Twój sprzęt: IVECO DAILY III
Nazwa załogi: BRAK Pomógł: 12 razy Dołączył: 21 Sie 2011 Piwa: 563/753 Skąd: z Rumi przez jedno i
Wysłany: 2013-07-22, 20:53
Nie bardzo wierzę w opowieści ale warto zapytać ... prawdą jest , że jak już w Norwegii wjedzie się w górki to jak byś daleko na północ nie jechał , nawet do samego końca , to widoczki wciąż takie same ? Mój rozmówca twierdzi , że nie warto wspinać się na północ ... pytam tych co liznęli temat
Tadziu! Dziękuję za piwko !
Te filmiki to tylko automatyczna rejestracja tego co widać zza szyby samochodu podczas jazdy.
Norwegia jest o wiele piękniejsza i atrakcyjniejsza. Mam jeszcze 2000 zdjęć, ale opracowanie ich zajmie troczę czasu.
A dla dobrego smaku filmik z przejazdu słynną Drabiną Troli. W poczatkowej fazie droga jest zamknięta z powodu odbywajacych się zawodów kolarskich.
Twój sprzęt: SEA na Peugeot Boxer
Nazwa załogi: Krystian i Helena Pomógł: 1 raz Dołączył: 27 Sty 2008 Piwa: 13/21 Skąd: Lubliniec
Wysłany: 2013-07-23, 21:08
No name napisał/a:
Nie bardzo wierzę w opowieści ale warto zapytać ... prawdą jest , że jak już w Norwegii wjedzie się w górki to jak byś daleko na północ nie jechał , nawet do samego końca , to widoczki wciąż takie same ? Mój rozmówca twierdzi , że nie warto wspinać się na północ ... pytam tych co liznęli temat
Adam i bardzo dobrze że nie wierzysz, najlepiej jedź i sam się przekonaj. Ja byłem w Norwegii trzy razy (tyko raz kamperem) ale mnie tam dalej ciągnie.
_________________ Krystian
WHITEandRED [Usunięty]
Wysłany: 2013-07-23, 21:46
Ostatnio zmieniony przez WHITEandRED 2015-07-13, 13:48, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum