|
|
|
Historia pewnej kanapy w eLTeczku mar78 |
| Autor |
Wiadomość |
gino
Kombatant

Twój sprzęt: VW LT SVEN HEDIN 1978r
Nazwa załogi: Gino
Pomógł: 36 razy Dołączył: 29 Mar 2008 Piwa: 639/978 Skąd: ta Radość
|
Wysłany: 2012-10-08, 05:10
|
|
|
| jarekzpolski napisał/a: | | wykładzina: nie stosowałem ze względów praktycznych. Dzieciaki włażące w tę i nazad + pies zamieniłyby by ja w gnój...a odkurzacza nie zamierzałem wozić. |
to prawda, wykladzinka w kamperkach po prostu nie sprawdza sie...
jest to najszybszy sposob zniechecenia swojej Pani do kamperowania
no,chyba ze wykladzina bedzie...czarna
poza tym...lubie eLTeczki |
_________________ często , wroga z drugiego człowieka tworzy Twój umysł..
a to potrafi zabić wieloletnią przyjaźń ...
#CamperMajstry |
|
|
|
 |
mar78
doświadczony pisarz

Twój sprzęt: VW Lt 28, 2.4d, 1991
Pomógł: 1 raz Dołączył: 19 Lip 2012 Piwa: 4/8 Skąd: 3miasto
|
Wysłany: 2012-10-08, 19:58
|
|
|
| gino napisał/a: | | jarekzpolski napisał/a: | | wykładzina: nie stosowałem ze względów praktycznych. Dzieciaki włażące w tę i nazad + pies zamieniłyby by ja w gnój...a odkurzacza nie zamierzałem wozić. |
to prawda, wykladzinka w kamperkach po prostu nie sprawdza sie...
jest to najszybszy sposob zniechecenia swojej Pani do kamperowania
no,chyba ze wykladzina bedzie...czarna
poza tym...lubie eLTeczki |
Mam już korytko gumowe + wycieraczkę, aby na pierwszy ogień nie poszła wykładzinka
Wykładzina bardzo dobrze wpłynęła na wygląd wnętrza i jego "domowość". Ma również wyższy cel - czyli ocieplenie wnętrza podczas obecnej aury. Jeżeli się nie sprawdzi to nic nie stracę - bo mogę ja przecież z auta wyciągnąć
GINO, właśnie słyszałem ostatnio, że nieobce są ci Lt'ki, zatem mam pytanie: z jakiego samochodu można podpasować zagłówki do oryginalnej przedniej kanapy Lt'ka
Arrtur, jeżeli możesz zabrać głos w tej sprawie będę wdzięczny Proszę również Was o pomoc w doborze zagłówków
Pozdr. |
|
|
|
 |
mar78
doświadczony pisarz

Twój sprzęt: VW Lt 28, 2.4d, 1991
Pomógł: 1 raz Dołączył: 19 Lip 2012 Piwa: 4/8 Skąd: 3miasto
|
Wysłany: 2012-10-10, 20:09
|
|
|
| mar78 napisał/a: | ...zatem mam pytanie: z jakiego samochodu można podpasować zagłówki do oryginalnej przedniej kanapy Lt'ka
Arrtur, jeżeli możesz zabrać głos w tej sprawie będę wdzięczny Proszę również Was o pomoc w doborze zagłówków |
Jak tam Klubowicze,macie jakiś pomysł z jakiego samochodu można by dopasować zagłówki
Czyżby nikt nie próbował jeszcze wymiany zagłówków w Lt'ku
|
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|