Twój sprzęt: Blaszka Ducato L4H2 3.0 JTD
Nazwa załogi: Fendziaszki Pomógł: 29 razy Dołączył: 10 Lut 2007 Piwa: 241/606 Skąd: z głębokiego buszu
Wysłany: 2013-10-25, 21:52
brams napisał/a:
a Wy tu, kolego Sławomirze, nie mieszajcie z sadownictwem (brzoza).
Jeśli zwracasz się do mnie tak oficjalnie to nazywaj mnie Bogusławem /zdrobniale Slawek/
i od kiedy to sadownicy zajmują się brzozami /jaki to owoc daje/
_________________ Życie jest dane wszystkim, ale starość tylko wybranym.
Nazwa została zastrzeżona znacznie wcześniej - 01-09-2008
czyli zamach przygotowywany był już wcześniej, a serwery były pewnie w Rosji
a tak na poważnie
janusz napisał/a:
Rozpocząłeś temat, brnij dalej. Poczytamy jakie rewelacje po 3 latach odkryłeś.
no właśnie w tym sęk, że nie odkryłem, dlatego pytam jak było, co prawda gdzieś na jakimś serwerze za górami za lasami znalazłem niezależną archiwizację CT z czasów grudniowej wojny domowej, ale aby się w nią wczytać musiałby tam się zarejestrować, co mi się nie chciało.
a temat tak jakoś mi się pojawił jak czytałem posty o upadku ccp zamieszczone w tym dziale.
_________________ Krawat dodaje szyku.
Tadeusz napisał/a:
Jest tak jak mówi krimar.
Brat napisał/a:
(...) mogę z pełnym przekonaniem potwierdzić, że rzeczywiście "jest tak, jak mówi krimar" ...
Twój sprzęt: Motochata Rimor
Nazwa załogi: TiTi Pomógł: 25 razy Dołączył: 14 Sty 2007 Piwa: 420/147 Skąd: Pajęczno, łódzkie
Wysłany: 2013-10-25, 23:20
krimar napisał/a:
jak czytałem posty o upadku ccp
Ale czemu z upadkiem Ci się skojarzył? CamperTeam został założony po to żeby zagospodarować lukę jaka powstała po sprecyzowaniu zasad jakimi kierował się CCP. To miał być i jest inny świat niż CCP. Jak widzisz nie upadł w myśl zasady co cię nie zabije to cię wzmocni. Istnieją dwa duże fora karawaningowe dla tego, że nie poszły drogą jaką szło CCP i kilka innych for. Ale to prehistoria i nie ma co wracać do tamtych czasów.
_________________ Nie dyskutuj z głupcem – ludzie mogą nie zauważyć różnicy!
a tak jakoś zawierucha na CCP skojarzyła mi się z zawieruchą na CT, tylko ten pierwszy jej nie przetrwał, a ten drugi wyszedł z niej wzmocniony.
a co to było (lub jest) forum Bońkowskich?
_________________ Krawat dodaje szyku.
Tadeusz napisał/a:
Jest tak jak mówi krimar.
Brat napisał/a:
(...) mogę z pełnym przekonaniem potwierdzić, że rzeczywiście "jest tak, jak mówi krimar" ...
Twój sprzęt: Fiat Ducato LMC
Nazwa załogi: baja
Wysłany: 2013-10-26, 09:45
CCP upadło zasadniczo 2 powodów. PO pierwsze były bardzo niejasne sprawy finansowe, a po drugie była wielka rywalizacja w trzymaniu palca w d...e właściciela forum. Pan ten przyjeżdżał na objazd ziem polskich jak udzielny książę i tak był przyjmowany.
_________________ O wiele lepiej spotkać się na szczycie niż nad brzegiem przepaści.
Twój sprzęt: Dethleffs Globetrotter L A 531 Pomógł: 1 raz Dołączył: 12 Lis 2009 Piwa: 78/43 Skąd: Podbeskidzie ;)
Wysłany: 2013-10-26, 10:16
Ponieważ ma powstać komisja śledcza, chciałbym przedstawić własną wersję wydarzeń z grudnia 2010. Przeprowadziłem "eksperyment myślowy" i jego wyniki chciałbym przedstawić w formie graficznej...
20131026973.jpg Model ekspercki Forum Camperteam z Grudnia 2010
Plik ściągnięto 2008 raz(y) 42,87 KB
20131026974.jpg Model ekspercki zniszczonego Forum Camperteam z Grudnia 2010
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum