|
vw t4 dehler OPINIE |
| Autor |
Wiadomość |
mario1
początkujący forumowicz
|
Wysłany: 2013-07-26, 16:40 vw t4 dehler OPINIE
|
|
|
Witam , zastanawiam się nad kupnem takiego modelu
może ktoś kto miał takiego kamperka napisać coś o tych modelach
Pozdrawiam. |
| Ostatnio zmieniony przez mario1 2013-07-29, 08:57, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Mikuś
początkujący forumowicz

Twój sprzęt: Laika Rexosline 720
Nazwa załogi: MIKUSIE
|
Wysłany: 2013-07-26, 19:22
|
|
|
| Mój tata ma takiego z roku 2005 na vw t4 po liftingu. Jeżeli chodzi o funkcjonalność to bije na głowę californię i inne multivany. Przedewszystkim jest umywalka z prysznicem i miejsce na wc |
|
|
|
 |
SlawekEwa
Kombatant Slawek Dehler

Twój sprzęt: Blaszka Ducato L4H2 3.0 JTD
Nazwa załogi: Fendziaszki
Pomógł: 29 razy Dołączył: 10 Lut 2007 Piwa: 246/618 Skąd: z głębokiego buszu
|
Wysłany: 2013-07-26, 20:58
|
|
|
| mario1 napisał/a: | | może ktoś kto miał takiego kamperka napisać coś o tych modelach |
http://www.camperteam.pl/...ighlight=dehler
|
_________________ Życie jest dane wszystkim, ale starość tylko wybranym.
 |
|
|
|
 |
mario1
początkujący forumowicz
|
Wysłany: 2013-07-29, 08:44
|
|
|
co z tego że linki podsyłacie jak nawet w poprzednim temacie nic konkretnego nie napisaliście ,nie chcecie pomóc to nie . |
|
|
|
 |
mario1
początkujący forumowicz
|
Wysłany: 2013-07-29, 08:50
|
|
|
| Mikuś napisał/a: | | Mój tata ma takiego z roku 2005 na vw t4 po liftingu. Jeżeli chodzi o funkcjonalność to bije na głowę californię i inne multivany. Przedewszystkim jest umywalka z prysznicem i miejsce na wc |
Mikuś a wiesz coś o modelach z 97 roku 2,4D bo na razie tylko taki wpadł mi w oko ale właściciel mówi że jest w nim wszystko lecz niema zabudowanej kuchenki gazowej tylko przenośna turystyczna i mówi że to tak oryginalnie w nich jest , jeszcze go nie oglądałem osobiście na zdjęciach wygląda niby ładnie ,ale nie chciał bym się rozczarować jadać pół polski na darmo czy ile faktycznie za taki rocznik kampera trzeba zapłacić ?bo ten chce 25tyś
serio na tym forum niema nikogo więcej którzy mają takie modele i nic nie potraficie więcej doradzić nawet po ile takie modele chodzą??
i na co trzeba zwrócić szczególną uwagę w takich autach ?? |
|
|
|
 |
SlawekEwa
Kombatant Slawek Dehler

|
Wysłany: 2013-07-29, 14:50
|
|
|
| mario1 napisał/a: | | ale właściciel mówi że jest w nim wszystko lecz niema zabudowanej kuchenki gazowej tylko przenośna turystyczna i mówi że to tak oryginalnie w nich jest |
oryginalnie to była przenośna kuchnia elektryczno/230V/-spirytusowa /denaturat/
| mario1 napisał/a: | | serio na tym forum niema nikogo więcej którzy mają takie modele i nic nie potraficie więcej doradzić |
O jaki model pytasz? DEHLER to Maxivan, Profi i Optima. |
 |
|
|
|
 |
mario1
początkujący forumowicz
|
Wysłany: 2013-07-29, 18:53
|
|
|
| o taki jak jest na waszym profilu na środkowym zdjęciu 97r produkcji nawet kolor podobny do tego chciałem kupić ale konkretnie sprzedający powiedział tyle vw t4 rejestrowany na 6 osób zabudowa dehler i tyle wiem |
|
|
|
 |
SlawekEwa
Kombatant Slawek Dehler

|
Wysłany: 2013-07-29, 20:18
|
|
|
| mario1 napisał/a: | | powiedział tyle vw t4 rejestrowany na 6 osób zabudowa dehler i tyle wiem |
Daj linka do aukcji.
Na 6 osób |
 |
|
|
|
 |
mario1
początkujący forumowicz
|
Wysłany: 2013-07-30, 08:49
|
|
|
tak 6 osób
a skąd mam go wziąć tego linka ??
niema go na żadnej aukcji bo znajomy mi namiar znalazł a sprzedający nie wystawia go nigdzie na razie bo mu się nie spieszy ze sprzedażą
skoro tak się znasz ,to odpowiedziałbyś chociaż na jedno z moich pytań czy żeczywiście te modele chodzą po 25 tys zł ?? z tego rocznika
czy w razie czego nie będę miał problemu ze sprzedażą takiego modelu który podobno jest rzadkością u nas w kraju chociaż widzę że nikogo na tym forum niema kto by się orientował w takich kamperach
pytałeś o to: O jaki model pytasz? DEHLER to Maxivan, Profi i Optima.
to już wiesz jaki to model czy dalej nie . |
|
|
|
 |
mar78
doświadczony pisarz

