Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Dzika Czarnogóra
Autor Wiadomość
Wildens 
początkujący forumowicz

Twój sprzęt: Dethleffs
Wysłany: 2013-06-28, 14:15   Dzika Czarnogóra

Witajcie :spoko
W poniedziałek uderzamy małą paczką (z bratem i naszymi kobitami) do Czarnogóry. Chcielibyśmy te wakacje spędzić na własnych warunkach, a więc z dala od pól kempingowych.
Czy znacie jakieś fajne miejscówki, na które można dojechać kamperem i przenocować w ładnej okolicy? Wolimy kontakt z ludźmi na własne życzenie i piękne widoki ;)
Jeszcze pytanie, jak wygląda Czarnogóra od strony higieny? Wiele południowych mentalności słynie z bałaganiarstwa, my lubimy mieć czysto, czego powinniśmy się spodziewać? :wyszczerzony:

pozdrawiamy! :kwiatki:
Postaw piwo autorowi tego posta

artanek
weteran

Piwa: 23/1
Wysłany: 2013-06-28, 15:53   Re: Dzika Czarnogóra

Wildens napisał/a:
Witajcie :spoko
W poniedziałek uderzamy małą paczką (z bratem i naszymi kobitami) do Czarnogóry. Chcielibyśmy te wakacje spędzić na własnych warunkach, a więc z dala od pól kempingowych.
Czy znacie jakieś fajne miejscówki, na które można dojechać kamperem i przenocować w ładnej okolicy? Wolimy kontakt z ludźmi na własne życzenie i piękne widoki ;)
Jeszcze pytanie, jak wygląda Czarnogóra od strony higieny? Wiele południowych mentalności słynie z bałaganiarstwa, my lubimy mieć czysto, czego powinniśmy się spodziewać? :wyszczerzony:

pozdrawiamy! :kwiatki:
JAK LUBICIE HIGIENICZNIE CZYSTO TO ZMIENCIE KRAJ.

Barbara i Zbigniew Muzyk 
Kombatant

Twój sprzęt: fiat ducato2001-Bassa748
Pomogła: 7 razy
Piwa: 357/408
Wysłany: 2013-06-29, 10:06   

Czytaj relacje na forum,to się cos dowiesz.Potem zadawaj pytania.

SIERŻANT 
trochę już popisał

Twój sprzęt: Elnagh 550L 2,2 HDI
Nazwa załogi: KOMANDOR
Otrzymał 2 piw(a)
Wysłany: 2013-08-04, 11:42   Czystość w czarnogórze ???

W tamtym roku gdzieś we wrześniu byłem na wielkiej plaży a za mną jeździł na skuterze namolny właściciel kampingu który mnie chciał prawie na siłę wciągnąć na kamping który obejrzałem i był czysty ale ja chciałem na dziko i pojechałem dalej może 2km też plaża za darmochę ale śmieci w koło kontenera a kontener w 1\4 tylko pełny co jest grane za chwilę podjeżdża kobieta i nie wysiadając z samochodu przez otwarte okno wyrzuca śmieci oczywiście nie trafiając do kontenera ale co tam u nich tak wszyscy robią więc jak oczekujesz sterylności to nie Bałkany i jak lubisz czysto to sprzątaj koło swojego kampera i nie wyrzucaj śmieci jak inni pozdrawiam sierżant

Odpowiedz do tematu