|
|
Przesunięty przez: janusz 2013-12-31, 13:22 |
nawet ryby były w Pajęcznie |
Autor |
Wiadomość |
ARCADARKA
Kombatant
Twój sprzęt: Pojazd specjalny
Pomógł: 7 razy Dołączył: 06 Sty 2008 Piwa: 85/99 Skąd: STOLYCA
|
Wysłany: 2008-05-18, 22:43 nawet ryby były w Pajęcznie
|
|
|
Witam serdecznie wędkarzy
Nie przypuszczałem , że w takim niewielkim oczku wodnym , gdzie głębokość wynosi około 1,50 wiem bo sam osobiście sprawdziłem kąpiąc się w nim grasują takie drapieżniki
Osobiście wręczyłem go Januszowi to małe podziękowanie od nas wszystkich za organizację zlotu
1150.jpg
|
 |
Plik ściągnięto 114 raz(y) 244,31 KB |
|
_________________ Darek |
|
|
|
 |
martes
weteran "Miła Karawana"
Twój sprzęt: baz campera
|
Wysłany: 2008-05-19, 01:19
|
|
|
Arkadarka to był ostatni drapieżnik (i Jedyny) na tym jeziorku ...okoliczni wędkarze DŁUGO będą Cię wspominać. |
_________________ MARTESIK...
 |
Ostatnio zmieniony przez martes 2008-05-19, 14:29, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
ARCADARKA
Kombatant
Twój sprzęt: Pojazd specjalny
Pomógł: 7 razy Dołączył: 06 Sty 2008 Piwa: 85/99 Skąd: STOLYCA
|
Wysłany: 2008-05-19, 14:23 ARCADARKA
|
|
|
martes napisał/a: | Arkadarka to był ostatni drapieżnik (i Jedyny) na tym jeziorku ...okoliczni wędkarze DŁUGO gędą Cię wspominać. |
Martesik,
na pewno jeszcze parę sztuk zostało, złapałem w tym oczku jeszcze około 5 szt , ale je wypuściłam oczywiście mniejsze , miejscowi wędkarze trochę byli źli na mnie , że to robię
, ale wytłumaczyłem im , że to dzieci .Oprawiony łeb szczupaka oddałem Panu Włodkowi właścicielowi nadbrzeżnego baru , mam obiecaną flaszeczkę przy następnym zlocie |
_________________ Darek |
|
|
|
 |
Tolo-Digli
weteran

Twój sprzęt: Fiat Dukato
|
Wysłany: 2008-05-19, 20:40
|
|
|
martes napisał/a: | ...okoliczni wędkarze DŁUGO będą Cię wspominać. | to chyba jedyni ludzie którym nasz zlot będzie się czkawką odbijał oni tam po trzy dni siedzieli i nic a Darek dobrze kampa nie zaparkował i jedynego szczupaka w Pajęcznie szarpnął |
_________________ NIE TY MI JESTEŚ WROGIEM .LECZ TWOJE HOBBY PRZYJACIELEM
 |
|
|
|
 |
Tolo-Digli
weteran

Twój sprzęt: Fiat Dukato
|
Wysłany: 2008-05-19, 20:43
|
|
|
osobiście podejrzewałbym janusza o ustawenie tego połowu ponieważ organizatoży dbali o każdy szczegół |
_________________ NIE TY MI JESTEŚ WROGIEM .LECZ TWOJE HOBBY PRZYJACIELEM
 |
|
|
|
 |
eeik
Kombatant "Mała Karawana"

Twój sprzęt: Dethleffs
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 22 Lut 2007 Piwa: 13/7 Skąd: Śląsk-Wodzisław Śl.
|
Wysłany: 2008-05-19, 21:22
|
|
|
Cytat: | osobiście podejrzewałbym janusza o ustawenie tego połowu ponieważ organizatoży dbali o każdy szczegół
_________________ |
Nie powiem tez mi to przez myśl przeszło, jakiś nurek czy inna stwora
Ale z kolei zadawałam tak "durne" pytania nt połowu ryb , że Darek zdegustowany moją niewiedzą otrzymał od losu nagrogę za moją ignorancję w temacie połowu ryb |
_________________ Ewa
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny. |
|
|
|
 |
Bim
Kombatant Jacek

Twój sprzęt: Peugeot Adriatik 2,5D 1991 rok
Pomógł: 12 razy Dołączył: 21 Lip 2007 Piwa: 134/101 Skąd: Sandomierz
|
Wysłany: 2008-05-19, 21:25
|
|
|
Zlot zakończony i teraz to dopiero się zacznie jak fama pójdzie w eter, że takie sztuki się łowi z biegu w Pajęcznie
Oby miejsca starczyło na przyszły rok na tym placu Kampery ,4x4 i towarzystwo moczące kije różnej długości już to widzę |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|