|
|
O czym w tym dziale. |
Autor |
Wiadomość |
janusz
Kombatant Szeryf

Twój sprzęt: Motochata Rimor
Nazwa załogi: TiTi
Pomógł: 25 razy Dołączył: 14 Sty 2007 Piwa: 420/147 Skąd: Pajęczno, łódzkie
|
Wysłany: 2013-02-27, 00:52 O czym w tym dziale.
|
|
|
Chciałbym zaproponować wspólne opracowanie historii internetowego ruchu caravaningowego w Polsce. Siłą rzeczy będzie to opracowanie oparte o wspomnienia i doświadczenia z rożnych for i klubów karawaningowych mających swoje siedziby w Internecie. Ponieważ chcę być prowadzącym ten dział to i całe opracowanie będzie miało trochę osobisty charakter. Nie wiem czy to dobrze czy źle, w każdym razie zapraszam tutaj osoby z internetowa historią karawaningową aby podzieliły się swoimi wspomnieniami i wspomogli moją pamięć swoimi opowieściami i materiałami fotograficznymi.
Bardzo proszę o zakładanie swoich swoich wątków i opisywanie swoich wspomnień. Dobrze byłoby aby w tytułach wątków zaznaczać jakiego okresu dotyczą i starać się nie mieszać okresów w jednym wątku. Lepiej założyć dwa o wydarzeniach z rożnych okresów niż mieszać je. Z materiałów tu zgromadzonych postaramy się zrobić jedno spólne dające się czytać opracowanie.
Do pomysłu usystematyzowania wspomnień i historii naszej pasji nakłoniła mnie dzisiejsza dyskusja na forum. I jeszcze coś. Właśnie mija 10 rocznica mojego internetowego kamperowania. |
_________________ Nie dyskutuj z głupcem – ludzie mogą nie zauważyć różnicy! |
|
|
|
 |
brams
Kombatant

Twój sprzęt: DajLaika Kreos 5010
Pomógł: 1 raz Dołączył: 23 Mar 2010 Piwa: 172/171 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 2013-05-27, 20:28
|
|
|
Czy coś konstruktywnego odnośnie historii pierwszych kamperowych Piastów już powstaje?
Mnie na ten przykład interesują w ogóle - pierwsze strony i fora internetowe poświęcone tematyce karawaningowej i kamperowej.
Kto był w necie pierwszy z portalem?
Kto założył pierwsze forum?
Ile jest czynnie działających for K&K lub C&C (kamperowo-karawaningowych)??? itepe...
I na koniec muszę zadać to pytanie - kiedy nastąpi koniec karawaningu? |
_________________ www.wesolepodroze.pl
 |
|
|
|
 |
SlawekEwa
Kombatant Slawek Dehler

Twój sprzęt: Blaszka Ducato L4H2 3.0 JTD
Nazwa załogi: Fendziaszki
Pomógł: 29 razy Dołączył: 10 Lut 2007 Piwa: 241/606 Skąd: z głębokiego buszu
|
Wysłany: 2013-05-27, 20:33
|
|
|
brams napisał/a: | I na koniec muszę zadać to pytanie - kiedy nastąpi koniec karawaningu? |
Jeden dzień póżniej po końcu świata |
_________________ Życie jest dane wszystkim, ale starość tylko wybranym.
 |
|
|
|
 |
zibikruk
weteran

Twój sprzęt: Fiat Ducato 2.8 JTD - LAIKA Kreos 3009
Nazwa załogi: Kruczki
Pomógł: 13 razy Dołączył: 24 Cze 2010 Piwa: 93/116 Skąd: Zielonka
|
Wysłany: 2013-05-27, 21:02
|
|
|
Albo dwa. |
_________________ Retirement is the time of your life ... to have the time of your life!
 |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|