Przesunięty przez: janusz 2015-05-06, 22:38 |
CamperTeamki 2012 - DYSKUSJA |
| Autor |
Wiadomość |
JaWa
Kombatant Pierwsza "Mała Karawana"

Twój sprzęt: Fiat Ducato Roller Team Granduca
Pomógł: 5 razy Dołączył: 15 Sty 2007 Piwa: 367/234 Skąd: Kutno
|
Wysłany: 2013-02-22, 15:39
|
|
|
| Elwood napisał/a: | | Jacku chodzi o relacje opublikowane w 2012 roku lub za rok 2012 opublikowane do 17.03.br. |
W takim razie trzeba część usunąć.
Zgłoszone przez Barbara Muzyk.
Barbara Muzyk -zglaszam relacje
Zbigniew Muzyk-Jugoslawia-Balkany wiosna 2011-najciekawsza relacja zagraniczna
Zbigniew Muzyk-Wlochy-Sycylia kwiecien 2010-najciekawsza relacja zagraniczna
Zbigniew Muzyk-Grecja-Grecja-Peloponez przez Albanie 2011-najciekawsza relacja zagraniczna
Zbigniew Muzyk-Grecja-Grecja a moze...?2012-najciekawsza trasa zagraniczna
Zbigniew Muzyk-Wlochy-Wlochy od Brindisi do Grado-najciekawsza trasa zagraniczna.
ps.Grecja i Wlochy jako najciekawsza trasa zagraniczna,jest to jeden polaczony wyjazd
dziekuje |
_________________ Wanda i Jacek Kutno
-------------------------------------------
www.youtube.com/@JacekKropidlowskikutno/videos
 |
|
|
|
 |
darboch
Kombatant KMW_SILESIA

Twój sprzęt: Rimor Super Brig 648
Pomógł: 5 razy Dołączył: 17 Lip 2009 Piwa: 68/48 Skąd: Górny Śląsk
|
Wysłany: 2013-02-22, 16:20
|
|
|
Pani Basia sama sie wytypowała do nagrody |
|
|
|
 |
eMKa
Kombatant

Twój sprzęt: Ducato 2,3 09 CAMPERIA
Nazwa załogi: eMKa
Pomógł: 18 razy Dołączył: 22 Sty 2010 Piwa: 297/156 Skąd: Kalisz
|
Wysłany: 2013-02-22, 16:33
|
|
|
| Elwood napisał/a: |
Oczywiście chodzi o nagrody. A może jakaś publiczna zbiórka ? ? ? |
najwyższy czas,
może do wpisowego na główny zlot CT doliczyć kilka zł, w zależności od kosztów poniesionych na nagrody ? |
_________________ Gosia & Krzysiek
 |
|
|
|
 |
brams
Kombatant

Twój sprzęt: DajLaika Kreos 5010
Pomógł: 1 raz Dołączył: 23 Mar 2010 Piwa: 172/171 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 2013-02-22, 17:09
|
|
|
| darboch napisał/a: | | Pani Basia sama sie wytypowała do nagrody |
Ma niezbywalne prawo
Co do zbiórki jestem za! - na niektórych głównych zlotach bywam |
_________________ www.wesolepodroze.pl
 |
|
|
|
 |
Elwood
weteran

Twój sprzęt: Rimor Katamarano 1
Nazwa załogi: elwood'ki
Pomógł: 1 raz Dołączył: 18 Mar 2008 Piwa: 84/50 Skąd: Dąbrowa Górnicza
|
Wysłany: 2013-02-22, 20:38
|
|
|
Jacku - weryfikacja zgłoszeń nastąpi przez Kapitułę konkursu po 17.03.br. |
_________________ Nie pozwólmy by nasze marzenia zarosły chwastami.
http://picasaweb.google.pl/Elwood.eg/
 |
|
|
|
 |
StasioiJola
Kombatant

Twój sprzęt: Fiat Bürstner
Nazwa załogi: StasioiJola
Pomógł: 12 razy Dołączył: 25 Lip 2008 Piwa: 81/283 Skąd: Gąbin
|
Wysłany: 2013-02-22, 22:17
|
|
|
Chciałbym i ja w tej dyskusji zabrać głos i poddać pod rozwagę Szanownych Koleżanek i Kolegów następujący problem . Jak Wszyscy wiemy nic nie dzieje się bez przyczyny i nie ma nic za darmo. Każdy z zarejestrowanych forumowiczów przynajmniej raz skorzystał z możliwości zaistnienia na forum A jak wiemy korzystanie z serwera , coroczne nagrody Camperteamkowe i jeszcze trochę innych rzeczy nie spada z nieba. Dlatego też mam następującą propozycję nad którą podyskutujmy . Corocznie w ramach CT odbywa się kilkadziesiąt spotkań , zlotów i zlocików na których się spotykamy ! Jest przyjemnie , zamieszcamy swoje relację i zdjęcia . W związku z tym proponuję aby każdy organizator zlotu korzystający ze stron naszego forum podjął się zebrania np po 5 zł. od załogi i po takim spotkaniu przekazywał te pieniądze na konto PTTCiC . Moglibyśmy z tych pieniązków właśnie zakupić czy to CamperTeamki czy dofinansować działanie serwera czy też przeznaczyć na inne cele w ramach Camper Teamu. Jesli z każdego takiego spotkania wpłyneło by chociaż 150 zł to juz przy 10 zlocikach rocznie da to nam sporą sumkę. Tajemnicą poliszynela jest, że do tej pory w większości pieniądze na funkcjonowanie CT z cała otoczką wykładają koledzy z własnej kieszeni. A tak być nie powinno . Być może wkładam kij w mrowisko , ale takie mam zdanie na ten temat A jestem ciekaw Waszych opinii !! Stasio. |
|
 |
Wyświetl szczegóły Więcej szczegółów |
Wystawiono 1 piw(a): Witold Cherubin |
 |
ekosmak.dabrowska
weteran

