Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Czy ktoś zna ten samochód???
Autor Wiadomość
zbyszekwoj 
Kombatant

Twój sprzęt: Rapido 707F
Piwa: 330/226
Wysłany: 2013-10-18, 18:28   Czy ktoś zna ten samochód???

Cześć,
czy ktoś może zna lub oglądał ten samochód?

ten samochód link
Postaw piwo autorowi tego posta

papamila 
Kombatant

Twój sprzęt: ROLLER TEAM
Nazwa załogi: papamila
Piwa: 121/5
Wysłany: 2013-10-18, 20:11   

auta nie widziałem
sprzedający niestety nie ma dobrej opinii :-/

biloowa 
trochę już popisał

Otrzymał 1 piw(a)
Wysłany: 2013-10-18, 21:10   

Jak chcesz to moge podjechac i zobaczyc tego kampera. Mam do nich 5 km.

zbyszekwoj 
Kombatant

Wysłany: 2013-10-19, 15:50   

Witaj biloowa
Jak byś mógł być tak uprzejmy.Ja mam chyba z500 km.Z właścicielem nie mogę się dogadać bo ma dużo samochodów i nie pamięta jak który wygląda,z koleji jego pracownik nie może znależć dokumentów.Wyliczyłem mu żeby obejrzał niektóre elementy, to
do łazienki zapomniał zajrzeć i nic konkretnego się nie dowiedziałem.
Tobie nie muszę mówić o co chodzi bo znasz się na kamperach. Głównie interesuje mnie jakie szkody spowodowało to puknięcie.oraz jak wygląda przednia szyba,czy oryginalna.
Ze zdjęcia auto mi się podoba,ale już raz kupiłem strucla i chciałbym Cię prosić abyś rzucił fachowym okiem,będę bardzo zobowiązany.

biloowa 
trochę już popisał

Otrzymał 1 piw(a)
Wysłany: 2013-10-19, 15:54   

Ok nie ma problemu. Podjade go obejzec. Jak da rade to zrobie dokladniejsze zdjecia uszkodzenia.

biloowa 
trochę już popisał

Otrzymał 1 piw(a)
Wysłany: 2013-10-21, 18:44   

Bylem,ogladalem. Przednie nadkola rdza, szyba przednia do wymiany jest zbita. Ogolnie samochod jest bardzo zmeczony zyciem. Popekany brodzik. Gumolit na podlodze dziurawy. Okleina na plytach meblowych odchodzi. Z tylu to uszkodzenie jest powierzchowne. Sprawnosci urzadzen nie sprawdzalem bo nie bylo jak.Z przodu zbity kierunkowskaz. Ja bym sie w to nie pchal.

Wyświetl szczegóły
MAWI 
Kombatant

Twój sprzęt: Carthago E-line L55 Yachting
Piwa: 100/17
Wysłany: 2013-10-21, 19:05   

papamila napisał/a:
sprzedający niestety nie ma dobrej opinii

Oj tak Jareczku.
Kiedyś przegoniłem z Kutna ,obejrzałem szrota.Pan nawet nie wyszedł.Wygonił parobka aby mnie obsłużył i tyle. :ok

zbyszekwoj 
Kombatant

Wysłany: 2013-10-22, 09:12   

biloowa napisał/a:
Bylem,ogladalem. Przednie nadkola rdza, szyba przednia do wymiany jest zbita. Ogolnie samochod jest bardzo zmeczony zyciem. Popekany brodzik. Gumolit na podlodze dziurawy. Okleina na plytach meblowych odchodzi. Z tylu to uszkodzenie jest powierzchowne. Sprawnosci urzadzen nie sprawdzalem bo nie bylo jak.Z przodu zbity kierunkowskaz. Ja bym sie w to nie pchal.

