Złota Tarka po raz XX w Iławie ! |
Autor |
Wiadomość |
koko
Kombatant

Twój sprzęt: CARTHAGO C-LINE 4.8 I
Pomógł: 9 razy Dołączył: 19 Sty 2007 Piwa: 71/31 Skąd: Radom
|
Wysłany: 2013-08-19, 14:20
|
|
|
Loguję się bo coś napiszę ale póżniej |
_________________ KoKo
Piszę tylko merytorycznie.
Mądrzy ludzie wiedzą przed a nie po |
|
|
|
 |
class11
trochę już popisał

Twój sprzęt: Ford Transit 2.2 DCi LMC 2008r.
Nazwa załogi: TOMY
|
Wysłany: 2013-08-19, 21:31
|
|
|
I my w końcu dotarliśmy do domu nawet minął już pierwszy dzień pracy.
Mirku jeszcze raz Ci dziękujemy za twój profesjonalizm i danie nam możliwości skosztowania Jazzu.
To dzięki Tobie poznałem smak i niewątpliwy urok jazzu to teraz dopiero wiem z czego ten koktail się składa jakim sposobem to wszystko współgra.
Stałem jak zauroczony pod sceną na kempingu nagrywając cały koncert powoli pojmując sens tej muzyki i ile do tej pory straciłem.
Pozdrawiamy
Teresa i Zbyszek
class11 |
|
|
|
 |
Wyświetl szczegóły |
 |
Bajaga
Kombatant
Nazwa załogi: FiveStars
|
Wysłany: 2013-08-20, 02:47
|
|
|
No dobra, jak po każdym zlocie wszyscy wszystkim słodzą więc tylko taka mała łyżka dziegciu do tej beczki miodu: ten kemping to marniutki jest Prawie brak poziomych miejsc, jakieś dziwne sposoby podłączania do prądu (np. W pomieszczeniu prysznicow podpięty przedłużacz ) brak możliwości normalnego czyszczenia kota, brak plaży, brak placu zabaw itp.
Nie chodzi o krytykanctwo ale nie sądzę by jakiś uczestnik zlotu sobie tam kiedyś śmignął na wakacje. A poza tym wszystko ok |
_________________ Pozdrawiam,
Bajaga&Instruktori |
|
|
|
 |
lepciak
weteran
Twój sprzęt: FIAT Ducato 2,5TD Burstner
Nazwa załogi: lepciaki
Pomógł: 9 razy Dołączył: 14 Wrz 2008 Piwa: 61/39 Skąd: Gdańsk-Oliwa
|
Wysłany: 2013-08-20, 06:42
|
|
|
Bajaga Cytat: | tylko taka mała łyżka dziegciu do tej beczki miodu: ten kemping to marniutki jest |
Masz rację i dziwię się, że na nim zostałeś
Cytat: | Prawie brak poziomych miejsc |
Za płotem stał spychacz - wystarczyło poprosić o niwelację
Cytat: | W pomieszczeniu prysznicow podpięty przedłużacz |
Kłamiesz - to było pomieszczenie umywalek w którym gniazda wtykowe są ogólnodostępne
Cytat: | brak możliwości normalnego czyszczenia kota |
Normalnie załadowanego kota można było wyczyścić normalnie
Jest w odległości 300 m ale trzeba było ruszyć tyłek a nie czekać na lektykę
Cytat: | brak placu zabaw itp. |
Gdybyś zapytał gdzie możesz bawić się klockami, wiaderkiem i foremkami to wskazałbym ci 2 (dwa) miejsca. Ja na przykład grałem kapslami pod sceną ale nie przyłączyłeś się.
Cytat: | nie sądzę by jakiś uczestnik zlotu sobie tam kiedyś śmignął na wakacje |
A ja sądzę że jesteś upierdliwym i wiecznie niezadowolonym malkontentem. Nie warto zabierać ciebie na takie zloty bo zamiast muzyki szukałeś piaskownicy. Nie zrozumiałeś intencji organizatorów zlotu. |
_________________ lepciak
''A najwięcej do powiedzenia mają Ci, którzy przeważnie nic nie mają do powiedzenia''
 |
|
|
|
 |
Wyświetl szczegóły |
 |
gino
Kombatant

