|
|
|
zakupy w duni.pl |
| Autor |
Wiadomość |
donald
weteran

Twój sprzęt: Mercedes 310 FFB Europa 560
Pomógł: 9 razy Dołączył: 19 Paź 2007 Piwa: 32/46 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2013-01-02, 22:16
|
|
|
No własnie i ja zdecydowałem sie na zakupy w Duni.pL po rozmowie telefonicznej i rekomendacji wielu z was czekam sobie spokojnie na nowe kratki do lodówki...potem zostana jeszcze klamki do okien... |
_________________ “Gdyby Bóg lubił przedni napęd chodzilibyśmy na rękach” |
|
|
|
 |
Witold Cherubin
weteran

Twój sprzęt: SEA/ELNAGH - Fiat Ducato 2,3 TD
Nazwa załogi: włóczykije
Pomógł: 7 razy Dołączył: 14 Mar 2007 Piwa: 81/48 Skąd: Warszawa-Międzylesie
|
Wysłany: 2013-01-03, 23:00
|
|
|
A może by tak zrobić listę/ranking firm obsługujących kamperteamowców - ja znam dobrą firmę w Warszawie Wesołej, korzystałem z pomocy S-Campu w Bieruniu i też jestem zadowolony, zawsze będę chwalił naszego kolegę Mirka (speca od instalacji gazowych), znam dobrą i życzliwą firmę ARCADARKA i na tym koniec.
Nigdy nie wiadomo gdzie nam może coś nawalić i będziemy szukali sklepu/serwisu. Wydaje mi się, że mając oprócz listy SOS jeszcze listę dobrych sklepów/serwisów byłoby nam wszystkim dużo łatwiej żyć.
Nie jestem specem od oceny jakości obsługi, ale wydaje mi się, że można byłoby oceniać następujące elementy (w skali np. od 1 do 5, lub od 1 do 10):
1. Fachowość obsługi
2. Przystępna cena
3. Szybkość obsługi
4. Jakość dostarczonych towarów/części
Co Wy na to
Pozdrawiam noworocznie |
_________________ Witek |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|