Twój sprzęt: VW Lt 28, 2.4d, 1991
Pomógł: 1 raz Dołączył: 19 Lip 2012 Piwa: 4/8 Skąd: 3miasto
|
Wysłany: 2013-07-30, 13:04
|
|
|
Może się nie znam ale zawsze wydawało mi się, że posty "roszczeniowe" typu: zrobiłem wam łaskę i się zalogowałem na waszym forum więc odpowiadać mi tu szybko i konkretnie na pytania - bo to Ja pytam, już na wstępie obrażają forumowiczów i nie ma sensu na nie odpowiadać .
Nowemu Koledze nawet nie chciało się przywitać na forum CT a jak już Sławek podał mu odpowiedź na tacy: http://www.camperteam.pl/...ighlight=dehler to nie potrafi nawet z niej skorzystać. MariuszB wstawił tam linka: http://www.dehlerforum.de/html/t4_dehler.html gdzie są opisane zabudowy T4. Człowieku, skąd my mamy wiedzieć co chcesz kupić, skoro Ty sam nie masz tak na prawdę o tym pojęcia .
Z mojej strony |
|
|
|
 |
SlawekEwa
Kombatant Slawek Dehler

|
Wysłany: 2013-07-30, 15:17
|
|
|
| mario1 napisał/a: | | to już wiesz jaki to model czy dalej nie . |
Tak wiem jaki model Cię interesuje
Taki miałem 4 lata i przejechałem nim ok 40000 km po Polsce i Europie.
Dysponuję licznymi zdjęciami takiego kamperka z zewnątrz i wnętrza.
Mam też schematy montażowe i elektryczne montowanych w nim urządzeń.
Wszelkie naprawy i usprawnienia wykonywałem sam.
| mario1 napisał/a: | | skoro tak się znasz ,to odpowiedziałbyś chociaż na jedno z moich pytań czy żeczywiście te modele chodzą po 25 tys zł ? |
Znam się ale nie jestem handlarzem
I na koniec dla Ciebie |
 |
|
|
|
 |
mario1
początkujący forumowicz
|
Wysłany: 2013-07-30, 19:52
|
|
|
| mar78 napisał/a: | Może się nie znam ale zawsze wydawało mi się, że posty "roszczeniowe" typu: zrobiłem wam łaskę i się zalogowałem na waszym forum więc odpowiadać mi tu szybko i konkretnie na pytania - bo to Ja pytam, już na wstępie obrażają forumowiczów i nie ma sensu na nie odpowiadać .
Nowemu Koledze nawet nie chciało się przywitać na forum CT a jak już Sławek podał mu odpowiedź na tacy: http://www.camperteam.pl/...ighlight=dehler to nie potrafi nawet z niej skorzystać. MariuszB wstawił tam linka: http://www.dehlerforum.de/html/t4_dehler.html gdzie są opisane zabudowy T4. Człowieku, skąd my mamy wiedzieć co chcesz kupić, skoro Ty sam nie masz tak na prawdę o tym pojęcia .
Z mojej strony |
przepraszam ale napisałem wyraźnie że proszę o porady a nie że żądam odpowiedzi
a niestety w żadnych z linków które Sławek podał niema ani linijki o cenach za takiego
kampera
jak również odpowiedzi konkretnej czy jest to warte tyle lub po tyle chodzą teraz takie modele również żadnej nie było i niema
więc poczytaj o co pytałem i dopiero swoje wywody wypisuj
a jak dla ciebie wymijające odpowiedzi to jest porada to życzę powodzenia. |
|
|
|
 |
mario1
początkujący forumowicz
|
Wysłany: 2013-07-30, 19:54
|
|
|
| SlawekEwa napisał/a: | | mario1 napisał/a: | | to już wiesz jaki to model czy dalej nie . |
Tak wiem jaki model Cię interesuje
Taki miałem 4 lata i przejechałem nim ok 40000 km po Polsce i Europie.
Dysponuję licznymi zdjęciami takiego kamperka z zewnątrz i wnętrza.
Mam też schematy montażowe i elektryczne montowanych w nim urządzeń.
Wszelkie naprawy i usprawnienia wykonywałem sam.
| mario1 napisał/a: | | skoro tak się znasz ,to odpowiedziałbyś chociaż na jedno z moich pytań czy żeczywiście te modele chodzą po 25 tys zł ? |
Znam się ale nie jestem handlarzem
I na koniec dla Ciebie |
dzięki bardzo za wielką łaskę w odpowiedziach .
A Mikusia pozdrawiam serdecznie jedyny który widać że jest tu też po to żeby nieraz komuś pomóc dzięki za pw i telefon . |
|
|
|
 |
|
|