Twój sprzęt: Mercedes Sprinter
Wysłany: 2013-03-30, 14:38 Chorwacja
Witam, mamy mały problem, zazwyczaj podróżujemy sami. w tym roku namówiła Nas rodzina na wspólny wypad. Mógłby ktoś Nam polecić miejsca typowo rodzinne w rejonie Istrii-Rovinj, Pula, najlepiej z jakimiś placami zabaw?
Z góry dziękujemy za pomoc
byłem 2 razy na camp polari
N45*03'48.19"
E13*40'29.67
według mnie jest super do Rovinj jakieś 5 km spacerkiem nad morzem lub rowerem jest scieżka rowerowa
Twój sprzęt: LAIKA KREOS 4009 - 50 EDITION
Nazwa załogi: SŁONECZKA Renata i Andrzej + Patii i Matii Pomógł: 34 razy Dołączył: 22 Maj 2009 Piwa: 274/77 Skąd: Częstochowa
Wysłany: 2013-03-30, 17:20
W ubiegłym roku byliśmy na Park Umag. Kempingi zawsze dobieramy pod dzieci.
Poniżej masz filmik.
zapomniałem o umag ale z umag do miasta chyba jest troche daleko i wydaje mi się że umag jest drogim campingiem kiedyś za noc w 5 osób płaciliśmy 71 euro
Twój sprzęt: Mercedes Sprinter
Wysłany: 2013-03-30, 19:33
dziękuję bardzo obydwa kamperowiska są wspaniałe a odległości to nie problem zawsze jest motorówka i skuterek w pogotowiu + trzeźwy kierowca
jeszcze tylko muszę znaleźć coś nad Balatonem (póki co nikt mi nie pomaga w wątku Węgry) i będzie komplet
Jeżeli z dzieciakami to polecam camping Biela Uvala w Poreću.
http://lagunaporec.com/sp...ng-bijela-uvala
Byliśmy tam w 2011r.Super warunki na miejscu market, knajpki,basen dla dzieciaków,plac zabaw.Jak się rozstawisz w sektorze "G" będziesz miał blisko do łagodnej żwirkowej plaży.
Fajna ścieszka rowerowa prowadząca do pobliskiego targu rybnego w Funtanie. No i piękny Poreć ,niedaleki Vrsar z widokami że "pękają oczy"
A...wieczorem zachód słońca z lampką wina kupionego od tubylców, ech....pięknie jak sobie wspomnę.To pierwszy camping do którego obiecaliśmy sobie wrócić.
Dzień dobry Doradźcie mi proszę którędy jechać do Chorwacji? Gdzie taniej , fajniej i wygodniej? Dodam, że jedziemy z dziećmi i pieskiem. Jedziemy pierwszy raz tak daleko i zastanawiam się na co zwrócić uwagę
Johny Walker to do mnie z ta pogodą? tu chyba nie bardzo mam wpływ. Pytałam raczej o trasę jaką ktoś może polecić. Nie dokładnie oczywiście , raczej chodzi mi o to co polecacie po drodze.
Wybrzeżem bardzo dobrze się jedzie i można znaleźć tak z drogi fajne miejsca postojowe! Polecam bo mieć dla siebie całą zatoczkę to chyba tylko w Chorwacji możliwe
Ten kraj jest moim zdaniem jednym z lepszych do camperowej turystyki w Europie bo jest jeszcze dość dużo dzikich miejsc, a i campingi w miare tanie. Do tego ta woda, i te widoki!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum