|
|
Przesunięty przez: janusz 2015-05-06, 22:49 |
Nominacje CamperTeamu |
| Autor |
Wiadomość |
sasquatch
weteran CamperPark.pl

Twój sprzęt: Riva Mobil City540 Ducato 1,9td
Pomógł: 3 razy Dołączył: 27 Lut 2007 Piwa: 5/1 Skąd: Przedzeń
|
Wysłany: 2008-04-17, 08:39
|
|
|
| Janusz daj nam jakieś miejsce - poddział zgłaszam się na moderatora i organizatora. |
_________________ "Jeśli chcesz - szukasz sposobów. Jeśli nie chcesz - szukasz powodów"
www.CamperPark.pl
 |
|
|
|
 |
janusz
Kombatant Szeryf

Twój sprzęt: Motochata Rimor
Nazwa załogi: TiTi
Pomógł: 25 razy Dołączył: 14 Sty 2007 Piwa: 420/147 Skąd: Pajęczno, łódzkie
|
Wysłany: 2008-04-24, 23:05
|
|
|
| sasquatch napisał/a: | | Janusz daj nam jakieś miejsce - poddział zgłaszam się na moderatora i organizatora. |
Zrobione. |
_________________ Nie dyskutuj z głupcem – ludzie mogą nie zauważyć różnicy! |
|
|
|
 |
sasquatch
weteran CamperPark.pl

|
Wysłany: 2008-04-25, 08:16
|
|
|
| Po powrocie z Chorzowa wezmę się za to. |
_________________ "Jeśli chcesz - szukasz sposobów. Jeśli nie chcesz - szukasz powodów"
www.CamperPark.pl
 |
|
|
|
 |
janusz
Kombatant Szeryf

Twój sprzęt: Motochata Rimor
Nazwa załogi: TiTi
Pomógł: 25 razy Dołączył: 14 Sty 2007 Piwa: 420/147 Skąd: Pajęczno, łódzkie
|
Wysłany: 2008-06-27, 10:07
|
|
|
| Kiedyś, na kturymś zlocie, chyba na Malcie ale nie jestem pewien, padła propozycja żeby nasze nominacje i statuetki nazywały się "integrale". Przyznawało by się np "złotego Integrala za...." Może wrócić do tej propozycji. Jednocześnie można by ogłosić konkurs, oczywiście wśród naszych członków na projekt statuetki. Pewnie że można by było zamówić u jakiegoś znanego artysty tylko po co? Myślę że nasz projekt naszej statuetki byłby bardziej wartościowy bo od początku do końca byłby nasz. |
_________________ Nie dyskutuj z głupcem – ludzie mogą nie zauważyć różnicy! |
|
|
|
 |
sasquatch
weteran CamperPark.pl

|
Wysłany: 2008-06-27, 20:03
|
|
|
| No tak o tym pisałem w innym poście, że nie do końca dobrze pamietam. Już poprawiam nazwę. Mój błąd. |
www.CamperPark.pl
 |
|
|
|
 |
zbychu91
zaawansowany w imię złotego,euro i dolara

Twój sprzęt: fiat ducato hobby 600
Nazwa załogi: zbyszki
Pomógł: 1 raz Dołączył: 29 Sty 2008 Piwa: 5/29 Skąd: olsztyn
|
Wysłany: 2008-06-28, 16:21
|
|
|
| "Integrale"-Doskonala nazwa!!!!!! |
|
|
|
 |
Elwood
weteran

Twój sprzęt: Rimor Katamarano 1
Nazwa załogi: elwood'ki
Pomógł: 1 raz Dołączył: 18 Mar 2008 Piwa: 84/50 Skąd: Dąbrowa Górnicza
|
Wysłany: 2008-07-09, 19:47
|
|
|
Proponuję kategorię - Osobliwości Camperteamu - i nominację Mirka Kalinina za Kawę roku 2008
Uzasadnienie
Ekspres do kawy to atrybut Mirka. Nie tylko na zlotach ale i w każdorazowych wojażach kamperkiem towarzyszy on Mirkowi. W dniach 28 i 29 czerwca br. miałem przyjemność wraz z ankulem być gościem kempingu w Kazimierzu nad Wisłą. Był tam również Mirek z Małżonką i ekspresem do kawy. Jakież było /miłe/ zaskoczenie wszystkich gości kempingu kiedy w niedzielny poranek wszyscy chętni byli częstowani przepyszną kawą. No i sprawa najważniejsza to to, że kawa serwowana przez Mirka oprócz niezaprzeczalnych walorów smakowych posiada naukowo udowodnione właściwości lecznicze - szczególnie po nocnych Polaków rozmowach |
_________________ Nie pozwólmy by nasze marzenia zarosły chwastami.
http://picasaweb.google.pl/Elwood.eg/
 |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|