|
Kotlina Kłodzka i okolice |
| Autor |
Wiadomość |
CORONAVIRUS
Kombatant fan SAN ESCOBAR

Twój sprzęt: IVECO DAILY III
Nazwa załogi: BRAK
Pomógł: 12 razy Dołączył: 21 Sie 2011 Piwa: 563/753 Skąd: z Rumi przez jedno i
|
Wysłany: 2012-09-11, 19:08
|
|
|
" pięć i pół stówki na głowę" i super ...ale rekordu nie pobiłeś
Przeoczyłem czy nie byliście w Osówce w podziemiach ??? |
|
|
|
 |
OldPiernik
stary wyga

Pomógł: 4 razy Dołączył: 16 Gru 2008 Piwa: 50/19 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 2012-09-11, 19:52
|
|
|
Bardzo podobała NAM (czyli mnie i żonie) ta relacja. My byliśmy w Kotlinie Kłodzkiej rok temu o czym pisałem o tutaj i jesteśmy oczarowani tym miejscem. Musimy tam jeszcze wrócić. Bardzo było miło, tylko czemu się tak szybko skończyło? |
_________________ Życie jest za krótkie na siedzenie w domu i zazdroszczenie innym. |
|
|
|
 |
szadok
doświadczony pisarz
Twój sprzęt: przyczłapka
Pomógł: 3 razy Dołączył: 23 Lis 2010 Piwa: 7/20 Skąd: Górny Śląsk
|
Wysłany: 2012-09-11, 21:57
|
|
|
| makdrajwer napisał/a: | Dzień 13 :
Czyli 4 osoby spędziły 13 dni w 27-letnim kamperze za pięć i pół stówki na głowę. I kto mówił że stare kampery i mała ilość gotówki są jakąś przeszkodą ?
|
Piękne podsumowanie |
_________________ z pozdrowieniami,
szadok
__
"Prawdziwa wiedza to znajomość przyczyn" (c)Arystoteles |
|
|
|
 |
Frowyz
stary wyga
Twój sprzęt: Dethleffs Globetrotter L A 531
Pomógł: 1 raz Dołączył: 12 Lis 2009 Piwa: 78/43 Skąd: Podbeskidzie ;)
|
Wysłany: 2012-09-12, 07:19
|
|
|
| Fajna relacja. Piwko (wirtualne) poleciało. |
_________________ Poczochrani pod beretem |
|
|
|
 |
makdrajwer
weteran Artur,Ola,Zosia,Zuzia

Twój sprzęt: Bezdomny
Pomógł: 9 razy Dołączył: 29 Maj 2011 Piwa: 50/75 Skąd: Bielsko-Biała
|
Wysłany: 2012-09-12, 14:31
|
|
|
| No name napisał/a: | | " pięć i pół stówki na głowę" i super ...ale rekordu nie pobiłeś |
Nie miałem na celu wydać jak najmniej kasy ale ... ciesze się ze tak wyszło. Chyba coś jest ze jak sie wyjeżdża często , nawet na weekend to nie jest tak jak u tych co wyjeżdżaja tylko raz do roku. I wtedy na 2 tygodnie nad morzem idzie 10 tysięcy. Po prostu nie kupowaliśmy pamiątek, jedzenia w knajpach i innych niepotrzebnych rzeczy. Tylko wejściówki dosyć drenowały kieszeń.
| No name napisał/a: | | Przeoczyłem czy nie byliście w Osówce w podziemiach ??? |
No nie byliśmy. Mieliśmy jechać ale zasiedzieliśmy się w Pieszycach. W przyszłym roku do tamtad zaczynamy więc skorzystamy z twojej relacji.
| OldPiernik napisał/a: | | My byliśmy w Kotlinie Kłodzkiej rok temu o czym pisałem o tutaj |
Wiem, wiem. Czytałem i troche skorzystałem przy tworzeniu mojego planu. Dlatego fajnie jak sie pisze relacje.
| szadok napisał/a: | | Piękne podsumowanie |
Podobnie mam z samochodem zabytkowym : mam tani ale jeżdże na zloty . Inni mają super drogie i albo im szkoda albo ich juz nie stać na eksploatacje. Każdemu według potrzeb.
| Frowyz napisał/a: | | Piwko (wirtualne) poleciało. |
Dzięki . Może jakiś jesienny spocik na Podbeskidziu ? |
_________________ keep calm and dance
 |
|
|
|
 |
CORONAVIRUS

|
Wysłany: 2012-09-12, 14:46
|
|
|
faktycznie wejściówki to spora część wydatków na urlopie .... do tego ceny w necie najczęściej są niższe niż w rzeczywistości co nie jest fair wobec turysty , który już dojechał na miejsce ... dla rodzinki to często spora dokładka do planu jaki mogli by mieć ....
Pytałem o Osówkę bo tam widziałem podobnego kampa jak Wasz .... ale jak nie Wy to sorki za zamieszanie .
pozdrówki |
|
|
|
 |
makdrajwer
weteran Artur,Ola,Zosia,Zuzia

Twój sprzęt: Bezdomny
Pomógł: 9 razy Dołączył: 29 Maj 2011 Piwa: 50/75 Skąd: Bielsko-Biała
|
Wysłany: 2012-09-12, 18:29
|
|
|
| No właśnie , też zauważyłem że w internecie jest np. 12 zł a przy kasie 18 . Niby niewiele ale razy 4 osoby i np. 15 wejść to juz daje całkiem dużą sume. Mieliśmy właściwie Osówke jako punkt obowiązkowy ale plan wyjazdu zakłądał brak planu. W przyszłym roku zaczne od jaskini niedziwedziej i Osówki . A potem dalej na północ. |
_________________ keep calm and dance
 |
|
|
|
 |
CORONAVIRUS

|
Wysłany: 2012-09-12, 18:51
|
|
|
Niedźwiedzią też mieliśmy w planie ...z tym tworem trzeba uważać .... w necie podają , że biletów z biegu nie ma i najlepiej rezerwować tydzień przed .... jak kazali tak zrobiliśmy , nawet lepiej bo 9 dni przed dzwonimy a tu kicha , nic z tego , już wszystko zajęte . Pojechalismy do centrali przy basenie ( nie pamietam miejscowości ale tam jest huta Violetta) , chcieliśmy jakieś last minute albo wykruszone miejsca ... nic z tego , więc następnym razem będziemy bardziej przezorni i zadzwonimy miesiąc wcześniej ...tylko jak to się ma do spontanu i wolności kamperowicza ...nijak |
|
|
|
 |
Socale
Kombatant

Twój sprzęt: W szwagrowej stoi stodole.
Nazwa załogi: Sokale
Pomógł: 72 razy Dołączył: 07 Sty 2012 Piwa: 523/632 Skąd: Gubin
|
Wysłany: 2012-09-24, 21:11
|
|
|
Zachęciłeś mnie tą real-lacją. Już wiem gdzie Socale wkrótce pojadą.
Bywaliśmy w okolicach ale w trybie hotelowym, więc to kaszana i wydawanie kasy bez sensu na lokalne w małym promieniu atrakcje...
2 tygodnie za 2 kzł, no rewelacja! |
_________________ Staram się pisać poprawnie i zrozumiale.
Do zobaczenia Wojtek i Ewa / Sokale
 |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|