Twój sprzęt: Fiat Talento Hymercamp
Nazwa załogi: Kucyki Pomógł: 16 razy Dołączył: 06 Lis 2007 Piwa: 1595/2326 Skąd: Otwock
Wysłany: 2013-05-16, 16:18
rawicki@op.pl napisał/a:
Tadeusz! możesz powiedzieć trochę wiecej o tym akcencie, czy warto dla niego urywać się z pracy
Mogę, Zbyszku, powiedzieć więcej. Otóż odwiedzili mnie dziś reporterzy Polsatu w związku z problemem bezpieczeństwa podróżników kamperowych w kontekście tajemniczej śmierci niemieckich turystów w Warszawie.
Prokuratura uchyla wreszcie rąbka tajemnicy z dochodzenia i...resztę obejrzyjcie w "Wydarzeniach".
_________________ W życiu najlepiej jest, gdy jest nam dobrze i źle. Kiedy jest tylko dobrze - to niedobrze. Ks. Jan Twardowski.
Ostatnio zmieniony przez Tadeusz 2013-05-16, 21:51, w całości zmieniany 1 raz
Twój sprzęt: Jeep Pomógł: 1 raz Dołączył: 10 Lut 2011 Piwa: 6/6 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: 2013-05-16, 19:12
Gratuluję występu - oglądałem - sama prawda A jaka promocja Camperteam
Gorsze jest tylko to, że kurierzy narkotykowi psują opinię o podróżujących kamperami.
Tadziu! Krótka wypowiedź, a dużo dobrego przemyciłeś
Jeśli chodzi o przemytników to niestety racja. I nie tylko narkotykowi ale alkohol i papierosy. Mnie w Tokaju zatrzymała ekipa celników i wypytywali o alkohol i papierosy. Kiedy zobaczyli ile mam świeżo zatankowanego węgierskiego wina, to puścili mnie czem prędzej
_________________ Jem polskie jabłka i piję grecką metaxę do popołudniowej kawy.
Twój sprzęt: Dethleffs RT6844 Renault Pomógł: 2 razy Dołączył: 30 Wrz 2008 Piwa: 80/26 Skąd: Lubartów
Wysłany: 2013-05-16, 22:03
Dzięki Adamowi mogłem zobaczyć o czym ta dyskusja. Dziękuję. Wypowiedź naszego rzecznika krótka i bardzo treściwa o co ostatnio bardzo trudno. Ponieważ sam miałem kiedyś epizod z telewizją małe pytanko: czy to co było na wizji to wszystko co zostało nagrane czy coś nas jeszcze ominęło?
Twój sprzęt: Fiat Talento Hymercamp
Nazwa załogi: Kucyki Pomógł: 16 razy Dołączył: 06 Lis 2007 Piwa: 1595/2326 Skąd: Otwock
Wysłany: 2013-05-16, 22:15
rysiol napisał/a:
czy to co było na wizji to wszystko co zostało nagrane czy coś nas jeszcze ominęło?
Rozmawialiśmy jeszcze o poczuciu bezpieczeństwa turystów karawaningowych w różnych krajach Europy i u nas.
Nie było to jednak przeznaczone na antenę, miało raczej na celu pokazanie piękna naszego hobby i zainteresowanie naszymi problemami.
Oczywiście pojeździliśmy również kamperem, co sprawiło ekipie frajdę niebywałą.
Adamowi dziękuję za błyskawiczny refleks. Umieszczenie gotowego materiału jest korzystniejsze od linku.
Stawiam Adamowi zasłużone piwo.
_________________ W życiu najlepiej jest, gdy jest nam dobrze i źle. Kiedy jest tylko dobrze - to niedobrze. Ks. Jan Twardowski.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum