Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: janusz
2011-02-11, 14:39
Zakopane
Autor Wiadomość
Mazby 
trochę już popisał

Twój sprzęt: cośtam330 na Talento'93 1.9D
Postawił 10 piw(a)
Wysłany: 2014-03-09, 16:41   

Bajaga napisał/a:

W zeszłym roku byłem w Zako i wynajalem dorożkę do Krupówek. Umówiłem się na 80 zł. Dojechaliśmy, dałem 100 bo nie miałem inaczej. Dojechaliśmy na taki postój gdzie było Dużo tych dorożek. Pan nie miał wydać ofkors i poszedł rozmieniać. Przypadkowo jakoś Nikt nie miał rozmienić. Chodził po kolegach no i żaden jakoś nie miał. I zapłaciłem 100. I mam w dupie tych pazernych górali. Fiuty.

niestety to tez dość nagminne. Nie pożałuję cię, bo sam walczę z męczeniem koni, szczególnie pod Morskie Oko. naciąganie jest wszędzie tam gdzie sa naciągani. Nie pochwalam i sam padam ofiara, takie, życie.

andi at napisał/a:

Jak już to podaj namiary GPS

do mnie jest: Jesionkówka
N49.32498
E20.01855

a na tą miejscówkę to 200m przede mną, ale trzeba się ze mną skontaktować bo to oczywiście prywatne pole sąsiada. można z nim bezpośrednio, powołując się na mnie, to bardzo miły gość. prowadzi bardzo fajny (cenowo) pensjonat.

http://www.mazby.cba.pl/kurs/kurs5.html

pozdro

mazby
Postaw piwo autorowi tego posta

futro2606 
stary wyga

Twój sprzęt: RAPIDO 9090DF
Nazwa załogi: KRZYSIEK & BEATKA
Piwa: 11/8
Wysłany: 2016-06-08, 19:44   

Witam ,byliśmy w Zakopanem na przełomie grudnia i stycznia tego roku i staliśmy na parkingu na tyłach baru .Właściciel pozwolił nam stać za ok 15 zł dziennie ale nic w zamian nie gwarantuje. Zaletą na pewno była bliska lokalizacja centrum oraz Krupówek. Podaję namiary:

Zakopane ul.Kościuszki 16

GPS 49°17'53.0"N 19°57'32.2"E

radecki 
początkujący forumowicz

Twój sprzęt: Jumper 2007
Postawił 1 piw(a)
Wysłany: 2019-04-25, 05:54   

Hej, chcemy zahaczyć Tatry raptem na 3 dni w okolicy majówki , w planie jest jedynie nałapać trochę widoków i zaliczyć Rusinową Polanę ( jedziemy z małym dzieckiem ). Czy polecicie w tej okolicy jakiś kemping w widokiem na góry, w zasadzie nie musi być kemping może jakiegoś gospodarza z podwórkiem? Pozdrawiamy :spoko
Postaw piwo autorowi tego posta

Odpowiedz do tematu