|
|
Przesunięty przez: janusz 2014-02-23, 22:31 |
Sylwester z Polsatem w Gdyni |
Autor |
Wiadomość |
darek 61
Kombatant

Twój sprzęt: Jumper Odyssee 78
Nazwa załogi: Violetta Darek
Pomógł: 4 razy Dołączył: 08 Mar 2009 Piwa: 146/103 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 2014-01-04, 21:53
|
|
|
A nam udało się zaparkować na skwerze Arki Gdynia,blisko i z widokiem na zatokę. |
|
 |
Rawic
Kombatant

Twój sprzęt: Hymer Tramp CL 698
Nazwa załogi: Ewa,Karolina,Zbyszek
Pomógł: 3 razy Dołączył: 11 Wrz 2010 Piwa: 53/3 Skąd: Gorzkowice
|
Wysłany: 2014-01-05, 11:14
|
|
|
[quote="No name"]Kamienna Góra jest mało "promowana " na CT . Oczywiście w miesiącach letnich nie daje nic poza widokiem a goście chcieliby dotknąć wody i piasku .... ale w zimie , dlaczego nie ... Ja bym nic więcej nie szukał .
Wybieram się na wiosnę do Gdyni, skoro tak zachwalasz tę Kamienną Górę, to podaj adres albo koordynaty. Dobrze znam Kamienny Potok, ale na tej górze jeszcze nie byłem. |
_________________ Stacja Kontroli Pojazdów przyjazna pojazdom specjalnym z przeznaczeniem kempingowym. |
|
|
|
 |
CORONAVIRUS
Kombatant fan SAN ESCOBAR

Twój sprzęt: IVECO DAILY III
Nazwa załogi: BRAK
Pomógł: 12 razy Dołączył: 21 Sie 2011 Piwa: 566/755 Skąd: z Rumi przez jedno i
|
Wysłany: 2014-01-05, 12:19
|
|
|
Bo Kamienny Potok/ granica Gdyni i Sopotu / i Kamienna Góra/ centrum Gdyni / to dwa różne miejsca Trafisz... każdy wie gdzie to jest ...najwyższy punkt centrum |
|
|
|
 |
Komplecik
Kombatant
Twój sprzęt: Adriianna
Nazwa załogi: Kompleciki :)
Pomógł: 5 razy Dołączył: 14 Cze 2011 Piwa: 294/634 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 2014-01-05, 14:28
|
|
|
Halo!!! w 26 gadaliście o tym najlepszym miejscu gdzie będziecie szampana otwierać, no ja bym z tej uroczystości fotkie jakąś zobaczył jeżeli można oczywiście , no nie koniecznie z samego rana z końca imprezy ale jak szmponika wspólnie otwieracie to i owszem,
|
_________________ komplet |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|