|
|
|
kemping przy samym morzu |
| Autor |
Wiadomość |
Małgorzata Plawgo
początkujący forumowicz
Twój sprzęt: fiat Ducato 1987
Nazwa załogi: krysia
|
Wysłany: 2013-06-02, 19:41
|
|
|
Tak ,potwierdzam .Miejsce na dziko w Łebie przy krzyżach za tych co zginęli na morzu godne polecenia. Trzeba kierować się za przystań jachtową.Sprawdziliśmy w weekend majowy.Kolacja na plaży przy zachodzie słońca ... no i kawka poranna .
A i w porcie można kupić rybki różnorakie prosto od rybaków. |
|
|
|
 |
Bajaga
Kombatant
Nazwa załogi: FiveStars
|
Wysłany: 2013-06-02, 22:03
|
|
|
| Małgorzata Plawgo napisał/a: | :spoko
Zapraszam na Mierzeje Wiślaną Mikoszewo,Jantar,Stegna,Kąty Rybackie,Skowronki pusta plaża ,Krynica Morska z atrakcjami dla dzieci,Piaski puściutka plaża .
Wszędzie tam znajdziesz fajne miejsce zależy co lubisz, miasteczka małe ,więc nie męczące ,po same pustkowia.Radzę przejechać się całym pasem i znaleść ulubione swoje miejsce na przyszłość .
. |
Trochę to enigmatyczne... W Stegnie kemping jest prawie przy plaży, w Krynicy niedaleko, w pozostałych wymienionych miejscowościach nie kojarzę kempingów blisko plaży. Więc bądźmy bardziej precyzyjni. A Krynica to nie miasteczko "małe i nie męczące" Stegna też jest średnio kameralna. To tak dla uściślenia. |
_________________ Pozdrawiam,
Bajaga&Instruktori |
|
|
|
 |
CORONAVIRUS
Kombatant fan SAN ESCOBAR

Twój sprzęt: IVECO DAILY III
Nazwa załogi: BRAK
Pomógł: 12 razy Dołączył: 21 Sie 2011 Piwa: 563/753 Skąd: z Rumi przez jedno i
|
Wysłany: 2013-06-02, 22:26
|
|
|
właśnie wróciliśmy z tamtych rejonów plaży .... tak na przyszłośc to proponuję wszystkim sprawdzić przed wyjazdem jaka jest temp wielkiej wody .... najlepsza plaża nie zastąpi wody w której kości nie odpadają ...przez 3 dni temp się nie mogła zdecydować czy woda ma mieć 7, 8 a w porywach 10 stopni ... od takiej wody ciagnie zimny wiatr , więc tym razem kiszka ... co ciekawe woda w Mierzei Wiślanej w tym samym czasie miała 23 stopnie tylko nad nią nie ma fajnych miejscówek ... dziki teren bez dojazdu kamperem , rowerkiem można sporo więcej a pontonem od strony wody znajduje się naprawdę zatoczki perełki .... |
|
|
|
 |
piotrul
doświadczony pisarz
Twój sprzęt: Ducato-Adria(była) Iveco 4x4 w budowie
|
Wysłany: 2013-06-03, 11:53
|
|
|
| miciurin napisał/a: | | marian.marian napisał/a: | | Na trasie do Władysławowa ostatni camping. Cen już nie pamiętam ale miejsce świetne, toalety darmowe, prysznic płatny z tym ale bez limitu czasowego |
Ja właśnie jestem w Chłapowie na kempingu Alexa, koszt dwóch dorosłych, syna 5 lat i córki 11 miesięcznej z prądem i zniżkami 12% to 53,10 zł i na dodatek stoimy na klifie z widokiem na morze Bardzo polecam |
No, b. fajnie i jak na razie pusto. Stałem niedaleko, ale nie podchodziłem, bom nieśmiały |
|
|
|
 |
Małgorzata Plawgo
początkujący forumowicz
Twój sprzęt: fiat Ducato 1987
Nazwa załogi: krysia
|
Wysłany: 2013-06-03, 12:15
|
|
|
Bajaga,
Na mierzei poza sezonem jest troszeczkę inaczej niż w pełni sezonu.Tu dopiero na weekend majowy otwierane są knajpki,budki z lodami itp.W same Krynicy są tylko dwie restauracje całoroczne. Jeżeli ktoś ma ochotę przenocować na dziko to dobrym miejscem są parkingi przy portach jachtowych od strony Zalewu. |
|
|
|
 |
miciurin
weteran

Twój sprzęt: Fiat Ducato S.E.A A640
Pomógł: 2 razy Dołączył: 20 Sie 2011 Piwa: 17/83 Skąd: ja to wiem?
|
Wysłany: 2013-06-03, 15:44
|
|
|
| piotrul napisał/a: | | miciurin napisał/a: | | marian.marian napisał/a: | | Na trasie do Władysławowa ostatni camping. Cen już nie pamiętam ale miejsce świetne, toalety darmowe, prysznic płatny z tym ale bez limitu czasowego |
Ja właśnie jestem w Chłapowie na kempingu Alexa, koszt dwóch dorosłych, syna 5 lat i córki 11 miesięcznej z prądem i zniżkami 12% to 53,10 zł i na dodatek stoimy na klifie z widokiem na morze Bardzo polecam |
No, b. fajnie i jak na razie pusto. Stałem niedaleko, ale nie podchodziłem, bom nieśmiały |
Szkoda, trzeba było podejść raźniej by się zrobiło
A gdzie stałeś ? |
_________________ Fiat Ducato 1,9 TD, 1989r, zabudowa Fendt 560 SK - był
Fiat Ducato 2,2 MultiJet, 2007r, zabudowa S.E.A A640 - był
Na pewno będzie kolejny kamper
 |
|
|
|
 |
szymek1967
Kombatant

