|
Potrzebna pomoc w kupnie, ktosik z Lublina??? Plisss |
| Autor |
Wiadomość |
hrys
zaawansowany w camperze jestem wolny

Twój sprzęt: VW T4
Nazwa załogi: marys
Pomógł: 2 razy Dołączył: 03 Mar 2008 Otrzymał 5 piw(a) Skąd: lublin
|
Wysłany: 2013-03-26, 07:00
|
|
|
Witam
Jestem z Lublina mogę pomóc
Pozdrawiam |
_________________ z turystycznym pozdrowieniem
hrys
 |
|
|
|
 |
| Wyświetl szczegóły |
 |
SlawekEwa
Kombatant Slawek Dehler

Twój sprzęt: Blaszka Ducato L4H2 3.0 JTD
Nazwa załogi: Fendziaszki
Pomógł: 29 razy Dołączył: 10 Lut 2007 Piwa: 253/624 Skąd: z głębokiego buszu
|
Wysłany: 2013-03-26, 07:03
|
|
|
| hrys napisał/a: | | Jestem z Lublina mogę pomóc |
Krótko i na temat.
Heniu |
_________________ Życie jest dane wszystkim, ale starość tylko wybranym.
 |
|
|
|
 |
hrys
zaawansowany w camperze jestem wolny

Twój sprzęt: VW T4
Nazwa załogi: marys
Pomógł: 2 razy Dołączył: 03 Mar 2008 Otrzymał 5 piw(a) Skąd: lublin
|
Wysłany: 2013-03-26, 07:37
|
|
|
Marko Kolega zadał grzecznie pytaniew sprawie pomocy, a Ty coś cudujesz Jeśli nie masz nic do powiedzenia w temacie to się nie wychylaj i nie utrudniaj
Wcale nie czuję się wysłanym "na posyłki", lecz chętnie pomogę nieznanemu koledze.Pamiętaj może i Ty kiedyś też coś będziesz potrzebował. |
_________________ z turystycznym pozdrowieniem
hrys
 |
|
|
|
 |
gino
Kombatant

Twój sprzęt: VW LT SVEN HEDIN 1978r
Nazwa załogi: Gino
Pomógł: 36 razy Dołączył: 29 Mar 2008 Piwa: 638/977 Skąd: ta Radość
|
Wysłany: 2013-03-26, 07:38
|
|
|
Darek i Sławek mają rację...potrzeba było dwie strony, aby przeczytać JEDEN KONKRETNY post
i..nikt nie był z Lublin
co się z wami dzieje chłopaki |
_________________ często , wroga z drugiego człowieka tworzy Twój umysł..
a to potrafi zabić wieloletnią przyjaźń ...
#CamperMajstry |
|
|
|
 |
Thom
zaawansowany

Twój sprzęt: Weinsberg Orbiter XXX 631G (2005)
|
Wysłany: 2013-03-26, 08:05
|
|
|
Przepraszam... czy tu biją? |
_________________ były sprzęt: Burstner A532 Active '99
 |
|
|
|
 |
Piluch
początkujący forumowicz
|
Wysłany: 2013-03-26, 09:45
|
|
|
Cześć to znowu ja Przepraszam jeżeli kogoś tu uraziłem i poczuł się urażony, nie mam pojęcia w kwestii kamperów, post pisałem na szybko bo ukradkiem w pracy dlatego avatar nie uzupełniony Ale myślałem że to nie jest najważniejsze. Dziękuję osobom życzliwym za chęć pomocy. Ja nigdy nie zadzieram nosa a jak mam wiedzę na jakiś temat chętnie się podzielę choć niektórzy wychodzą z założenia że są ekspertem i są na forum więc nie będą zdradzać sekretnej wiedzy, tylko po co wtedy są na forum??? Nie pytam przeciez czy dolar będzie spadał czy szedł w górę
Do rzeczy! Chodzi mi oczywiście o to ogłoszenie http://allegro.pl/volkswa...3120953623.html i pytanie czy są jakies typowe bolączki tych samochodów tzn. wiem że to baaardzo wiekowy samochód i nie spodziewam się wodotrysków pytanie raczej na co tam zwrócić uwagę i czy jest ktoś kto może zna samochód lub mieszka w okolicy i mógłby go zobaczyć (oczywiście odwdzięczę się). Jako że jestem zielony w temacie to wszelka rada będzie dla mnie bardzo cenna.
Pozdrawiam serdecznie forumowiczów!!!
Ps. Kamper mi się marzy od zawsze i jak go nabędę na pewno jeszcze nie raz się usłyszymy/zobaczymy. 5! |
|
|
|
 |
Bogusław i Ewa
weteran

Twój sprzęt: Fiat Ducato HYMER PREMIUM 678 TRAMP
Nazwa załogi: EB
Pomógł: 4 razy Dołączył: 28 Kwi 2010 Piwa: 75/27 Skąd: Białystok
|
Wysłany: 2013-03-26, 10:53
|
|
|
Piluch,nie zrażaj się poprzednimi postami,po prostu przedłużająca się zima powoduje rozdrażnienie.Jestem pewny że kolega hrys ci fachowo pomoże |
|
|
|
 |
marko
stary wyga

Twój sprzęt: . FIAT DUKATO \ ARCA
Nazwa załogi: .MAREK I GOSIA
|
Wysłany: 2013-03-26, 11:58
|
|
|
posoliłem popieprzyłem i temat się rozwiną |
|
|
|
 |
adamer
doświadczony pisarz
Twój sprzęt: T3 Westfalia Joker, Renault Possl Roadmaster
|
Wysłany: 2013-03-27, 21:24
|
|
|
Nie przejmuj sie Piluch tymi dziwnymi reakcjami, pewnie pochodza od wlascicieli kamperkow ktore kosztuja tyle co 20 takich jak ten LT-ek
Mam nadzieje ze Kolega hrys pomoze.
Sam przed wyjazdem potrzebowalem pomocy i znalezli sie wspaniali ludzie z Wielkopolski
Choc jestem z Lublina to bezposrednio nie moge Ci pomoc, bo wywialo mnie chwilowo pare tys. km od Lublina.
Co prawda LT-ek nie jest starszy ode mnie to jednak przyznac trzeba ze jest leciwy. Sam poruszam sie T3 z 1986r i pomimo tego ze sporo pieniazkow juz w nigo wsadzilem i dbam o niego to wiem co to znaczy "nie znasz dnia ani godziny" Zawsze jednak dowiozl mnie do domu. Na zdjeciach wyglada na zadbany, to wytrzymale samochody i jak ktos wczesniej zauwazyl projektowane i budowane przez inzynierow, a nie jak teraz przez ksiegowych...
Tak wiec jezeli wszystkie urzadzenia dzialaja i sprawdzisz go od strony mechanicznej to moze byc zakup na lata. Nie ludz sie jednak ze z czasem nie przerodzi sie w skarbonke. Sam lubie starsze samochody z dusza i pewnie jak bym byl w kraju to z checia bym sie nim zainteresowal, bo sam szukam czegos wiekszego z lazienka. Jednak jakbym kupil tego LT, to pewnie Kolezanka Mazonka , by mne pogonila, ze - znowu zlomy kupuje
Jedz nim na warsztat ( lub popros kogos by to zrobil na Twoj koszt) i sprawdz czy przypadkiem na poczatek nie bedziesz musial wydac kilka/kilkanascie tysiecy. Wypytaj wlasciciela, daj mu sie wygadac
Powodzenia |
|
|
|
 |
ADom78
trochę już popisał

Twój sprzęt: Mitsubishi L300 z 1983r. - Mercator?
Nazwa załogi: Maga i Andrzej + Franek
|
Wysłany: 2013-03-27, 23:27
|
|
|
Sam miałem na niego chrapkę. Choć parę życzy jest do zrobienia to lubię takie wyzwania. Właściciel bardzo miły. Niestety auto ze względu na brak wspomagania zostało zdyskwalifikowane przez moją zonę. |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|