|
Kemping Pakość |
| Autor |
Wiadomość |
MAWI
Kombatant

Twój sprzęt: Carthago E-line L55 Yachting
Pomógł: 17 razy Dołączył: 19 Sty 2010 Piwa: 100/17 Skąd: Kutno
|
Wysłany: 2012-09-15, 17:32
|
|
|
| olcha20 napisał/a: | | JaroW napisał/a: | po co reklamować kampingi jak podróżowanie kamperem nie na tym polega by siedzieć na kampingu.
Kampingi są dla cycepowcow..by 2 tygodnie dupy nie ruszać. |
ale pocisnął chłopie.... aż mi ciśnienie podniosło ...
Ja akurat przeglądam forum właśnie w poszukiwaniu takich informacji!! z 3-ką małych dzieci to sobie nie wyobrażam innego rozwiązania, niż od campingu do campingu skakać w czasie podróży
| JaroW napisał/a: | | Ale każdy kemping z założenia powinien być przyjazny dla kempingowców. |
a świstak siedzi i zawija w sreberka.... zdarzają się że do prądu 150m, prysznice jak na dworcu w Kutnie toalety, chamska obsługa, ciasno, i bla bla bla bla
Andrzej_M,
No z tym działem campingi już sugerowałem Januszowi - może w zimę będzie trochę czasu..
maciej1900, thx za fajny opis - może się do Mazur przekonam , byłem swego czasu jeszcze pod namiotami i się trochę rozczarowałem... |
a byłeś na dworcu w Kutnie? |
_________________ Ważne są tylko te dni których jeszcze nie znamy.
MARZENKA i WIESIEK |
|
|
|
 |
Komplecik
Kombatant
Twój sprzęt: Adriianna
Nazwa załogi: Kompleciki :)
Pomógł: 5 razy Dołączył: 13 Cze 2011 Piwa: 366/746 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 2012-09-15, 17:43
|
|
|
| maciej1900 napisał/a: | | dobre miejsc wypadowe do zwiedzenia |
Swietna dyskusja gdyby nie drażliwa uwaga JaroW nie dowiemy się o cichych miłych kempingach po których większość z nas lubi jeżdzić.
Miłośnik kameralnych kempingów i Cepek : polecam Wolibóż - Dolny Śląsk |
_________________ komplet |
|
|
|
 |
lepciak
weteran
Twój sprzęt: FIAT Ducato 2,5TD Burstner
Nazwa załogi: lepciaki
Pomógł: 9 razy Dołączył: 14 Wrz 2008 Piwa: 61/39 Skąd: Gdańsk-Oliwa
|
Wysłany: 2012-09-15, 18:54
|
|
|
MAWI | Cytat: | | a byłeś na dworcu w Kutnie? |
Nie pytaj tylko rzucaj foty - zwłaszcza toalet. Okaże się, że dworzec w Kutnie jest przyjazny również kamperowcom. |
_________________ lepciak
''A najwięcej do powiedzenia mają Ci, którzy przeważnie nic nie mają do powiedzenia''
 |
|
|
|
 |
MAWI
Kombatant

|
Wysłany: 2012-09-15, 19:14
|
|
|
| Niektórzy co bardziej wiekowi mogą pamiętać dworzec z czasów Napoleona.Ale niedawno ukończono długotrwały remont generalny naszego dworca .Za pieniądze pochodzące ze środków unijnych .W związku z tym spełnia najsurowsze wymogi unijne.Zdjęcia dołączy później,ale naprawdę jest sie czym pochwalić. |
MARZENKA i WIESIEK |
|
|
|
 |
olcha20
doświadczony pisarz

Twój sprzęt: Brak :( Aktualnie przyczepa
Pomógł: 3 razy Dołączył: 16 Lis 2010 Otrzymał 2 piw(a) Skąd: Sosnowiec
|
Wysłany: 2012-09-15, 19:25
|
|
|
MAWI, to było nawiązanie do fragmentu legendarnego już chyba kawałka KULT-u ... "Polska"
..Czy byłeś kiedyś w Kutnie na dworcu w nocy
Jest tak brudno i brzydko, że pękają oczy, oczy, oczy..
Nic do Kutna nie mam |
|
|
|
 |
JaroW
stary wyga JaroW

Twój sprzęt: FIAT Ducato CI Riviera 500
Nazwa załogi: JaroW+BaWa
Pomógł: 4 razy Dołączył: 15 Sie 2008 Piwa: 22/17 Skąd: Oświęcim
|
Wysłany: 2012-09-15, 20:19
|
|
|
Witajcie nawet stronka jest nie po naszemu tylko NL DE a gdzie PL.
Ciekawe czy Holandii pozwolili by na takie coś by umieszczać reklamy kempingu tylko w polskim języku.
|
_________________ Nowy CamperoManiak -> to ja.
Nie piszę poprawnie po polsku.
 |
|
|
|
 |
lepciak
weteran
Twój sprzęt: FIAT Ducato 2,5TD Burstner
Nazwa załogi: lepciaki
Pomógł: 9 razy Dołączył: 14 Wrz 2008 Piwa: 61/39 Skąd: Gdańsk-Oliwa
|
Wysłany: 2012-09-16, 07:28
|
|
|
| JaroW napisał/a: | Witajcie nawet stronka jest nie po naszemu tylko NL DE a gdzie PL.
Ciekawe czy Holandii pozwolili by na takie coś by umieszczać reklamy kempingu tylko w polskim języku.
|
Na to nic nie poradzisz. Dla przykładu - zobacz ilu forumowiczów ma w awatarze wpisy po angielsku. Ksywa w tym języku jest proud i brzmi po prostu wynioślej. Jak nie masz nic do zaoferowania to niech chociaż obco brzmiący nick da do myślenia.
MAWI - Często jeżdżę przez Kutno ale do głowy mi nie przyszło aby skręcić pod dworzec i do niego wejść. Zrobię to przy najbliższej okazji bo Twój post mnie do tego zachęcił. |
_________________ lepciak
''A najwięcej do powiedzenia mają Ci, którzy przeważnie nic nie mają do powiedzenia''
 |
|
|
|
 |
krzysioz
weteran

Twój sprzęt: Zefirek
Pomógł: 3 razy Dołączył: 27 Kwi 2009 Piwa: 78/76 Skąd: Płóczki Dolne
|
Wysłany: 2012-09-16, 08:18
|
|
|
| JaroW napisał/a: | Witajcie nawet stronka jest nie po naszemu tylko NL DE a gdzie PL.
Ciekawe czy Holandii pozwolili by na takie coś by umieszczać reklamy kempingu tylko w polskim języku |
A do tego pewnie Murzynów biją ( przepraszam Afroamerykanów)
Albo to jest miejsce przyjane kamperowiczom , co sugeruje zalożyciel tematu i , czego merytorycznie nikt jeszcze nie podważył albo nie.
Krzysio ( with love) |
_________________ przewodnik górski- sudecki |
|
|
|
 |
artanek
weteran

|
Wysłany: 2012-09-16, 08:52
|
|
|
| Zgadzam sie z tobą jest to z ich strony conajmniej nie takt . Lekcewarzenie gospodarzy u których prowadzi sie interes. |
|
 |
MAWI
Kombatant

|
Wysłany: 2012-09-16, 12:25
|
|
|
Wszystko w najlepszym porządku.Nic się nie dzieje.A do Kutna zapraszam.Jak już ktoś tu zawita ,to zapraszamy do nas |
MARZENKA i WIESIEK |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|