|
|
Serwis Dethleffsa w Warszawie |
Autor |
Wiadomość |
kubryk1
weteran
Twój sprzęt: Dethleffs Esprit 2,3 D
|
Wysłany: 2013-06-14, 12:58 Serwis Dethleffsa w Warszawie
|
|
|
Witam wszystkich!
Chciałbym się dowiedzieć czy ktoś z Was korzystał z usług firmy Mobitech (wg strony internetowej www.dethleffs.pl oficjalny serwisant Dethleffsa) w Warszawie przy ulicy Instalatorów 9?
Na miejscu znalazłem tylko drzwi do pokoju w budynku biurowym oraz informację, że personel jest dostępny na komórę a spodziewałem się czegoś w postaci salonu....
Pozdrawiam |
_________________ andrzej |
|
|
|
 |
antwad
stary wyga
Twój sprzęt: Dethleffs Advantage T5801
Pomógł: 5 razy Dołączył: 22 Sty 2007 Piwa: 17/66 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2013-06-14, 14:46
|
|
|
Ja korzystałem. Zamówiłem potrzebną mi rzecz, sprowadzili, odebrałem i tyle.
Jak usiłowałem czegoś się dopytać bardziej technicznego, to efekt był mizerny, bo chyba moje pytanie przesłali do Niemiec i to co otrzymali mi przekazali. Trochę taka rozmowa w głuchy telefon, bo kompetencji to tam nie ma.
Ale jakbyś chciał kupić kampera to pewnie chętnie się tym zajmą
W tej chwili jedynym sensownym serwisem (z autoryzacją) Dethleffsa w Polsce jest Nachtman we Wrocławiu. |
|
|
|
 |
Dziabong
weteran

Twój sprzęt: Dziabong
Nazwa załogi: Dziabongi
Pomógł: 3 razy Dołączył: 15 Lis 2008 Piwa: 16/90 Skąd: Dziabongowo
|
Wysłany: 2013-06-16, 21:03
|
|
|
Ja zamawiałem i nie dostałem:-/ |
|
 |
zibikruk
weteran

Twój sprzęt: Fiat Ducato 2.8 JTD - LAIKA Kreos 3009
Nazwa załogi: Kruczki
Pomógł: 13 razy Dołączył: 24 Cze 2010 Piwa: 93/116 Skąd: Zielonka
|
Wysłany: 2013-06-16, 22:24
|
|
|
kubryk 1, korzystałem w ubiegłym roku. Wówczas byłą tam Ania i ona dbała o rozwiązywanie wszelkich problemów. Zamówione towary otrzymałem. Pan Krzysztof naprawił mi energoblok ale nie do końca (przeładowuje akumulator). Dzisiaj Ania już nie pracuje i chyba firma jest bardziej nastawiona na sprzedaż nowych kamperów/przyczep a nie zajmuje się już użytkownikami starszych ich produktów (chociaż mają takie możliwości). |
_________________ Retirement is the time of your life ... to have the time of your life!
 |
|
|
|
 |
salut
weteran

Twój sprzęt: Weinsberg Cara Loft 700 MEH
Nazwa załogi: SALUCIKI
Pomógł: 1 raz Dołączył: 17 Paź 2010 Piwa: 108/3 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2013-06-17, 14:37 Re: Serwis Dethleffsa w Warszawie
|
|
|
kubryk1 napisał/a: | Witam wszystkich!
Chciałbym się dowiedzieć czy ktoś z Was korzystał z usług firmy Mobitech (wg strony internetowej www.dethleffs.pl oficjalny serwisant Dethleffsa) w Warszawie przy ulicy Instalatorów 9?
Na miejscu znalazłem tylko drzwi do pokoju w budynku biurowym oraz informację, że personel jest dostępny na komórę a spodziewałem się czegoś w postaci salonu....
Pozdrawiam |
Witaj
Za tymi drzwiami niewiele więcej. Chciałem u nich kupić przekładnie do zwijania markizy. To po kilkunastuminutowym przeglądaniu katalogów zaproponowali mi całą markizę
|
_________________ I don't need Google, my wife knows everything !!!
 |
|
|
|
 |
gino
Kombatant

Twój sprzęt: VW LT SVEN HEDIN 1978r
Nazwa załogi: Gino
Pomógł: 36 razy Dołączył: 29 Mar 2008 Piwa: 639/978 Skąd: ta Radość
|
Wysłany: 2013-06-17, 16:14
|
|
|
Zbyszek Zibikruk napisał to.....co istotne
nie wiem jak jest dzisiaj, ale gdy ja potrzebowałem bardzo dużo gratów
do remontowanego przeze mnie nowiutkiego integrala
wspomniana przez Zbyszka Ania, w moim przypadku niemal ''stawała na uszach'' aby wszystkie zamówione części były na czas i...faktycznie były w umówionym terminie
nawet w przypadku jednej pomyłki/przysłali mechanizm wycieraczek do Angola/ zamówiła natychmiast drugi-prawidłowy, a dopiero później reklamowała ten, co dostałem....
na dzień dzisiejszy..wiem, że nie dzieje się tam najlepiej
to chyba niedobrze, że firma opierała się na jednej osobie |
_________________ często , wroga z drugiego człowieka tworzy Twój umysł..
a to potrafi zabić wieloletnią przyjaźń ...
#CamperMajstry |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|