|
|
Italia bez happy endu !!! |
Autor |
Wiadomość |
Bim
Kombatant Jacek

Twój sprzęt: Peugeot Adriatik 2,5D 1991 rok
Pomógł: 12 razy Dołączył: 21 Lip 2007 Piwa: 134/101 Skąd: Sandomierz
|
Wysłany: 2008-09-01, 19:23
|
|
|
Santa sama cena i rocznik to nic nie mówią zalezy co tam w srodku jest .
Ja osobiście preferowałbym kamperka z silnikiem 2,5
Najlepiej jak sie przymierzasz do kupna to radziłbym skorzystac z kolegów doswiadczenia.
Mnie przy kupnie pierwszego samochodu nie odmówili |
|
|
|
 |
prezesuu
weteran 102 dni to nie zbyt wiele

Twój sprzęt: chwilowo bezdomny
Pomógł: 4 razy Dołączył: 01 Lut 2008 Piwa: 22/13 Skąd: Tomaszów Mazowiecki
|
Wysłany: 2008-09-01, 19:37
|
|
|
Cytat: | Santa sama cena i rocznik to nic nie mówią zalezy co tam w srodku jest .
Ja osobiście preferowałbym kamperka z silnikiem 2,5 |
Oj tak, oj tak. Dobry - mocny silnik jest bardzo ważny. Według mnie minimum to 100 KM. |
|
|
|
 |
Santa
weteran

Twój sprzęt: dreamliner
Nazwa załogi: ROMULUSI
|
Wysłany: 2008-09-02, 20:51
|
|
|
Dziękuję za sugestie dotyczące kamperka. Takiej decyzji na zakup jeszcze u nas nie ma - za świeża sprawa. Poza tym ja lubię być do wszystkiego dobrze przygotowana teoretycznie - a na to trzeba czasu. Na pewno tutaj jest skarbnica wiedzy na ten temat - poszukam odpowiednich wątków i wtedy ewentualnie popytam. A tego kamperka o którego pytałam nie chcę na razie oglądać, bo rozmawiając przez telefon zorientowłam się, że znam tego gościa co sprzedaje - z niezbyt dobrej strony. Wiem, że nie ma skrupułów w prowadzeniu swoich interesów - więc tak na "zielono" nie chciałabym z nim rozmawiać. |
|
|
|
 |
wbobowski
Kombatant moder

Twój sprzęt: Dethleffs Globetrotter I-645 DB Ducato 2,5TDI
Nazwa załogi: Bobosie
Pomógł: 15 razy Dołączył: 18 Lut 2008 Piwa: 354/135 Skąd: Lublin - Dąbrowica
|
Wysłany: 2008-09-11, 15:46
|
|
|
Wróciliśmy z Włoch bez szwanku. Dzięki uwagom kolegów z CT staraliśmy się nie prowokowac złodziei. A w Rzymie znalazłem doskonały parking podziemny dla autobusów z wyjściem wprost na Plac Świętego Piotra. Szczegóły naszego wojażu zamieszczę w moim temacie o Włoszech. |
_________________ Włodek i Ela
Nasze kamperki
 |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|