|
|
Przesunięty przez: janusz 2008-07-13, 09:39 |
heku 625 |
| Autor |
Wiadomość |
andrzej p
początkujący forumowicz
Twój sprzęt: fiat ducato heku 625
|
Wysłany: 2008-07-12, 13:42 heku 625
|
|
|
Witam wszystkich miłośników Campera już pół roku zajmuję się odbudową.Wymieniam całą konstrukcję drewnianą która po prostu zgniła.Morze ktoś posiada jakiś opis do tego typu albo wie gdzie szukać .Fiat Ducato 2,5 zabudowa HEKU 625.Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Dembomen
weteran

Twój sprzęt: KOMEDIA Fiat-Detleffs Globetrotter 2,5D 1989
Nazwa załogi: Dembomenki
|
Wysłany: 2008-07-12, 19:25
|
|
|
Hej!
Pozdrawiamy z Mazur,życzymy powodzenia w odbudowie,może jakieś fotki?
Hej! |
_________________ Misiek
Świat jest piękny,tylko my go psujemy!
 |
|
|
|
 |
MariuszB
zaawansowany

Pomógł: 1 raz Dołączył: 16 Mar 2008 Piwa: 5/5 Skąd: Warszawa/Bayern :)
|
Wysłany: 2008-07-13, 12:30
|
|
|
Sam posiadam Ducato z zabudową Heku tyle, że 530. Coś takiego jak fabryczne rysunki techniczne czy schematy budowy poszczególnych elementów są raczej nieosiągalne. Przynajmniej ja na nic takiego nie natknąłem się w necie.
Jedno co mogę Ci podesłać to oficjalna strona firmy Heku... może coś tam wygrzebiesz w PDF'ach lub ewentualnie napisz do nich maila z zapytaniem o tematy, które Cię interesują.
mail: info@heku-fahrzeugbau.de
Heku official web Deutschland
A tak w ogóle, który masz rok zabudowy? Skoro piszesz, że konstrukcja była pognita to znaczy, że zabudowa była po jakimś wypadku/rozczelnieniu?
Podeślij fotki. Zawsze łatwiej podpowiedzieć jak coś widać.
Życzę powodzenia w odbudowie |
_________________ Pozdrawiam
MariuszB |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|