|
|
Hobby 500 |
Autor |
Wiadomość |
Ami [Usunięty]
|
Wysłany: 2013-09-25, 17:19 Hobby 500
|
|
|
Witam , czy któryś z kolegów jest posiadaczem campera Hobby 500 rok 2007-2010 |
|
|
|
 |
DAKOTA
stary wyga
Twój sprzęt: CARTHAGO chic T 4.9 nastepny tez T 4.9
Nazwa załogi: DAGOCIK
Pomógł: 2 razy Dołączył: 25 Mar 2008 Piwa: 12/20 Skąd: Wieden, Tarifa
|
Wysłany: 2013-09-25, 17:37 Re: Hobby 500
|
|
|
Ami napisał/a: | Witam , czy któryś z kolegów jest posiadaczem campera Hobby 500 rok 2007-2010 |
kamper jest bardzo delikatny ,a okna namawiaja wrecz do wlamania
DAKOTA |
_________________ http//kamper-meine-freiheit.blogspot.co.at/
Zaden Penis nie jest tak twardy jak zycie
 |
|
|
|
 |
Ami [Usunięty]
|
Wysłany: 2013-09-25, 19:14
|
|
|
0000 |
Ostatnio zmieniony przez Ami 2015-09-14, 13:16, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Komplecik
Kombatant
Twój sprzęt: Adriianna
Nazwa załogi: Kompleciki :)
Pomógł: 5 razy Dołączył: 14 Cze 2011 Piwa: 269/594 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 2013-09-25, 22:38
|
|
|
Mnie się podoba, funkcjonalny z garażem, ma co trzeba, ładny salonik spora łazienka, fajny 2osobowy, no i lekki a to dziś podobno jest zaleta.
Pewnie jakieś wady ma ale który kamper jest bez wad.
Kupować
https://www.google.pl/url...W5bFu-rjtDOYNPA |
_________________ komplet |
|
|
|
 |
antwad
stary wyga
Twój sprzęt: Dethleffs Advantage T5801
Pomógł: 5 razy Dołączył: 22 Sty 2007 Piwa: 17/66 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2013-09-26, 09:07
|
|
|
Coś takiego miał mój znajomy. Garaż, do którego praktycznie nic sensownego się nie mieściło, zabudował półkami.
Co do funkcjonalności, to jedna rzecz go do pasji doprawadzała. Otóż na łóżko wchodzi się po drabince. Dostawiona drabinka uniemożliwia otwarcie łazienki. Nocna potrzeba skorzystania z tejże wiązała się z:
- zejściem z łóżka,
- odstawieniem drabinki,
- ....
- dostawieniem drabinki,
- wdrapaniem się na łóżko.
Nie obywało się to bez hałasu i często budzenia małżonki; obecnie ma kampera z łóżkiem typu francuzkiego. Twierdzi, że porównania nie ma. |
_________________ "Panie, zachowaj mnie od zgubnego nawyku mniemania, że muszę coś powiedzieć na każdy temat przy każdej okazji" - św. Tomasz z Akwinu |
|
|
|
 |
Komplecik
Kombatant
|
Wysłany: 2013-09-26, 16:13
|
|
|
antwad napisał/a: | Coś takiego miał mój znajomy. Garaż, do którego praktycznie nic sensownego się nie mieściło, zabudował półkami.
Co do funkcjonalności, to jedna rzecz go do pasji doprawadzała. Otóż na łóżko wchodzi się po drabince. Dostawiona drabinka uniemożliwia otwarcie łazienki. Nocna potrzeba skorzystania z tejże wiązała się z:
- zejściem z łóżka,
- odstawieniem drabinki,
- ....
- dostawieniem drabinki,
- wdrapaniem się na łóżko.
Nie obywało się to bez hałasu i często budzenia małżonki; obecnie ma kampera z łóżkiem typu francuzkiego. Twierdzi, że porównania nie ma. |
Ja mam łóżko nad garażem a zejście z niego po drabince i faktycznie potwierdzam jest to kłopotliwe no ale nie niemożliwe, drzwi do łazienki przy wyciągniętej drabinie otwierają się do połowy i można się przecisnąć a co do garażu albo półki albo rowery i inne do mojego naprzykład wchodzą dwa motory enduro (patrz temat ,,pneumatyka,,) , ja bym się nie czepiał każdy kamper ma jakieś zalety i wady |
|
|
|
 |
antwad
stary wyga
|
Wysłany: 2013-09-26, 19:51
|
|
|
Komplecik napisał/a: | drzwi do łazienki przy wyciągniętej drabinie otwierają się do połowy i można się przecisnąć |
A widzisz! W takim np Hymer van te drzwi są przesuwne i drabinka nie przeszkadza.
Warto więc na niektóre szczegóły zwrócić uwagę wcześniej. |
_________________ "Panie, zachowaj mnie od zgubnego nawyku mniemania, że muszę coś powiedzieć na każdy temat przy każdej okazji" - św. Tomasz z Akwinu |
|
|
|
 |
Komplecik
Kombatant
|
Wysłany: 2013-09-26, 22:33
|
|
|
antwad napisał/a: | Komplecik napisał/a: | drzwi do łazienki przy wyciągniętej drabinie otwierają się do połowy i można się przecisnąć |
A widzisz! W takim np Hymer van te drzwi są przesuwne i drabinka nie przeszkadza.
A jak się komuś np.bardzo HOBBY podoba to co nie przeciśnie się przez tą szparkę da radę zaręczam ci.
|
|
|
|
 |
antwad
stary wyga
|
Wysłany: 2013-09-27, 08:54
|
|
|
Komplecik napisał/a: | antwad napisał/a: | Komplecik napisał/a: | drzwi do łazienki przy wyciągniętej drabinie otwierają się do połowy i można się przecisnąć |
A jak się komuś np.bardzo HOBBY podoba to co nie przeciśnie się przez tą szparkę da radę zaręczam ci.
|
Aaa... to co innego! O, pewnie że się przeciśnie.
Powiem więcej, poczeka do rana. |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|