Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: janusz
2013-12-31, 13:21
Jezioro Adamowo Dubie
Autor Wiadomość
fousek 
doświadczony pisarz

Twój sprzęt: Fiat Frankia Luxory 840QD 13r.
Nazwa załogi: Marcela i Kamil
Wysłany: 2013-03-03, 13:23   Jezioro Adamowo Dubie

Wędkuje ktoś z forumowiczów w tych wodach? Myśle o jakimś krótkim wypadzie nad to jezioro, postój w http://www.stanica.ikona.pl/ ... może orjętujecie się czy jakies dodtkowe opłaty są za tą wodę??

andi at 
Kombatant

Twój sprzęt: szukam H1L2
Piwa: 80/38
Wysłany: 2013-03-12, 17:25   Re: Jezioro Adamowo Dubie

jak to jest na terenie DPN to musisz wykupic dodatkowe zezwolenie
my to robilismy w Glusku na jez.Ostrowiec
Postaw piwo autorowi tego posta

SIERŻANT 
trochę już popisał

Twój sprzęt: Elnagh 550L 2,2 HDI
Nazwa załogi: KOMANDOR
Otrzymał 2 piw(a)
  Wysłany: 2013-03-17, 09:59   Pozdrowienia dla wszystkich wędkarzy już czas myśleć

Witam i pozdrawiam wszystkich wędkarzy ( SIERŻANT też wędkarz i mieszka w okolicy Świdnicy rzut beretu od Mietkowa i Maniowa ale nie polecam kamperem chyba ze Maniów lub jeszcze lepiej trochę później Bukówka koło Kamiennej Góry) (Fousek Marcela i Kamil)jak czytacie ten post to zauważyliście że Świdnica to też rzut beretem od Kłodzka i ja też cały czas myślę o maju czy w okuł komina czy dalej. Obecnie tylko czytam kto i gdzie ale już czas pomyśleć bo dzisiaj słońce świeci a tu kije czekają a rowery rdzewieją ( jestem otwarty na wspólne wędkowanie ze wszystkimi jednak dobrze by było wykorzystać już opłacone zbiorniki dolnośląskiego i województw z którymi mamy umowy . Jeśli ktoś coś wymyśli to mogę się doczepić do karawany lub opisać jakiś zbiornik który znam i wspólnie pomoczyć kije nie koniecznie w dolnośląskim byle nie w Norwegi bo ciut za daleko jeszcze raz pozdrawiam wszystkich wędkarzy SIERŻANT.(najlepszy kontakt forum lub 601060923)

waldi 
stary wyga

Twój sprzęt: Fiat Dukato FFB 560 EUROPA
Nazwa załogi: grawalki
Piwa: 5/1
Wysłany: 2013-03-17, 14:06   

A co powiesz cos blisko ciebie Przemet-Wijewo-Boszkowo niezle miejscowki :spoko

SIERŻANT 
trochę już popisał

Twój sprzęt: Elnagh 550L 2,2 HDI
Nazwa załogi: KOMANDOR
Otrzymał 2 piw(a)
Wysłany: 2013-03-17, 16:31   ODP. SIERŻANT WALDI

Waldi tu Sierżant jeśli pytanie do mnie to odpowiadam : Przement koło Perkowa jezioro Przemęckie i później Olejnickie chemicznie woda nie wiem za to biologicznie latem zielona do dna ryby średnio ale są grzyby (znajomi z Wałbrzycha mają tam działkę z przyczepą holenderską przyjmą chętnie każdego mojego znajomego on gaduła ona słucha są okej umiarkowanie trynkowi a i jeszcze w połowie jeziora stoją tam często przyczepy i kilka kamperów za fri widziałem tam siatkę do grania sory bo się rozpisuję .Boszkowa woda czysta( kiedyś była teraz nie wiem) ja tam nigdy nic nie złowiłem a szkoda. W sezonie turystów więcej nisz muszelek nad bałtykiem przeważnie Świdnica i Wałbrzych .Ale po co ja ci to piszę przecież to znasz , spróbuję założyć nowy wątek wspólne łowienie i nie tylko lub coś takiego to się odezwijcie. pozdrawiam wszystkich wędkarzy i nie tylko SIERŻANT

fousek 
doświadczony pisarz

Twój sprzęt: Fiat Frankia Luxory 840QD 13r.
Nazwa załogi: Marcela i Kamil
Wysłany: 2013-03-17, 19:09   

Ad Sierżant

chętnie sie wybierzyemy wspólnie nad jakąś wodę, najlepiej rybną :) czy na Dolnym Śląsku.... nie wiem, może być ale rówiniez mozemy gdzieś w Wielkopolske jechać... czekam na ciekawe propozycje.

Odpowiedz do tematu