|
|
Wyjazdy na rajdy RSMP+RPP |
Autor |
Wiadomość |
bugguy
początkujący forumowicz

Twój sprzęt: Eura Mobil 530 '95
Nazwa załogi: MikunTeam
|
Wysłany: 2013-05-06, 17:16 Wyjazdy na rajdy RSMP+RPP
|
|
|
Witajcie,
Czy ktoś z kamperowiczów wybiera się może w bierzącym sezonie na polskie rajdy samochodowe?
Byłem już na otwarciu sezonu na Rajdzie Świdnickim bez kampera a teraz chodzi mi po głowie Rajd Wisły 24-26 maja.
Jestem świeżym użytkownikiem kampera i zastanawiam się gdzie najlepiej zatrzymać się na noc w okolicach Istebnej/Wisły.
Aktualna mapa rajdu: http://is.gd/PJTqBG
Strona rajdu: http://www.rajd-wisly.pl |
|
|
|
 |
wojtek0
zaawansowany

Twój sprzęt: AUTOSTAR
Nazwa załogi: Wojtki
|
Wysłany: 2013-05-07, 10:58
|
|
|
witaj ziomalu
W samej Wiśle miejsc gdzie będziesz mógł przenocować znajdziesz kilka ,choćby pod biedronką, bądź na parkingach które są przy samej drodze ,ja osobiście spałem na Białym Krzyżu, parking przy wyciągu ,Istebna myślę że spokojnie mozesz nocować w miejscu gdzie były zimowe mistrzostwa camperteam ,czyli ośrodek narciarski Złoty Groń .
pozdrawiam |
|
|
|
 |
bugguy
początkujący forumowicz

Twój sprzęt: Eura Mobil 530 '95
Nazwa załogi: MikunTeam
|
Wysłany: 2013-05-07, 22:36
|
|
|
Witaj
Dzięki za info. Przejrzałem dokładnie mapki rajdu i chyba jednak będę szukał miejsca gdzieś bliżej odcinków w okolicach Cisownicy i Kubalonki. Z istebnej za dużo musiałbym dojeżdzać na odcinki.
Jeżeli ktoś jest z tych rejonów to chętnie poznam dobrą miejscówkę na przycupnięcie na noc. |
|
|
|
 |
WODNIK
weteran

Twój sprzęt: HOBBY 600
Pomógł: 5 razy Dołączył: 24 Gru 2009 Piwa: 55/228 Skąd: Bielsko-Biała
|
Wysłany: 2013-05-07, 23:20
|
|
|
Ciekawa propozycja, w tym czasie będę w domu i nie wiem czy nie dam się skusić na taki mały wypad z domu.
Akurat ten sport mnie interesuje.
Pozdrawiam |
_________________ --- B E S K I D N I K ---
Pozdrawiamy Bronia i Janek
 |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|