Twój sprzęt: Ford Transit 94' Rimor
Nazwa załogi: Dziubki
Pomógł: 2 razy Dołączył: 18 Sty 2009 Piwa: 26/115 Skąd: toruń
|
Wysłany: 2013-02-22, 22:37
|
|
|
| StasioiJola napisał/a: | | Tajemnicą poliszynela jest, że do tej pory w większości pieniądze na funkcjonowanie CT z cała otoczką wykładają koledzy z własnej kieszeni. A tak być nie powinno |
Temat był poruszany wielokrotnie.
Może tym razem się uda pociągnąć dalej |
_________________ Jak chcesz rozśmieszyć Pana Boga to opowiedz Mu
o swoich planach |
|
|
|
 |
Elwood
weteran

Twój sprzęt: Rimor Katamarano 1
Nazwa załogi: elwood'ki
Pomógł: 1 raz Dołączył: 18 Mar 2008 Piwa: 84/50 Skąd: Dąbrowa Górnicza
|
Wysłany: 2013-02-22, 22:39
|
|
|
Stasiu przednia myśl. Może tylko nie od osoby a od kamperka - 10 złotych na zlotach małych i 20 zł na zlocie sztandarowym.
Ja również szczerze zapraszam koleżanki i kolegów do zapisywania się do PTTCC. Nikt z tej organizacji osobiście nie czerpie korzyści finansowych a im nas więcej tym więcej pieniążków na naszą działalność. Składka "aż" 60 złotych od osoby/rok. Tak samo wszelkie akcje typu flagi, naklejki itp. powinny być prowadzone przez PTTCC i obłożone narzutem w wysokości np. 10 % na rzecz tej organizacji. |
_________________ Nie pozwólmy by nasze marzenia zarosły chwastami.
http://picasaweb.google.pl/Elwood.eg/
 |
|
|
|
 |
Mazur
weteran Robert

Twój sprzęt: CI Mizar Garage , Ducato 2.8JTD
Pomógł: 10 razy Dołączył: 12 Kwi 2012 Piwa: 96/126 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 2013-02-22, 22:51
|
|
|
Rozsądne rozwiązanie, dla załogi parę złotych to nie problem, a Camperteam to rodzina, więc w rodzinie zostanie |
_________________ Podróż tysiąca mil zaczyna się od jednego kroku.
'Lao Tzu' |
|
|
|
 |
Witold Cherubin
weteran

Twój sprzęt: SEA/ELNAGH - Fiat Ducato 2,3 TD
Nazwa załogi: włóczykije
Pomógł: 7 razy Dołączył: 14 Mar 2007 Piwa: 81/48 Skąd: Warszawa-Międzylesie
|
Wysłany: 2013-02-22, 23:11
|
|
|
| StasioiJola napisał/a: | Chciałbym i ja w tej dyskusji zabrać głos i poddać pod rozwagę Szanownych Koleżanek i Kolegów następujący problem . Jak Wszyscy wiemy nic nie dzieje się bez przyczyny i nie ma nic za darmo. Każdy z zarejestrowanych forumowiczów przynajmniej raz skorzystał z możliwości zaistnienia na forum A jak wiemy korzystanie z serwera , coroczne nagrody Camperteamkowe i jeszcze trochę innych rzeczy nie spada z nieba. Dlatego też mam następującą propozycję nad którą podyskutujmy . Corocznie w ramach CT odbywa się kilkadziesiąt spotkań , zlotów i zlocików na których się spotykamy ! Jest przyjemnie , zamieszcamy swoje relację i zdjęcia . W związku z tym proponuję aby każdy organizator zlotu korzystający ze stron naszego forum podjął się zebrania np po 5 zł. od załogi i po takim spotkaniu przekazywał te pieniądze na konto PTTCiC . Moglibyśmy z tych pieniązków właśnie zakupić czy to CamperTeamki czy dofinansować działanie serwera czy też przeznaczyć na inne cele w ramach Camper Teamu. Jesli z każdego takiego spotkania wpłyneło by chociaż 150 zł to juz przy 10 zlocikach rocznie da to nam sporą sumkę. Tajemnicą poliszynela jest, że do tej pory w większości pieniądze na funkcjonowanie CT z cała otoczką wykładają koledzy z własnej kieszeni. A tak być nie powinno . Być może wkładam kij w mrowisko , ale takie mam zdanie na ten temat A jestem ciekaw Waszych opinii !! Stasio. |
Przednia myśl, jestem za
A Stasiowi za pomysł
Pozdrawiam |
_________________ Witek |
|
|
|
 |
darol
weteran KMW TEAM

