Twój sprzęt: Fiat Talento Hymercamp
Nazwa załogi: Kucyki Pomógł: 16 razy Dołączył: 06 Lis 2007 Piwa: 1595/2326 Skąd: Otwock
Wysłany: 2013-04-12, 16:34
Hala zabytkowych pojazdów okazała się dla mnie nad podziw atrakcyjna. Aż trudno było stamtąd wyjść, takie cuda zebrane razem rzadko się ogląda.
Gdy już zbliżałem się do eksponatów zostałem nagle zatrzymany przez sympatycznego Pana, który na swoim stoisku podpisywał książki swego autorstwa, opisujące dawne podróże, jak na ówczesne czasy, bardzo śmiałe i trudne w realizacji.
Tym sympatycznym Panem okazał się Dobiesław Wieliński, nasz forumowy Dobek44.
Miła to była rozmowa a na koniec Dobiesław sprezentował mi swą książkę o podróży Tarpanem na Krym w czasach kwitnącego wówczas jeszcze ZSRR.
Dobku, dziękuję za chwilę rozmowy i sympatyczną dedykację.
Tarpanem na Krym.jpg
Plik ściągnięto 8529 raz(y) 148,68 KB
_________________ W życiu najlepiej jest, gdy jest nam dobrze i źle. Kiedy jest tylko dobrze - to niedobrze. Ks. Jan Twardowski.
Ostatnio zmieniony przez Tadeusz 2013-04-12, 18:12, w całości zmieniany 1 raz
Twój sprzęt: Fiat Talento Hymercamp
Nazwa załogi: Kucyki Pomógł: 16 razy Dołączył: 06 Lis 2007 Piwa: 1595/2326 Skąd: Otwock
Wysłany: 2013-04-13, 21:36
Rzeczywiście, fajnie posklejane. Kręcił to miłośnik motocykli i tylko tę halę pokazał ale atmosfera fajnie przekazana.
Nasze zloty na Motor Show umożliwiają nam udział w przedsięwzięciu bardzo dla nas atrakcyjnym, bo przecież nie tylko dla Salonu Caravaningowego tam jedziemy.
Może uda się znaleźć więcej fajnych filmików.
_________________ W życiu najlepiej jest, gdy jest nam dobrze i źle. Kiedy jest tylko dobrze - to niedobrze. Ks. Jan Twardowski.
Twój sprzęt: IVECO DAILY III
Nazwa załogi: BRAK Pomógł: 12 razy Dołączył: 21 Sie 2011 Piwa: 566/755 Skąd: z Rumi przez jedno i
Wysłany: 2013-04-14, 19:30
Tym razem troszke inaczej .... bez muzyczki ładu i składu ... bez cenzury choć nie wszystko nadaje się by rodzinie pokazać a co dopiero publicznie ... tak to było
Twój sprzęt: RAPIDO M66
Nazwa załogi: kampernik
Wysłany: 2013-04-18, 20:53 targowa premiera letnich t-shirtów
Troszkę a'propos targów, troszkę obok. Kto był, ten wie, a kto nie był informujemy, że podczas przytargowego zlotu w naszym kamperze zaprezentowaliśmy nowe wzory koszulek z logo CT. Są już zamieszczone w Sklepie i można składać zamówienia. W razie jakichkolwiek pytań - pisać śmiało!
Maryanos i Judyta
PS. zdjęcie zapożyczone z galerii z tego tematu. Ładniunie:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum