|
|
VI Targi Pojazdów Turystycznych i Terenowych MOBILEXPO 2012. |
Autor |
Wiadomość |
Fux
Kombatant
Pomógł: 2 razy Dołączył: 12 Sie 2007 Piwa: 29/96 Skąd: ze wsi
|
Wysłany: 2012-10-10, 10:13
|
|
|
Podałem wymiar, który byłby ok.
Źle zrozumiałeś. |
|
|
|
 |
Bajaga
Kombatant
Nazwa załogi: FiveStars
|
Wysłany: 2012-10-10, 10:29
|
|
|
Fux napisał/a: | Gabaryty łóżka nie powalają...
140x200 byłoby ok. |
140x200 nie da się zrobić w żadnym blaszaku w poprzek. A wzdłuż - nie ma problemu.
Ja mam w poprzek z tyłu 192x126/140 (szerzej na wysokości ramion) i na dwie osoby jest OK. |
_________________ Pozdrawiam,
Bajaga&Instruktori |
|
|
|
 |
CORONAVIRUS
Kombatant fan SAN ESCOBAR

Twój sprzęt: IVECO DAILY III
Nazwa załogi: BRAK
Pomógł: 12 razy Dołączył: 21 Sie 2011 Piwa: 566/755 Skąd: z Rumi przez jedno i
|
Wysłany: 2012-10-10, 12:44
|
|
|
Faktycznie źle zrozumiałem ...sorki.
Da się zrobić 200 w poprzek w blaszaku ale trzeba w miejsce okien wstawić takie zewnętrzne wykusze , ostatnio jakiś master był omawiany z takim bajerem .
Niestety w blaszakach często wstawiają łóżko dla 2 osób wzdłuż co daje ok 120 cm szerokości - to za mało w ramionach o 20 cm .... ktoś zawsze dostaje po głowie ... też tak kiedyś zrobiłem dając 122 cm - lipa .... a jak już się wstawi wyrko 140 szerokie to to co zostaje na kibelek się nie nadaje , więc znowu zonk ... trzeba trochę inaczej to ustawiac |
|
|
|
 |
Bajaga
Kombatant
Nazwa załogi: FiveStars
|
Wysłany: 2012-10-10, 13:33
|
|
|
No name napisał/a: | Faktycznie źle zrozumiałem ...sorki.
Da się zrobić 200 w poprzek w blaszaku ale trzeba w miejsce okien wstawić takie zewnętrzne wykusze , ostatnio jakiś master był omawiany z takim bajerem . |
No tak to można zrobić dowolną długość łóżka Np. slajdy po obu stronach i łóżko będzie miało prawie 4 metry długości . Ja mówię o seryjnych autach.
To poszerzanie Mastera robił Possl, ale chyba miało to słabe wzięcie, bo potem przerzucili się na auta z Sevel (Ducato/Jumper/Boxer) i już nie bawią się w poszerzajki. |
_________________ Pozdrawiam,
Bajaga&Instruktori |
|
|
|
 |
CORONAVIRUS
Kombatant fan SAN ESCOBAR

Twój sprzęt: IVECO DAILY III
Nazwa załogi: BRAK
Pomógł: 12 razy Dołączył: 21 Sie 2011 Piwa: 566/755 Skąd: z Rumi przez jedno i
|
Wysłany: 2012-10-10, 17:45
|
|
|
Bajaga napisał/a: |
To poszerzanie Mastera robił Possl, ale chyba miało to słabe wzięcie, bo potem przerzucili się na auta z Sevel (Ducato/Jumper/Boxer) i już nie bawią się w poszerzajki. |
Master jest węższy od najnowszych trojaczków , więc nie musza już wstawiać "poszerzajek" by osiągać swoje cele ..... chciałeś 2000 w blaszaku to trojaczek z bajerkiem spełnu marzenia |
|
|
|
 |
adej
stary wyga

Twój sprzęt: fiat ducato
Nazwa załogi: martantek
|
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|