|
|
|
Weekend majowy |
| Autor |
Wiadomość |
Camper Diem
Kombatant

Twój sprzęt: Eura Mobil
Nazwa załogi: Camper Diem!
Pomógł: 6 razy Dołączył: 01 Wrz 2007 Piwa: 59/73 Skąd: Gdańsk-Wrzeszcz
|
Wysłany: 2013-05-05, 17:24
|
|
|
| Tadeusz napisał/a: | | Wydaje mi się, że aparat masz ustawiony nie najlepiej, stąd zdjęcia nadto niebieskie. |
niestety wina to chyba telefonu. ustawiłem najniższą (VGA) jakość zdjęć, bo kolejna rozdzielczość (1.3MPix) generuje zbyt duże pliki, a forum ma ograniczenie załączników 256KB internet mobilny Orange poza miastami jest fatalny stąd unikam wrzucania fotek na swój serwer, bo czasu szkoda. i nerwów dlatego korzystam z forumowych załączników
poszukam aplikacji na Androida (może ktoś podpowie) do zmniejszania fotek. może jak zrobię w najlepszej jakości ta niebieska poświata zniknie
a tak w ogóle z żalem żegnamy majówkę jeśli znajdę czas spróbuję skrobnąć jakąś sensowniejszą relację posiłkując się fotkami swojej żony |
_________________ Camper Diem! |
|
|
|
 |
Tadeusz
Administrator CamperPapa

Twój sprzęt: Fiat Talento Hymercamp
Nazwa załogi: Kucyki
Pomógł: 16 razy Dołączył: 06 Lis 2007 Piwa: 1610/2356 Skąd: Otwock
|
Wysłany: 2013-05-05, 18:10
|
|
|
| Camper Diem napisał/a: | | niestety wina to chyba telefonu. ustawiłem najniższą (VGA) jakość zdjęć, bo kolejna rozdzielczość (1.3MPix) generuje zbyt duże pliki |
Krzysiu, to nie jest kwestia rozdzielczości tylko balansu bieli. Nawet w telefonie można dokonać zmian w ustawieniach. To i tak nie ważne, chodzi przecież o przekazanie atmosfery Waszej włóczęgi, a to przecież udało się doskonale.
Pozdrawiam wesołą Rodzinkę. |
_________________ W życiu najlepiej jest, gdy jest nam dobrze i źle. Kiedy jest tylko dobrze - to niedobrze.
Ks. Jan Twardowski.
 |
|
|
|
 |
Camper Diem
Kombatant

|
Wysłany: 2013-05-05, 18:26
|
|
|
Tadeusz, oddałem telefon żonie, przywróciła wartości domyślne i mówi, że jest ok
dla pewności wrzucam foto tego co za oknem, czy kolory są ok?
IMG_20130505_192004.jpg
|
 |
| Plik ściągnięto 1723 raz(y) 173,21 KB |
|
|
|
|
 |
Tadeusz
Administrator CamperPapa

Twój sprzęt: Fiat Talento Hymercamp
Nazwa załogi: Kucyki
Pomógł: 16 razy Dołączył: 06 Lis 2007 Piwa: 1610/2356 Skąd: Otwock
|
Wysłany: 2013-05-05, 18:33
|
|
|
| Camper Diem napisał/a: | | czy kolory są ok? |
O! Jak ładnie.
A marudziłem dlatego, że lubię patrzeć na Waszą gromadkę. Przeszkadzał mi ten błękit.
Na tym zdjęciu Twoje Panie są takie ładne.
img_20130504_132304_139..jpg
|
 |
| Plik ściągnięto 1710 raz(y) 114,23 KB |
|
_________________ W życiu najlepiej jest, gdy jest nam dobrze i źle. Kiedy jest tylko dobrze - to niedobrze.
Ks. Jan Twardowski.
 |
|
|
|
 |
Camper Diem
Kombatant

|
Wysłany: 2013-05-05, 19:00
|
|
|
a ja z tym niebieskim myślałem, że tak już musi być
dziękuję za interwencję i wywarcie presji
a tak w ogóle czekam na mini-relacje innych podróżników z długiego weekendu majowego w Polsce |
|
|
|
 |
pabloarmando
doświadczony pisarz
Twój sprzęt: Jeep
Pomógł: 1 raz Dołączył: 10 Lut 2011 Piwa: 6/6 Skąd: Zielona Góra
|
Wysłany: 2013-05-08, 23:20
|
|
|
Jak pisałem wcześniej, pojechałem z rodzinką śladami Pana Samochodzika... mała mini-relacja ukrywa się w tym zlepku zdjęć.
Miłego odbioru. |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|