Kształt i forma nowoczesnego forum internetowego . ANKIETA |
Jak wyobrażasz sobie najlepszą formę CT ? |
Posty i tematy związane tylko z kamperem i podróżami |
|
51% |
[ 42 ] |
Posty i tematy zawierające sprawy kamperowe , podróżnicze i społecznościowe |
|
48% |
[ 39 ] |
|
Głosowań: 81 |
Wszystkich Głosów: 81 |
|
|
|
Autor |
Wiadomość |
CORONAVIRUS
Kombatant fan SAN ESCOBAR

Twój sprzęt: IVECO DAILY III
Nazwa załogi: BRAK
Pomógł: 12 razy Dołączył: 21 Sie 2011 Piwa: 566/755 Skąd: z Rumi przez jedno i
|
Wysłany: 2013-03-26, 22:54
|
|
|
Jeszcze ciekawiej by było gdyby ankieta była jawną ... straciłbyś Tadziu powera na jakieś 3 dni ...
77 oddanych głosów czyli tylu ludzi interesuje się sprawą ... jak mi ktoś sypnie liczbą z licznika ludu CT to wysypki dostanę ...
A nie powinno być tak , nie było by fajnie , gdyby na prośbe o oddanie głosu lud wyłączył choć na chwile polityke w głowie i zwyczajnie nacisnął co dla niego lepsze ??? Kosmos , prawda ? |
|
|
|
 |
janusz
Kombatant Szeryf

Twój sprzęt: Motochata Rimor
Nazwa załogi: TiTi
Pomógł: 25 razy Dołączył: 14 Sty 2007 Piwa: 420/147 Skąd: Pajęczno, łódzkie
|
Wysłany: 2013-03-26, 23:05
|
|
|
Adaś to nie jest tak. Większości ludzi nie bardzo interesuje czy forum będzie rozszerzone czy czysto turystyczne. Wchodzą tutaj by poczytać, popisać o karawaningu a "inne" działy tolerują, przecież nie ma nakazu czytania/pisania. Jak ktoś nie jest zainteresowany tematami obocznymi i radzi sobie ze swoimi reakcjami to po jakie licho ma głosować jeżeli nie ma takiego wyboru: "Czytam/piszę w wątkach turystycznych a inne omijam rozumiejąc, że są ludzie których to interesuje". |
_________________ Nie dyskutuj z głupcem – ludzie mogą nie zauważyć różnicy! |
|
|
|
 |
wbobowski
Kombatant moder

Twój sprzęt: Dethleffs Globetrotter I-645 DB Ducato 2,5TDI
Nazwa załogi: Bobosie
Pomógł: 15 razy Dołączył: 18 Lut 2008 Piwa: 354/135 Skąd: Lublin - Dąbrowica
|
Wysłany: 2013-03-26, 23:38
|
|
|
No name napisał/a: | 4 miejsce rezerwacja dla Wbobowskiego bo też jest adminem |
I znowu nie masz racji.
Adminów jest 2-ch czynnych, trzeci uśpiony, budzony gdy potrzebny.
Reszta Administracji to moderatorzy o dużo mniejszych uprawnieniach bezpośrednich (niżej kolory to pokazują), ale...
w Administracji jest demokracja i o ważniejszych decyzjach decyduje większość ... to tak dla wyjaśnienia tym, co do końca się może nie orientują. |
_________________ Włodek i Ela
Nasze kamperki
 |
|
|
|
 |
CORONAVIRUS

|
Wysłany: 2013-03-27, 00:02
|
|
|
Jak kiedyś napiszesz , że w jakiejś sprawie mam rację to zapewne doznam wstrząsu ale z wypowiedzi wnioskuje , że ...jesteś w mniejszości i ...juz się boje o swoje zdrowie
żartowałem z tą rezerwacją dla Ciebie ...naprawdę |
|
|
|
 |
wbobowski
Kombatant moder

Twój sprzęt: Dethleffs Globetrotter I-645 DB Ducato 2,5TDI
Nazwa załogi: Bobosie
Pomógł: 15 razy Dołączył: 18 Lut 2008 Piwa: 354/135 Skąd: Lublin - Dąbrowica
|
Wysłany: 2013-03-27, 01:08
|
|
|
No name napisał/a: | żartowałem z tą rezerwacją dla Ciebie ...naprawdę |
Tak to też odebrałem
No name napisał/a: | Jak kiedyś napiszesz , że w jakiejś sprawie mam rację |
Bardzo bym chciał, ale... to nie ode mnie zależy |
_________________ Włodek i Ela
Nasze kamperki
 |
|
|
|
 |
darek 61
Kombatant

Twój sprzęt: Jumper Odyssee 78
Nazwa załogi: Violetta Darek
Pomógł: 4 razy Dołączył: 08 Mar 2009 Piwa: 146/103 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 2013-03-27, 08:22
|
|
|
Wczoraj kolega @ndrzej poruszył temat społecznościowy na temat nienawiści,zyskując u mnie szacunek.Jeżeli kiedyś przyjadę na zlot to bardzo chętnie usiądę z nim przy wspólnym stoliku i z przyjemnością z nim porozmawiam.Z taką osoba można bez obaw wypić nie tylko kawę.Bez obaw spotkałbym bym się też z naszym kolegą ewangelistą,choć było między nami spięcie,ale unikał bym dyskusji na tematy w których kolega jest bardziej oczytany.Z osobą którą opisuje @ndrzej rozmawiać na tematy społecznościowe nie mam ochoty,ale chętnie posłuchał bym o jego przygodach podróżniczych.Co do wypicia z taką osobą czegoś więcej niż kawy, mówię nie,mogło by się okazać że ta osoba nienawidzi poznaniaków,a i o muzyce nie można by nic powiedzieć,chyba że to by była góralska muzyka.Myślę że na naszym forum tematy społecznościowe są bardzo potrzebne byśmy się poznawali nawzajem a nawet spierali,oczywiście pod kontrolą moderatora. |
|
 |
darek 61
Kombatant

|
Wysłany: 2013-03-28, 14:34
|
|
|
38 jest za,ciekawy jestem ile osób pisało coś na tematy społecznościowe w czasie trwania ankiety i czy ci co są przeciw tego nie czytali. |
|
 |
CORONAVIRUS

|
Wysłany: 2013-03-28, 15:29
|
|
|
Nalezy chyba założyć , że 41 osób ( wariant pierwszy ) nie czyta ani nie pisze w tematach społecznościowych .... niestety zwykły uzytkownik forum nie ma wglądu w taką statystykę ale Janusz pewnie boki zrywa , nie wyobrażam sobie by było inaczej ...
ciekawośc ludzi "zjada" |
|
|
|
 |
rysiol
stary wyga

Twój sprzęt: Dethleffs RT6844 Renault
Pomógł: 2 razy Dołączył: 30 Wrz 2008 Piwa: 80/26 Skąd: Lubartów
|
Wysłany: 2013-03-28, 18:57
|
|
|
Czyżby jakieś wybory miały być na wiosnę, bo jakoś obrodziły badania opinii publicznej.
A tak poważnie nie ma chyba nic miej miarodajnego niż takie ankiety. Jeśli ktoś uważa, iż na forum powinny być tyko tematy kamperowe to znaczy że jest za całkowitą zmianą forum. Obecnie tematy niezwiązane bezpośrednio z kamperowaniem stanowią znaczna część dyskusji. Gdyby postawić pytanie: czy jesteś za gruntowną zmianą forum? Pewnie spora część zwolenników forum czysto kamperowego powiedziałaby nie. Na odpowiedzi respondentów na pewno duży wpływ ma sympatia lub antypatia do osoby która tę ankietę przygotowała. Idę o zakład, że na podobne pytania w ankiecie zorganizowanej przez inną osobę głosy będą układały się inaczej.
Chociaż wydaje mi się,że nie jestem osobą pozbawioną wyobraźni trudno wyobrazić mi sobie jakiekolwiek grono ludzi monotematycznych. Czy ktoś wyobraża sobie księży którzy przy każdym spotkaniu mówią tylko o Bogu, lekarzy którzy rozprawiają tylko o chorobach, wędkarzy którzy nie mają innych tematów niż ryby. Myślę że nie byłoby to już tylko skrzywienie zawodowe, hobby czy pasja, lecz czysty fanatyzm. |
|
|
|
 |
CORONAVIRUS

