|
|
Przesunięty przez: janusz 2013-03-22, 00:40 |
mini autko ROMET do luku bagażowego |
| Autor |
Wiadomość |
WINNICZKI
Kombatant
Twój sprzęt: przyczepka n-126d
Nazwa załogi: Ania i Tomasz
Pomógł: 7 razy Dołączył: 30 Paź 2007 Piwa: 76/86 Skąd: Krakow
|
Wysłany: 2013-04-14, 22:25
|
|
|
Autko o pojemności silnika 50 cm3 i prędkości max 40 km/h. Rozmawiałem z użytkownikiem twierdził,że mikro moc i mała predkość robi z tego autka zawalidrogę. Przy konstrukcji poszycia z plastiku kierowca czuje się mocno zagrożony ze strony aut ciężarowych i dostawczych. Byłem na początku pełen entuzjazmu,lecz pan poruszający się tym sprzętem skutecznie ostudził mój entuzjazm Oczywiście nie dopatrzyłem,że to elektryk. Bardzo podobny jeździł po Krakowie ale z silnikiem z motoroweru i o tym napisałem. Co do pojazdu elektrycznego zdania nie mam,ale może przy tej mocy być podobnie jak z benzyniakiem. |
_________________ Sympatyk. Nie musisz mieć w życiu wszystkiego. Wystarczy , że masz osobę , która jest dla Ciebie wszystkim.
 |
|
|
|
 |
makdrajwer
weteran Artur,Ola,Zosia,Zuzia

Twój sprzęt: Bezdomny
Pomógł: 9 razy Dołączył: 29 Maj 2011 Piwa: 50/75 Skąd: Bielsko-Biała
|
Wysłany: 2013-04-15, 06:46
|
|
|
| U nas leżdzi pare L-ek na B1 . Takie małe Axiamy z dieslami. Nawet całkiem żwawo to rusza a dźwięk jak z agregatu. |
_________________ keep calm and dance
 |
|
|
|
 |
Świstak
Kombatant

Twój sprzęt: Milka, Milka2
Nazwa załogi: Świstaki
Pomógł: 14 razy Dołączył: 05 Cze 2009 Piwa: 530/110 Skąd: Legnica
|
Wysłany: 2013-04-20, 19:59
|
|
|
| Ten romet ze zdjęcia to pierwsze seryjnie produkowane auto o nazwie 4E. Cena nowego to okołoło 40 tyś. złotych. Rozważałem kupno takiego autka dla żony na "miasto" ale konstrukcja podwozia nie zbiera wielu pochwał wśród użytkowników. Miejmy nadzieję że to choroby wieku dziecięcego. |
_________________ .
.
"Panie, pomóż mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies"
Milka - może ją spotkacie?
 |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|