Twój sprzęt: VW colorado KARMANN
Nazwa załogi: rodzinka
Pomógł: 1 raz Dołączył: 08 Lis 2011 Otrzymał 37 piw(a) Skąd: zielona gora
|
Wysłany: 2013-06-03, 16:09
|
|
|
zasadnicze pytanie :
czy jest miejsce nad polskim morzem gdzie mozna stanąc w miejscu takim by mieć piekny widok na wodę ,by do niej mieć kilkadziesiąt maxymalnie metrów ?
ps.wszystko jedno czy płatne czy na dziko |
_________________ szymek1967 |
|
|
|
 |
yuras
weteran
Pomógł: 3 razy Dołączył: 04 Maj 2010 Piwa: 46/51 Skąd: 16 km od Pekinu
|
|
|
|
 |
miciurin
weteran

Twój sprzęt: Fiat Ducato S.E.A A640
Pomógł: 2 razy Dołączył: 20 Sie 2011 Piwa: 17/83 Skąd: ja to wiem?
|
Wysłany: 2013-06-03, 19:35
|
|
|
Super miejsce Szkoda, że nie wiedziałem o tym wcześniej bo właśnie wróciłem z tych okolic. |
_________________ Fiat Ducato 1,9 TD, 1989r, zabudowa Fendt 560 SK - był
Fiat Ducato 2,2 MultiJet, 2007r, zabudowa S.E.A A640 - był
Na pewno będzie kolejny kamper
 |
|
|
|
 |
Bajaga
Kombatant
Nazwa załogi: FiveStars
|
Wysłany: 2013-06-03, 22:01
|
|
|
| Małgorzata Plawgo napisał/a: | Bajaga,
Na mierzei poza sezonem jest troszeczkę inaczej niż w pełni sezonu.Tu dopiero na weekend majowy otwierane są knajpki,budki z lodami itp.W same Krynicy są tylko dwie restauracje całoroczne. Jeżeli ktoś ma ochotę przenocować na dziko to dobrym miejscem są parkingi przy portach jachtowych od strony Zalewu. |
To ja doskonale wiem, bo byłem tam nie raz. Tylko, że .... po co tam jechać przed majem czy po wrześniu? |
_________________ Pozdrawiam,
Bajaga&Instruktori |
|
|
|
 |
piotrul
doświadczony pisarz
Twój sprzęt: Ducato-Adria(była) Iveco 4x4 w budowie
|
Wysłany: 2013-06-04, 07:50
|
|
|
| miciurin napisał/a: | | piotrul napisał/a: | | miciurin napisał/a: | | marian.marian napisał/a: | | Na trasie do Władysławowa ostatni camping. Cen już nie pamiętam ale miejsce świetne, toalety darmowe, prysznic płatny z tym ale bez limitu czasowego |
Szkoda, trzeba było podejść raźniej by się zrobiło
A gdzie stałeś ? |
Następnym razem podejdę
Stałem w rogu, koło tych 2. wielkich przyczep. |
|
|
|
 |
chawison
początkujący forumowicz
|
Wysłany: 2013-06-24, 20:59
|
|
|
| AndyS napisał/a: | | Na pograniczu Sopotu i Gdańska jest kamping (Przy Plaży nr. 67) który odwiedza wiele Kamperów także z zagranicy. : |
Kamping jest nieczynny. Przynajmniej taki był 10 czerwca. |
|
|
|
 |
papamila
Kombatant

Twój sprzęt: ROLLER TEAM
Nazwa załogi: papamila
Pomógł: 27 razy Dołączył: 16 Cze 2007 Piwa: 121/5 Skąd: Trójmiasto i okolica
|
Wysłany: 2013-06-25, 09:08
|
|
|
| No name napisał/a: | | tylko nad nią nie ma fajnych miejscówek ... |
coś jednak jest,
Dom Rybaka, Stara Pasłeka, ...........do wody 10m
dwa lata temu brali grosze za postój kampera, byly toy-toyki, woda też,
o prad nie pytalem |
|
|
|
 |
CORONAVIRUS
Kombatant fan SAN ESCOBAR

Twój sprzęt: IVECO DAILY III
Nazwa załogi: BRAK
Pomógł: 12 razy Dołączył: 21 Sie 2011 Piwa: 563/753 Skąd: z Rumi przez jedno i
|
Wysłany: 2013-06-25, 09:17
|
|
|
Jarku , wiesz jakie miejsca mnie interesują , dzikie , bez płotów i szumu ... takie mam na myśli i żadne inne ... |
|
|
|
 |
KASART
trochę już popisał

Twój sprzęt: J5 Hobby 550AK Członek PTTCC
Nazwa załogi: KASARTY
|
Wysłany: 2013-06-26, 12:53
|
|
|
| Ja na kempingu Alexa w Chłapowie będę od 28 czerwca przez 3 tygodnie może będzie ktoś z braci klubowej ;-)))) |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|