|
|
|
Nasze Halkidiki 2011 |
| Autor |
Wiadomość |
pagand
weteran

Twój sprzęt: Hymer BC 584
|
Wysłany: 2012-10-06, 19:36
|
|
|
My chyba w przyszłym roku Albania, Czarnogóra, Grecja i Macedonia (kolejność alfabetyczna).
Ale święta racja...ropa ropą, a wrażenia bezcenne... |
_________________ Rzuć mnie wilkom na pożarcie,
a wrócę dowodząc watahą.
 |
|
|
|
 |
silny
Kombatant czlonek KBP
Twój sprzęt: był Jumper slideout , Hymerb524 , jest PILOTE
Pomógł: 10 razy Dołączył: 07 Wrz 2011 Piwa: 51/50 Skąd: PSL z nad Warty
|
Wysłany: 2012-10-06, 19:47
|
|
|
od poltora roku czytam wszystkie relacje i powiem wam ze obraz jest taki sobie , tzn. ci co wyjezdzali kilka lat do tylu pisali ze tego typowego dojenia turysty az tak nie bylo a tu kilka lat i wszystko sie zmienia na typowa komercje , tu stawali na dziko a teraz juz nie , tu bylo tak ale jest siak ale drozej a bezinteresownosci nie uswiadczysz za wiele
klece swojego Jumperka pod katem dalekiego zasiegu , na 1 tankowaniu obu paliw moge machnac nawet 1700 -1800 km. a wyjdzie tak ze sprzet powstanie a "odwagi" finansowej braknie
tyle z tego mam ze poczytam sobie takie fajne relacje |
_________________ ----------------------------------------------------------
gazuuuu , muszę się pośpieszyć żeby mieć więcej czasu na dalszy pośpiech........
--------------------------------------------------------
 |
|
|
|
 |
Camper Diem
Kombatant

Twój sprzęt: Eura Mobil
Nazwa załogi: Camper Diem!
Pomógł: 6 razy Dołączył: 01 Wrz 2007 Piwa: 59/73 Skąd: Gdańsk-Wrzeszcz
|
Wysłany: 2012-10-06, 20:25
|
|
|
majsterek, akurat Halkidiki (i reszta Grecji) raczej za bardzo się nie zmieniło. gotuj Jumpera |
_________________ Camper Diem! |
|
|
|
 |
pagand
weteran

Twój sprzęt: Hymer BC 584
|
Wysłany: 2012-10-06, 20:34
|
|
|
affa, na południu Włoch tez nie zauważyłem, żeby specjalnie byli specjalnie nastawieni na dojenie turystów...tyle, że tam jest drożej niż w Grecji |
_________________ Rzuć mnie wilkom na pożarcie,
a wrócę dowodząc watahą.
 |
|
|
|
 |
Barbara i Zbigniew Muzyk
Kombatant

Twój sprzęt: fiat ducato2001-Bassa748
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 23 Lip 2010 Piwa: 351/396 Skąd: krakow
|
Wysłany: 2012-10-08, 08:16
|
|
|
| Pagand jezeli pozwolisz to zasmiece ci relacje,ale popieram co do taniosci Grecji.Drogi jest chleb,w Githio 2 e duzy chleb.W lidlu tylko tostowy.Natomiast ceny z placu jaki jest w piatki.20 kg pomaranczy 5 e,baklazany,pomidory,cukinie,ogorki od50centow do 1e.Ciekawe marchew 1,50e.Zmierzam do tego ze taki chleb w Itali napewno 3e.Plac rewelka.Jezeli mozesz i jestes biegly w sprawdzaniu promu,czy jest w listopadzie z Igumenisty do Brindissi/pisze z glowy nazwy/,bardo by nam to skrocilo trase,barbara |
|
|
|
 |
pabloarmando
doświadczony pisarz
Twój sprzęt: Jeep
Pomógł: 1 raz Dołączył: 10 Lut 2011 Piwa: 6/6 Skąd: Zielona Góra
|
Wysłany: 2012-10-08, 08:27
|
|
|
| Zbigniew Muzyk napisał/a: | | ... Jezeli mozesz i jestes biegly w sprawdzaniu promu,czy jest w listopadzie z Igumenisty do Brindissi... |
Sprawdziłem np. 10 listopada i na pewno jest z Grimaldi Lines. Nie wiem jakiego macie kampera ale koszt około 200 €. Miejsca są. |
|
|
|
 |
Barbara i Zbigniew Muzyk
Kombatant

Twój sprzęt: fiat ducato2001-Bassa748
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 23 Lip 2010 Piwa: 351/396 Skąd: krakow
|
Wysłany: 2012-10-08, 08:41
|
|
|
| Bardzo ci dziekuje,stoimy,przy samym brzegu w porcie przy urzedzie panstwowym,przyjechalismy na targ ale jest juto.Nie wiem czy wytrzymamy do 10 sprawdz w okolicach 29.X-do 2.XI,dl.kampera 7m.cena przyzwoita,to jest ogromny skrot mielibysmy prawie cale wlochy,ja nie pomyslalam,dopiero znajomy Lotysz nam podpowiedzial.Z Albani nie mozna plynac,maja male promy.Jeszcze godz jestesmy,na internecie,robie przelewy,Barbara |
|
|
|
 |
janooo
doświadczony pisarz

Twój sprzęt: ducato dethleffs 99'
Nazwa załogi: surferki
Pomógł: 1 raz Dołączył: 16 Paź 2009 Piwa: 2/1 Skąd: miasto świętej wiezy
|
Wysłany: 2012-10-08, 10:22
|
|
|
my z Halkidiki wrocilismy przeszczesliwi i co mam nadzieje w koncu szczegolowo opisze jak znajde wolny czas
wlasnie to jest cudowne- nigdzie nie czulem sie jak turysta, czulem sie jak jeden z Grekow ktory wypadl z Salonik na maly urlopik
wszedzie gdzie zapytalem czy mozemy sie zatrzymac slyszalem " Of course .No problem!"
a czasami nawet "What do U need?"
w miejscu gdzie nie bylo bieżacej wody dostalem 5l od Greka z dobrego serca- ja nie potrzebowalem tej wody, ja tylko zapytalem...
polecam Halkidiki wlasnie dlatego ze spotkalo mnie tam tyle serdeczności.
oni potrafia odpoczywac i wiedza jakie to ważne- i pewnie dlatego maja kryzys |
_________________ znający się na piwie
http://www.bractwopiwne.pl/ |
|
|
|
 |
Bim
Kombatant Jacek

Twój sprzęt: Peugeot Adriatik 2,5D 1991 rok
Pomógł: 12 razy Dołączył: 21 Lip 2007 Piwa: 195/110 Skąd: Sandomierz

|
Wysłany: 2012-10-08, 10:30
|
|
|
| janooo napisał/a: | polecam Halkidiki wlasnie dlatego ze spotkalo mnie tam tyle serdeczności.
oni potrafia odpoczywac i wiedza jakie to ważne- i pewnie dlatego maja kryzys |
Podpisuje się pod tym dwoma rencami
Chyba i ja muszę przysiąść kaloryfer piwny i opisać nasze nudne wakacje |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|