|
|
|
Władysławowo-Chłapowo |
| Autor |
Wiadomość |
piotr1
Kombatant

Twój sprzęt: blaszak ducato w budowie
Nazwa załogi: ewaipiotr
|
Wysłany: 2013-08-05, 21:04
|
|
|
| miciurin napisał/a: | | campinghoryzont napisał/a: | dla wszystkich camperteamowcow rabat 5% - wystarczy się powołać na członkostwo CT
zapraszamy wszystkich miłośników caravaningu i nie tylko |
Ja wynegocjowałem na Alexi rabat - 12 % |
Byliśmy na tym kempingu w zeszłym miesiącu i przy wyjeździe dostaliśmy kartę rabatową na następny przyjazd |
|
|
|
 |
mbudzilek
Kombatant MIRREN

Twój sprzęt: N126N
Nazwa załogi: MIRREN
Dołączył: 31 Maj 2011 Otrzymał 3 piw(a) Skąd: Ostrołęka-Kurpie
|
Wysłany: 2013-08-07, 20:47
|
|
|
Witajcie
Ja dosłownie przed chwilą wróciłem z Chłapowa z pola Horyzont. Potwierdzam dla rodziny bezpiecznie tylko dalej od ulicy, jest spora rotacja urlopowiczów. Dobre zejście do morza oraz różne atrakcje w okolicy disco, występy kabaretów na scenie we Władysławowie itp.
Polecam choć nie każdemu odpowiada ten tłum ludzi. |
_________________ mbudzilek
cel - wypocząć, odpocząć, spocząć, spożyć, spełnić, spić, pospać, pogadać, poopowiadać, połowić, poleniuchować |
|
|
|
 |
campinghoryzont
początkujący forumowicz
Nazwa załogi: horyzont
|
Wysłany: 2013-08-09, 06:25
|
|
|
Na chłapowskim klifie każdy kamperowicz znajdzie dogodne miejsce dla siebie. My z naszej strony życzymy Państwu udanych i słonecznych wakacji. Pozdrowienia z Horyzontu www.pole-horyzont.pl
016.jpg
|
 |
| Plik ściągnięto 23 raz(y) 247,55 KB |
|
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|