Witaj!
Serdeczne dzięki Biloowa,zaoszczędziłeś mi drogi,Na zdjęciach wyglądał zachęcająco i jeszcze pan obniżył cenę w obecnej edycji.Liczę się z twoją diagnozą i jakbyś coś podobnego zauważył lub kiedykolwiek miał w przedziale 30-40tyś .to daj cynk.Mimo krytyki nieznających się na rzeczy forumowiczów ja bym chętnie kupił Twój samochód gdyby był młodszy. Przy najbliższej okazji postaram się zrewanżować,a teraz :pifko pozdrawiam Zbyszek.

biloowa 
trochę już popisał

Otrzymał 1 piw(a)
Wysłany: 2013-10-22, 11:56   

zbyszekwoj napisał/a:
biloowa napisał/a:

Witaj!
Serdeczne dzięki Biloowa,zaoszczędziłeś mi drogi,Na zdjęciach wyglądał zachęcająco i jeszcze pan obniżył cenę w obecnej edycji.Liczę się z twoją diagnozą i jakbyś coś podobnego zauważył lub kiedykolwiek miał w przedziale 30-40tyś .to daj cynk.Mimo krytyki nieznających się na rzeczy forumowiczów ja bym chętnie kupił Twój samochód gdyby był młodszy. Przy najbliższej okazji postaram się zrewanżować,a teraz :pifko pozdrawiam Zbyszek.

Nie ma za co :-).

Mam jeszcze Riviere 200 z 1994 roku kwardatowe ducato z silnikiem 1.9td z przebiegiem 123 tys km. Samochod suchy ma markize solar,poduszki na tylnej osi. Rdza jest powierzchowna tylko przy przedniej szybie, podwozie idealne. Auto jest po wymianie uszczelki pod glowica ma zrobiony serwis olejowy oraz wymieniony rozrzad.

cabaniarz 
początkujący forumowicz

Twój sprzęt: narazie nie ma ;)
Wysłany: 2013-10-22, 13:29   

biloowa napisał/a:
Mam jeszcze Riviere 200 z 1994 roku kwardatowe ducato z silnikiem 1.9td z przebiegiem 123 tys km. Samochod suchy ma markize solar,poduszki na tylnej osi. Rdza jest powierzchowna tylko przy przedniej szybie, podwozie idealne. Auto jest po wymianie uszczelki pod glowica ma zrobiony serwis olejowy oraz wymieniony rozrzad.

A jaka cena? Może jakieś zdjątka?

biloowa 
trochę już popisał

Otrzymał 1 piw(a)
Wysłany: 2013-10-22, 15:38   

Dzis zrobie zdjecia i opisze auto. Cena 24000 plus oplaty. Prosze o podanie maila to wysle wieksza ilosc zdjec.

zbyszekwoj 
Kombatant

Wysłany: 2013-10-22, 15:45   

Widziałem na zdjęciach samochód wydaje się atrakcyjny i cena też,niestety ja podobnym jeżdżę , szukam najlepiej integry lub innej przejściówki. :spoko

minimaniak 
doświadczony pisarz

Twój sprzęt: Laika ecovip3009
Piwa: 2/5
Wysłany: 2013-10-23, 11:54   

Będe sprzedawać Integre Hymera 564 2,5 TD na C25 130 tys km 1993r- suchy wszystko działa jakieś 34 000

zbyszekwoj 
Kombatant

Wysłany: 2013-10-24, 07:45   

minimaniak napisał/a:
Będe sprzedawać Integre Hymera 564 2,5 TD na C25 130 tys km 1993r- suchy wszystko działa jakieś 34 000

Zapodaj kilka fotek na PW, :spoko

zbyszekwoj 
Kombatant

Wysłany: 2013-10-28, 07:29   

Szukając dalej, czy ktoś z kolegów zna ten samochód http://otomoto.pl/adria-a...t-T4007986.html

Wydaje mi się że tą skrzyneczkę widziałem na zlocie w Bałtowie, ale mogła być podobna. :spoko

Odpowiedz do tematu