|
|
Przesunięty przez: Tadeusz 2013-12-07, 13:25 |
POTRZEBNA KREW |
Autor |
Wiadomość |
Zduniol
początkujący forumowicz

Twój sprzęt: Obecnie nie ma nic ale zbieram na przyczepkę
|
Wysłany: 2013-12-07, 13:05 POTRZEBNA KREW
|
|
|
Wiem że nie na temat, proszę adminów o wyrozumiałość i ewentualne przesunięcie do właściwego działu.
APEL! Potrzebna krew dla 2,5 letniej Hani Milota. Hania przebywa na oddziale hematologii Chorzowskiego Centrum Pediatrii i Onkologii z rozpoznaniem ostrej białaczki limfoblastycznej. Nie ważne jaką masz grupę krwi. Liczy się "sztuka-woreczek" Krew można oddawać w każdym centrum krwiodawstwa w całej POLSCE. Przed oddaniem trzeba poinformować personel dla kogo krew jest przeznaczona, jaki szpital i oddział. Na śląsku krew można oddać w Regionalnym Centrum Krwiodawstwa w Katowicach przy ul. Raciborskiej lub w każdy czwartek w Chorzowie pod pocztą główną. Aby pomóc musisz mieć 18 lat, dowód osobisty, być zdrowym i po lekkim posiłku. Hania jest moją chrześnicą. Bardzo proszę o pomoc i udostępnianie. Akcja jest rozłożona w czasie ponieważ leczenie jest długotrwałe. Nie jest to akcja jednorazowa i pilna, dlatego jeżeli nie możesz oddać dziś ale możesz np za miesiąc lub dwa to również zapraszam w imieniu Hani. PROSZĘ O POMOC! Rafał Zduńczyk
plakat hania mły.jpg
|
 |
Plik ściągnięto 1537 raz(y) 222,15 KB |
|
|
|
|
 |
Tadeusz
Administrator CamperPapa

Twój sprzęt: Fiat Talento Hymercamp
Nazwa załogi: Kucyki
Pomógł: 16 razy Dołączył: 06 Lis 2007 Piwa: 1602/2333 Skąd: Otwock
|
Wysłany: 2013-12-07, 13:28
|
|
|
Przyłączam się do prośby Zduniola.
Ja już nie mogę oddawać krwi, ale kiedyś byłem krwiodawcą, a później sam ratowany byłem krwią.
To najcenniejszy lek.
|
_________________ W życiu najlepiej jest, gdy jest nam dobrze i źle. Kiedy jest tylko dobrze - to niedobrze.
Ks. Jan Twardowski.
 |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|