|
Wysłany: 2013-03-28, 19:20
|
|
|
rysiol napisał/a: | . Na odpowiedzi respondentów na pewno duży wpływ ma sympatia lub antypatia do osoby która tę ankietę przygotowała. Idę o zakład, że na podobne pytania w ankiecie zorganizowanej przez inną osobę głosy będą układały się inaczej.
. |
zgadzam się z Toba w 100% i biorę pod uwagę , że wielu z przekory zagłosowało na wariant pierwszy co oczywiscie merytorycznie wzmacnia wariant II ...
na humorki nie ma rady |
|
|
|
 |
darek 61
Kombatant

|
Wysłany: 2013-03-28, 20:52
|
|
|
Wygrał wariant pierwszy może by trzeba choć na tydzień zablokować wszystkie tematy społeczne? |
|
 |
CORONAVIRUS

|
Wysłany: 2013-03-28, 20:58
|
|
|
darek 61 napisał/a: | Wygrał wariant pierwszy może by trzeba choć na tydzień zablokować wszystkie tematy społeczne? |
tydzień może nie ale weekend ...i to ten , świateczny .... fajny pomysł . |
|
|
|
 |
darek 61
Kombatant

|
Wysłany: 2013-03-28, 21:02
|
|
|
Trzeba posypać głowę popiołem,co najmniej tydzień,będziemy za sobą tęsknić. |
|
 |
szymek1967
Kombatant

Twój sprzęt: VW colorado KARMANN
Nazwa załogi: rodzinka
Pomógł: 1 raz Dołączył: 08 Lis 2011 Otrzymał 35 piw(a) Skąd: zielona gora
|
Wysłany: 2013-03-28, 21:03
|
|
|
darek 61 napisał/a: | Trzeba posypać głowę popiołem |
to nie to swieto |
_________________ szymek1967 |
|
|
|
 |
eMKa
Kombatant

Twój sprzęt: Ducato 2,3 09 CAMPERIA
Nazwa załogi: eMKa
Pomógł: 18 razy Dołączył: 22 Sty 2010 Piwa: 296/156 Skąd: Kalisz
|
Wysłany: 2013-03-28, 21:06
|
|
|
No name napisał/a: | rysiol napisał/a: | . Na odpowiedzi respondentów na pewno duży wpływ ma sympatia lub antypatia do osoby która tę ankietę przygotowała. Idę o zakład, że na podobne pytania w ankiecie zorganizowanej przez inną osobę głosy będą układały się inaczej.
. |
zgadzam się z Toba w 100% i biorę pod uwagę , że wielu z przekory zagłosowało na wariant pierwszy co oczywiscie merytorycznie wzmacnia wariant II ...
na humorki nie ma rady |
To nieuczciwe z Waszej strony tak określać wszystkich co głosują nie po Waszej myśli, nie osądzajcie wszystkich jedną miarą. Osobiście głosowałem za wariantem pierwszym z obawy że tematy związane z kaperowaniem zostaną w niedługim czasie przesunięte do działu “Na poboczu” resztę zajmie polityka, wiara, żydzi, homoseksualiści i jeszcze coś tam się znajdzie aby skłócić Polaków. Dzięki Bogu łapanie się za klapy na Forum nie przekłada się (jeszcze) w realu, ale “muchy w nosie” na zlotach widać. Wydaje mi się że należy zachować umiar w rozbudowywaniem Forum w kierunku ogólnym.
Fajnie że jest możliwość ignorowania tematu, z którego skwapliwie korzystam. |
_________________ Gosia & Krzysiek
 |
|
|
|
 |
Wyświetl szczegóły |
 |
|