Twój sprzęt: VW LT SVEN HEDIN 1978r
Nazwa załogi: Gino
Pomógł: 36 razy Dołączył: 29 Mar 2008 Piwa: 639/978 Skąd: ta Radość
|
Wysłany: 2013-08-20, 07:04
|
|
|
lepciak napisał/a: | Nie zrozumiałeś intencji organizatorów zlotu. |
|
_________________ często , wroga z drugiego człowieka tworzy Twój umysł..
a to potrafi zabić wieloletnią przyjaźń ...
#CamperMajstry |
|
|
|
 |
fest2
zaawansowany

Nazwa załogi: fest2
|
Wysłany: 2013-08-20, 08:12
|
|
|
Witam - nie byłem na zlocie, ale dla Lepciaka stawiam piwo |
_________________ Pozdrawiam - Niech Żyje Z W I P |
|
|
|
 |
Witold Cherubin
weteran

Twój sprzęt: SEA/ELNAGH - Fiat Ducato 2,3 TD
Nazwa załogi: włóczykije
Pomógł: 7 razy Dołączył: 14 Mar 2007 Piwa: 81/48 Skąd: Warszawa-Międzylesie
|
Wysłany: 2013-08-20, 08:39
|
|
|
fest2 napisał/a: | :spoko Witam - nie byłem na zlocie, ale dla Lepciaka stawiam piwo |
Ja też nie mogłem być na zlocie, ale stawiam Lepciakowi piwo.
Bajaga opanuj się, przecież to była Złota Tarka, a nie zlot wypoczynkowy - tam się przyjeżdża słuchać jazzu a nie szukać dziury w całym.
Pozdrawiam |
_________________ Witek |
|
|
|
 |
BiG Team
Kombatant

Nazwa załogi: Beata I Grzegorz
Pomógł: 2 razy Dołączył: 29 Gru 2007 Piwa: 53/40 Skąd: Karpacz
|
Wysłany: 2013-08-20, 09:09
|
|
|
dla lepciaka
- wypoziomowaliśmy się na klinach bez problemu
- podłączenie prądu mieliśmy do skrzynki rozdzielczej /do gniazdek w sanitariatach podpięli się zlotowicze/
- z kotem nie było problemu
- byliśmy na plaży i kąpielisku i było super
- placu zabaw nie szukałem, bo nie przyjechałem bawić się w piaskownicy, tylko posłuchać muzyki |
_________________ Najlepsze, co może nas spotkać to ludzie, których kochamy, miejsca, które oglądamy oraz wspomnienia, które nam pozostaną
Beatka i Grześ |
|
|
|
 |
Bajaga
Kombatant
|
Wysłany: 2013-08-20, 10:32
|
|
|
lepciak napisał/a: |
Nie zrozumiałeś intencji organizatorów zlotu. |
Być może, czlowiek uczy sie całe zycie
Twe wycieczki osobiste pomine milczeniem bo już 8 lat skończyłem jakiś czas temu a widzę że niektórzy raczej nie...
Co do meritum to faktycznie prostuje: kabel elektryczny był blizej umywalek niż prysznicow Nie dużo bliżej ale bliżej |
Bajaga&Instruktori |
|
|
|
 |
CORONAVIRUS
Kombatant fan SAN ESCOBAR

Twój sprzęt: IVECO DAILY III
Nazwa załogi: BRAK
Pomógł: 12 razy Dołączył: 21 Sie 2011 Piwa: 566/755 Skąd: z Rumi przez jedno i
|
Wysłany: 2013-08-20, 11:53
|
|
|
Bajaga .... pamiętaj .... nie wolno pisać źle , nie wolno wyrazić swojego zdania jeśli nie jest zgodne z tzw. "linią " .... ponieważ jeśli się wychylisz to zostaniesz zalany nadmiarem piwek , których obdarowany nie jest w stanie spożyć samodzielnie . Musisz pisać tak by było ładnie ... tu nie ma miejsca na indywidualne spostrzeżenia i oceny . Nie wolno
Osobiście cieszę się , że wszyscy pomieścili się na kempingu , który podobno z nadmiaru gości miał nie przyjmować nikogo z poza listy ...czy te zdjęcia ze zlotu są z tego roku ??? |
|
|
|
 |
fest2
zaawansowany

