Przesunięty przez: janusz 2013-12-31, 13:21 |
Jezioro Adamowo Dubie |
Autor |
Wiadomość |
fousek
doświadczony pisarz

Twój sprzęt: Fiat Frankia Luxory 840QD 13r.
Nazwa załogi: Marcela i Kamil
|
Wysłany: 2013-03-03, 13:23 Jezioro Adamowo Dubie
|
|
|
Wędkuje ktoś z forumowiczów w tych wodach? Myśle o jakimś krótkim wypadzie nad to jezioro, postój w http://www.stanica.ikona.pl/ ... może orjętujecie się czy jakies dodtkowe opłaty są za tą wodę?? |
_________________ Darz Bór |
|
|
|
 |
andi at
Kombatant
Twój sprzęt: szukam H1L2
Pomógł: 15 razy Dołączył: 20 Lis 2008 Piwa: 80/38 Skąd: wieden
|
Wysłany: 2013-03-12, 17:25 Re: Jezioro Adamowo Dubie
|
|
|
jak to jest na terenie DPN to musisz wykupic dodatkowe zezwolenie
my to robilismy w Glusku na jez.Ostrowiec |
|
|
|
 |
SIERŻANT
trochę już popisał
Twój sprzęt: Elnagh 550L 2,2 HDI
Nazwa załogi: KOMANDOR
|
Wysłany: 2013-03-17, 09:59 Pozdrowienia dla wszystkich wędkarzy już czas myśleć
|
|
|
Witam i pozdrawiam wszystkich wędkarzy ( SIERŻANT też wędkarz i mieszka w okolicy Świdnicy rzut beretu od Mietkowa i Maniowa ale nie polecam kamperem chyba ze Maniów lub jeszcze lepiej trochę później Bukówka koło Kamiennej Góry) (Fousek Marcela i Kamil)jak czytacie ten post to zauważyliście że Świdnica to też rzut beretem od Kłodzka i ja też cały czas myślę o maju czy w okuł komina czy dalej. Obecnie tylko czytam kto i gdzie ale już czas pomyśleć bo dzisiaj słońce świeci a tu kije czekają a rowery rdzewieją ( jestem otwarty na wspólne wędkowanie ze wszystkimi jednak dobrze by było wykorzystać już opłacone zbiorniki dolnośląskiego i województw z którymi mamy umowy . Jeśli ktoś coś wymyśli to mogę się doczepić do karawany lub opisać jakiś zbiornik który znam i wspólnie pomoczyć kije nie koniecznie w dolnośląskim byle nie w Norwegi bo ciut za daleko jeszcze raz pozdrawiam wszystkich wędkarzy SIERŻANT.(najlepszy kontakt forum lub 601060923) |
|
|
|
 |
waldi
stary wyga

Twój sprzęt: Fiat Dukato FFB 560 EUROPA
Nazwa załogi: grawalki
Pomógł: 2 razy Dołączył: 23 Mar 2009 Piwa: 5/1 Skąd: Poznan
|
Wysłany: 2013-03-17, 14:06
|
|
|
A co powiesz cos blisko ciebie Przemet-Wijewo-Boszkowo niezle miejscowki |
|
|
|
 |
SIERŻANT
trochę już popisał
Twój sprzęt: Elnagh 550L 2,2 HDI
Nazwa załogi: KOMANDOR
|
Wysłany: 2013-03-17, 16:31 ODP. SIERŻANT WALDI
|
|
|
Waldi tu Sierżant jeśli pytanie do mnie to odpowiadam : Przement koło Perkowa jezioro Przemęckie i później Olejnickie chemicznie woda nie wiem za to biologicznie latem zielona do dna ryby średnio ale są grzyby (znajomi z Wałbrzycha mają tam działkę z przyczepą holenderską przyjmą chętnie każdego mojego znajomego on gaduła ona słucha są okej umiarkowanie trynkowi a i jeszcze w połowie jeziora stoją tam często przyczepy i kilka kamperów za fri widziałem tam siatkę do grania sory bo się rozpisuję .Boszkowa woda czysta( kiedyś była teraz nie wiem) ja tam nigdy nic nie złowiłem a szkoda. W sezonie turystów więcej nisz muszelek nad bałtykiem przeważnie Świdnica i Wałbrzych .Ale po co ja ci to piszę przecież to znasz , spróbuję założyć nowy wątek wspólne łowienie i nie tylko lub coś takiego to się odezwijcie. pozdrawiam wszystkich wędkarzy i nie tylko SIERŻANT |
|
|
|
 |
fousek
doświadczony pisarz

Twój sprzęt: Fiat Frankia Luxory 840QD 13r.
Nazwa załogi: Marcela i Kamil
|
Wysłany: 2013-03-17, 19:09
|
|
|
Ad Sierżant
chętnie sie wybierzyemy wspólnie nad jakąś wodę, najlepiej rybną czy na Dolnym Śląsku.... nie wiem, może być ale rówiniez mozemy gdzieś w Wielkopolske jechać... czekam na ciekawe propozycje. |
_________________ Darz Bór |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|