Twój sprzęt: Knaus Sunliner
Nazwa załogi: darole - gorole ;-)
Pomógł: 1 raz Dołączył: 04 Paź 2010 Piwa: 61/24 Skąd: Sosnowiec
|
Wysłany: 2013-02-22, 23:15
|
|
|
Pomysł jak najbardziej trafiony. Trzeba ustalić taryfę i zaopatrzyć organizatorów w narzędzia.
skarbonka.jpg za przeproszeniem łosia ;-) |
 |
| Plik ściągnięto 1525 raz(y) 30,82 KB |
|
_________________ Arek (nie Darek) :P
 |
|
|
|
 |
BiG Team
Kombatant

Nazwa załogi: Beata I Grzegorz
Pomógł: 2 razy Dołączył: 29 Gru 2007 Piwa: 53/40 Skąd: Karpacz
|
Wysłany: 2013-02-22, 23:17
|
|
|
jestem za, a nawet przeciw - Stasio |
_________________ Najlepsze, co może nas spotkać to ludzie, których kochamy, miejsca, które oglądamy oraz wspomnienia, które nam pozostaną
Beatka i Grześ |
|
|
|
 |
slajd
stary wyga

Twój sprzęt: Fiat Ducato-Eriba 2,8l i P.L.A. Citroen 2017
Pomógł: 1 raz Dołączył: 03 Gru 2008 Piwa: 105/80 Skąd: Bolesławiec Śl.
|
Wysłany: 2013-02-23, 07:39
|
|
|
| ekosmak.dabrowska napisał/a: | Temat był poruszany wielokrotnie.
Może tym razem się uda pociągnąć dalej |
I ja mam taką nadzieję, wszak dzięki takim inicjatywom
mamy i namiot, i ekspres do kawy.
Jestem jak najbardziej za |
_________________ Łatwe do przeprowadzenia są tylko zmiany na gorsze - Prawo Philipa
Pozdrowienia
Lucyna i Jerzy |
|
|
|
 |
eMKa
Kombatant

Twój sprzęt: Ducato 2,3 09 CAMPERIA
Nazwa załogi: eMKa
Pomógł: 18 razy Dołączył: 22 Sty 2010 Piwa: 297/156 Skąd: Kalisz
|
Wysłany: 2013-02-23, 08:52
|
|
|
A może pójść dalej
Camper Team jest jaki jest i niech tak pozostanie, natomiast wszystkie zloty i spotkania ogłaszane na CT, oficjalne i te mniej w gronie zamkniętym ogłaszane np. przez PW na CT organizowane by były pod auspicjami PTTCC
Od składki na zlot należało by odprowadzić “dziesięcinę” na rzecz PTTCC
Nie wiem jak to zrobić, ale utworzyć przy PTTCC sklepik z upominkami i wszelkiego rodzaju gadżetami związanymi z turystyką camperową (kubki, flagi, naklejki, koszulki itp.) Nie wiem jak w PTTCC rozliczane są finanse (księgowość)
Dopuścić reklamę do forum, nienawidzę jej, ale trzeba połknąć tą żabę |
_________________ Gosia & Krzysiek
 |
|
|
|
 |
CORONAVIRUS
Kombatant fan SAN ESCOBAR

Twój sprzęt: IVECO DAILY III
Nazwa załogi: BRAK
Pomógł: 12 razy Dołączył: 21 Sie 2011 Piwa: 566/755 Skąd: z Rumi przez jedno i
|
Wysłany: 2013-02-23, 09:58
|
|
|
Kolejny raz panoszyta się Koleżeństwo nie na swoim podwórku ....
Forum jest Janusza i On ma ochotę , potrzebę , konieczność lub ich wszystkich nie ma ...
Kilka już razy było o tych sprawach i zawsze Janusz łeb ucinał ( finansowanie serwera itp )... na forum nie ma żadnej wzmianki Janusza by to się miało zmienić , więc o czym Wy rozprawiacie ?
Może najpierw wypadało by się zapytać właściciela czy ma już potrzeby , ochotę i chęci by zmieniać to i owo a potem strzelać pomysłami pod potrzeby a nie sny na jawie Panowie .... Tak mi się zdaje , że jak wszystko wsadziliście do jednego wora to nic z tego nie będzie
Zagłaskać to kota można na śmierć
Janusz , czekam na Twoje stanowisko ws . finansowania serwera w roku 2013 |
|
|
|
 |
|
|