Nazwa załogi: fest2
|
Wysłany: 2013-08-20, 12:07
|
|
|
Adaś widzę że nie zrozumiałeś intencji organizatora zlotu, można krytykować ale z sensem.Pozdrawiam cię serdecznie i nie szukaj dziury w całym jak "Bajaga" |
_________________ Pozdrawiam - Niech Żyje Z W I P |
|
|
|
 |
Bajaga
Kombatant
|
Wysłany: 2013-08-20, 12:25
|
|
|
fest2 napisał/a: | Adaś widzę że nie zrozumiałeś intencji organizatora zlotu, można krytykować ale z sensem.Pozdrawiam cię serdecznie i nie szukaj dziury w całym jak "Bajaga" |
Nie napisałem nic krytycznego o organizatorach zlotu czy ich intencjach. Sądziłem, ze można napisać o marnym kempingu to, że jest marny. Ale widać nie można więc uprzejmie to odwołuję Jest on superextra i na pewno każdy kamperowiec zechce na nim spędzić resztę życia
Jak w "Misiu": "nie prawda, że w pokojach dach przeciekał, zwlaszcza że prawie nie padało" |
Bajaga&Instruktori |
|
|
|
 |
CORONAVIRUS

|
Wysłany: 2013-08-20, 13:11
|
|
|
fest2 napisał/a: | Adaś widzę że nie zrozumiałeś intencji organizatora zlotu, można krytykować ale z sensem.Pozdrawiam cię serdecznie i nie szukaj dziury w całym jak "Bajaga" |
Wojtku... nikt nie pisał o intencji organizatora / na bank się sprawdził jako organizator o czym jestem przekonany znając Mirka / Bajaga napisał o kempingu i tylko o tym .... dorobiliście mu rogi bo przeczytaliście w jego wypowiedzi coś o czym nie napisał , więc co .... kolejny raz kłania się czytanie ze zrozumieniem a nie tylko tania sensacja i klepanie po ramionach ...
Byłem na tym kempingu rok temu , też w trakcie tarki .... faktycznie zatrzymał się na etapie komuny i widocznie tak jest dobrze , nic mi do tego , niech prowadzą sobie biznes jak chcą .... ale świat poszedł do przodu , gdzie indziej komuna poszła w niepamięć i wielu korzysta z dobrodziejstwa wolności nie tyle już samej wypowiedzi ale wyrażania swojego poglądu czy oceny ... też miał do tego prawo Bajaga i skorzystał a WY mieliście prawo do kontrargumentów ale nie skorzystaliście bo najłatwiej i najmedialniej jest kogoś wyśmiać używając wycieczek osobistych .... tylko pogratulować niektórym ... TERAZ POLSKA !!! |
|
|
|
 |
gino
Kombatant

Twój sprzęt: VW LT SVEN HEDIN 1978r
Nazwa załogi: Gino
Pomógł: 36 razy Dołączył: 29 Mar 2008 Piwa: 639/978 Skąd: ta Radość
|
Wysłany: 2013-08-20, 13:15
|
|
|
Adam, Bajaga...zróbcie kiedyś coś dla forumowiczów,nie z fotela przed kompem..tylko np zlot..
i wtedy oceniajcie i to co zrobiliście..i komune..i co tam sobie życzycie..
bo na razie..to ''zwykłe szukanie dziury w całym'' ..
i faktycznie
No name napisał/a: | TERAZ POLSKA !!! |
w tym niekorzystnym znaczeniu |
_________________ często , wroga z drugiego człowieka tworzy Twój umysł..
a to potrafi zabić wieloletnią przyjaźń ...
#CamperMajstry |
|
|
|
 |
CORONAVIRUS

|
Wysłany: 2013-08-20, 13:18
|
|
|
Grzesiek .... Ty też masz problem z klasyfikacją o czym napisał Bajaga ? O kempingu czy zlocie ?
Moje organizacje kończą się uszkodzeniami kamperów albo odwiedzinami policji , więc nie nadają się na CT .... ale Ty o tym nie wiesz , bo ...za daleko mieszkasz |
|
|
|
 |
|