|
|
AquaCity Poprad |
Autor |
Wiadomość |
cirrustravel
weteran CB RADIO - 26

Twój sprzęt: Chausson S697 GA
Nazwa załogi: NICKT
Pomógł: 3 razy Dołączył: 13 Gru 2010 Piwa: 82/77 Skąd: świętokrzyskie
|
Wysłany: 2013-09-24, 09:00 AquaCity Poprad
|
|
|
Kolejna jednodniowa wycieczka tym razem na... Słowację. Zgadza się - znów na Słowację, ale tym razem to wyjazd zdecydowanie wypoczynkowo-relaksacyjny. Cel bardzo konkretny: AQUACITY POPRAD.
Przy basenach duży parking, ale nie wiem, czy można na nim nocować. Ja byłem jeden dzień, ale może ktoś był tam z noclegiem w kamperze?
Pierwszy punkt programu to bardzo dobry obiad w karczmie Salas u Franka w miejscowości Stara Lubovna. Potem, w drodze do Popradu, podziwiamy Tatry.
AquaCity w Popradzie to 3 termalne baseny zewnętrzne o temperaturze wody od 28°C do 38°C , 2 całoroczne rury i zjeżdżalnie, 1 wewnętrzny, pełnowymiarowy basen pływacki, basen dla dzieci, 2 ekskluzywne wewnętrzne baseny termalne z barami Blue Diamond, 1duży relaksacyjny baseny wewnętrzne Blue Sapphire z wieczornym Laser Show.
Baseny wyposażone są w siedzenia i łóżka jacuzzi, gejzer, grzybek wodny, bicze wodne, natryski masażowe i dzwon huśtawkowy.
W Świecie Witalnym odpocząć można w saunach, jaskini śnieżnej, bądź skorzystać z masaży.
Baseny zewnętrzne
Blue Diamond I
Blue Diamond II
Blue Sapphire, gdzie codziennie o 20.30 odbywa się Laser Show
Basen o wymiarach olimpijskich (50m)
Świat witalny z saunami i masażami
Punkty gastronomiczne na terenie AquaCity
Żegnamy AquaCity w Popradzie wieczorową porą... Czas wracać do domu. Miło było wypocząć w takim miejscu. Polecam.
%5D.jpg) |
_________________ Mariusz
www.cirrus-travel.pl
 |
|
|
|
 |
Brat
Kombatant

Twój sprzęt: Merc310D/1995, Europa560
Pomógł: 3 razy Dołączył: 07 Cze 2011 Piwa: 189/890 Skąd: San Escobar
|
Wysłany: 2013-09-24, 09:24
|
|
|
Fajna miejscówka ... ale sam tam byłeś ? Bo ducha żywego- prawie - na tych zdjęciach ... |
_________________ Marian
 |
|
|
|
 |
artanek
weteran

|
Wysłany: 2013-09-24, 09:27
|
|
|
Nie zle to wygląda .Jesli byś mógł napisac jak sie tam krztałtują ceny .Znaczy sie czy wstęp jest na godziny lub jakies karnety na cały dzien ? |
|
 |
cirrustravel
weteran CB RADIO - 26

Twój sprzęt: Chausson S697 GA
Nazwa załogi: NICKT
Pomógł: 3 razy Dołączył: 13 Gru 2010 Piwa: 82/77 Skąd: świętokrzyskie
|
Wysłany: 2013-09-24, 09:32
|
|
|
Zawsze staram się robić zdjęcia tak, by były bez ludzi (nie zawsze się da). Fakt, że było to poza wakacjami, w normalny roboczy dzień, więc tłumów nie było.
Ceny są na ich stronie http://www.aquacity.com.p...CFUlc3goduxkA0A
Wstęp może być na godziny lub całodniowy.
Ja akurat wykorzystałem jakiś kupon z tzw. zakupów grupowych i całodzienny bilet z wstępem do Blue Diamond I i II oraz jednorazowym wejściem do strefy witalnej kosztował ok. 60zł. |
_________________ Mariusz
www.cirrus-travel.pl
 |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|