|
|
Majówka na południu PL |
Autor |
Wiadomość |
MariuszB
zaawansowany

Pomógł: 1 raz Dołączył: 16 Mar 2008 Piwa: 5/5 Skąd: Warszawa/Bayern :)
|
Wysłany: 2008-04-28, 12:04 Majówka na południu PL
|
|
|
Jako, że weekend majowy zbliża się wielkimi krokami a ja właśnie planuje te kilka dni (środa- niedziela) pomyślałem aby zapodać wątek coby może z kimś połączyć siły włóczęgowskie :-D
Pierwszy punkt na mapie jaki mam to odwiedziny Bałtowskiego Parku Jurajskiego.
Gdzieś w okolicy będziemy nocowali (może macie jakieś fajne miejsce?) a później... no cóż- myślałem o Sandomierzu a już napewno wpadniemy odwiedzić Zamek Krzyżtopór w Ujeździe bo widok tego miejsca jest niepowtarzalny
Kolejne pkt objazdówki w fazie ustaleń ale generalnie jazda nadal na południe a docelowo gdzieś w te okolice.
Jeśli macie jakieś fajne, sprawdzone miejsca, które warto odwiedzić oraz dobre kempingi po drodze to dajcie znać...
Dzięki |
_________________ Pozdrawiam
MariuszB |
|
|
|
 |
Bim
Kombatant Jacek

Twój sprzęt: Peugeot Adriatik 2,5D 1991 rok
Pomógł: 12 razy Dołączył: 21 Lip 2007 Piwa: 134/101 Skąd: Sandomierz
|
Wysłany: 2008-04-28, 19:45
|
|
|
Kolega Rysiaczek opisał okolice Sandomierza jak i kemping w Sandomierzu z okazji zbliżającego się zlotu fajna relacja okolic dla ludzi przybywających na zlot w Sandomierzu.
Pozwolę sobie wkleić jego relację
http://www.forum.karawani...der=asc&start=0
Niestety nie umiem wklejać linków do stron i zdjęć poproszę przy okazji o wtejemniczenie jak się to robi |
|
|
|
 |
MAREKH
weteran

Twój sprzęt: LMC na DUKATO
|
|
|
|
 |
MariuszB
zaawansowany

Pomógł: 1 raz Dołączył: 16 Mar 2008 Piwa: 5/5 Skąd: Warszawa/Bayern :)
|
Wysłany: 2008-04-29, 22:08
|
|
|
Dzięki za sugestie
Nie wiem czy nie osiedle się po wszystkich wojażach w Sandomierzu... choć to jeszcze nie ustalone
Zresztą dokładne ustalenia to są potrzebne jak się jedzie do hotelu a nie kamperem .
Udanej 5ójwki dla całego CamperTeamu |
_________________ Pozdrawiam
MariuszB |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|