Nazwa załogi: kodin@poczta.onet.pl Pomógł: 3 razy Dołączył: 02 Lis 2011 Piwa: 35/9 Skąd: Miszewko, k. 3city
Wysłany: 2013-07-14, 21:48
Dobrze że zapodałeś linka bo mi pomysłów brakuje a tak na poważnie to szkoda że Iveco nie ma.
A link ciekawy, choć większość w stylu angielskim a 2 kanapy wzdłuż ścian - jak w przyczepach angielskich. Dla mnie dramat. Inna sprawa, że wiele rozwiązań nietypowych
Jak to mówią, jeden rysunek czy zdjęcie zastępuje 1000 słów.
Twój sprzęt: IVECO DAILY III
Nazwa załogi: BRAK Pomógł: 12 razy Dołączył: 21 Sie 2011 Piwa: 566/755 Skąd: z Rumi przez jedno i
Wysłany: 2013-07-14, 21:56
Konrad ... oni zestawili same trojaczki i szczerze mówiąc , ze dwa wnętrza są bardziej niż przeciętne , ogólnie bez jakiegoś pomysłu , taka sztampa lekkawa .... już w Poznaniu na targach rodzime wytwórnie blaszko-kamperów pokazały fajniejsze rozwiązania
darciox doświadczony pisarz Życie za krótkie by je marnować
Twój sprzęt: RENAULT MASTER ADRIA P679SG
Nazwa załogi: żeberko
Wysłany: 2013-07-14, 23:49
Można trafić ciekawe koncepcje. Jak szukałem czegoś dla siebie widziałem bajki. Ale na mpoje potrzeby, to znaczy mojej rodziny za mało funkcjonalne. Na 2ch dorosłych i jedno dwoje dzieci są ciekawe i fajne. Ten jest ...
Twój sprzęt: IVECO DAILY III
Nazwa załogi: BRAK Pomógł: 12 razy Dołączył: 21 Sie 2011 Piwa: 566/755 Skąd: z Rumi przez jedno i
Wysłany: 2013-07-15, 06:55
Lubię te panoramiczne obiektywy wszystko jest ogromne ... a laska odwaliła numerek z wyciąganiem z mikrofali talerza obrotowego , przy zamykaniu umywalki tipsy sobie przytrzasnęła
Nie ma co gadać , jest kibelek to i kampera pokazali
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum