny Śląsk
|
|
|
|
 |
bartekkalis
początkujący forumowicz
|
Wysłany: 2012-06-13, 09:29
|
|
|
Witam was wszystkich, którzy wybierają się w tym roku do Skandynawii. Jestem na tym forum bardzo krótko ale temat wynajęcia kampera i zorganizowania wyjazdu przerósł moją grupę W efekcie My (29 lat) (ja i moja połówka) chcemy jednak jechać w sierpniu do Skandynawii. Pomyślałem, że co mi szkodzi zaanonsować takie mini ogłoszenie:
Gdyby ktoś z Was miał 2 miejsca w kamperze dla 2jga kulturalnych młodych ludzi, którzy chętnie zapłacą za wyjazd z kimś z Was a przy okazji może uda się nawiązać znajomość to jesteśmy bardzo chętni. Dostosujemy się co do terminu i długości wyjazdu. Oczywiście przed wyjazdem chętnie poznamy osoby z którymi mamy jechać by wiedzieć czy wyjazd dla każdego będzie przyjemny skoro jedzie człowiek odpocząć. Nie chcę tu pisać zbyt dużo o mnie i mojej drugiej połowie - to dla zainteresowanych. Nie palimy, znamy języki obce, lubimy jeździć rowerami, jeździmy na wyjazdy turystyczne od 10 lat - które w większości sami organizowaliśmy. Dostosowujemy się do warunków i jesteśmy komunikatywni. A i jesteśmy z rejonu Warszawy
Gdyby ktoś, coś z was miał ochotę i brakowało mu 2 osób a chciałby podreperować budżet wyprawowy to jesteśmy chętni
p.s Może być Norwegia, Szwecja, Dania - to będzie nasz 2wyjazd na Skandynawię. |
|
|
|
 |
kartom50
początkujący forumowicz
Twój sprzęt: LMC na Ducato
Nazwa załogi: Mordzie
|
Wysłany: 2012-06-14, 19:46 Wyjazd Norwegia 2012
|
|
|
Witaj Bartekkalis.
Pisałem do Ciebie maila, proszę abyś mi na niego odpowiedział.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
bartekkalis
początkujący forumowicz
|
Wysłany: 2012-06-15, 08:23 Re: Wyjazd Norwegia 2012
|
|
|
| kartom50 napisał/a: | Witaj Bartekkalis.
Pisałem do Ciebie maila, proszę abyś mi na niego odpowiedział.
Pozdrawiam |
Tylko, że nie mam żadnego maila od Ciebie ani nikogo z CamperTeam
Wyślij mi może wiadomość tutaj na PW
Czekam z niecierpliwością |
|
|
|
 |
kartom50
początkujący forumowicz
Twój sprzęt: LMC na Ducato
Nazwa załogi: Mordzie
|
Wysłany: 2012-06-16, 09:28 Norwegia 2012
|
|
|
Witaj
mój adres mailowy
przedszkolenarwik@republika.pl.
|
| Ostatnio zmieniony przez kartom50 2012-07-19, 13:58, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
bartekkalis
początkujący forumowicz
|
Wysłany: 2012-06-16, 11:56
|
|
|
wysłałem |
|
|
|
 |
JACK2012
początkujący forumowicz

Twój sprzęt: ELNAGH
|
Wysłany: 2012-07-22, 23:04
|
|
|
| darboch napisał/a: | Ja w tym roku drugi raz wybieram sie do polskiej bazy na Lofotach na Store Molla/ Risvaer do Andzrzeja Pietrzyka...tu relacja z zeszłorocznego pobytu w tym miejscu ----> http://www.camperteam.pl/...pic.php?t=11150
jestes może na forum wędkarz morski ?? |
WITAM
Właśnie wróciliśmy z wyprawy po Norwegii coś ponad trzy tygodnie i wrażenia niesamowite , byłem tam już kilka razy na rybach , ale pierwszy raz kamperem z rodziną i opisywanie południowej Norwegii to zupełnie osobny temat ale muszę podziękować za informację o polskiej bazie na Lofotach na StoreMolla u Andrzeja i Ani Pietrzyków gdzie podobnie jak Wy mieliśmy zostać dwa , trzy dni a byliśmy dziesięć co chyba najlepiej o atmosferze i gościnności gospodarzy polecam wszystkim wędkarzom bo Andrzej to nieprzeciętny przewodnik wędkarski i do tego jeszcze sympatyczny a to co robi na rybach to trudne do opisania , one go chyba lubią i same wieszają się na haczyki .
Zresztą zobacz na zdjęcia ,
pozdrawiam
Jacek
20120630032.jpg pierwsze wypłynięcie i czarniak 15 kg |
 |
| Plik ściągnięto 110 raz(y) 59,23 KB |
DSC01590.jpg moja żona takie wyciągała codziennie dorsz 10 kg |
 |
| Plik ściągnięto 111 raz(y) 89,43 KB |
DSC01605.jpg tego zębacza 13,5 kg złapał Andrzej ale ja go podbierałem i pozwoliłem sobie zrobić z nim zdjęcie |
 |
| Plik ściągnięto 111 raz(y) 64,43 KB |
|
|
|
|
 |
majmarek
weteran
Twój sprzęt: camper knaus fiat ducato
Nazwa załogi: alibaba
Pomógł: 3 razy Dołączył: 21 Cze 2010 Piwa: 22/48 Skąd: warmińsko mazurskie
|
Wysłany: 2012-07-23, 00:15
|
|
|
witam
ślinka mi pociekła , ale jak pomyslę o pogodzie to brr odchodzi ochota
pozdrawiam
mm |
|
|
|
 |
darboch
Kombatant KMW_SILESIA

|
|
|
|
 |
pagand
weteran

Twój sprzęt: Hymer BC 584
|
Wysłany: 2012-07-24, 21:00
|
|
|
| Darboch ... Wsadźcie coś w słoiczek jak złowicie i przywieźcie na jakiś meeting... jak przygotuje cytrynówkę, co Wy na to? |
|
|
|
 |
darboch
Kombatant KMW_SILESIA

|
Wysłany: 2012-08-22, 12:30
|
|
|
| pagand napisał/a: | | Darboch ... Wsadźcie coś w słoiczek jak złowicie i przywieźcie na jakiś meeting... jak przygotuje cytrynówkę, co Wy na to? |
mówisz i masz...teraz tylko trzeba ustawić spotkanie |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|